Официално: Правителството подава оставка.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Официално: Правителството подава оставка.

Мнениеот vaskonti » 20 фев 2013 17:09

megan fox написа:
vaskonti написа:Държавата може да върти бизнес само в ключови отрасли - атомна енергия, оръжие и може би железници. Всякакъв друг бизнес трябва да е частен защото колкото и да се опитва, държавата не може да го върти, а и не й е работа. Навсякъде по света държавата просто си събира данъците и ги разпределя. На практика това също си е вид бизнес. И такива филми като безплатно здравеопазване и образование няма никъде. По един или другначин всичко се плаща от хората.

Да, плаща се от/с данъците! В Дания данъка е близо 70%, но всичко е безплатно и пътищата са перфектни! Ама няма как хем да ми искат високи данъци, хем и да искат и за всичко да плащам, просто да забравят!!! Такъв филм няма! Или високи данъци и всичко като тръгнеш от обществен транспорт, минеш през здравеопазване и стигнеш до висшето образование да е безплатно или всички тези неща ще си ги плащам от джоба, но тогава държавата да не ми взима повече от 15% данъци!!! Иначе за какво плащам? За да хрантутя 240 дебила и да си возят мазните задници в лимузини ли? Не мерси! Тая няма да я бъде!

Как ще е безплатно в Дания, след като всичко се плаща именно с тия 70% :?:
Всъщност точно това е правилното решение - високи данъци и всичко да е "безплатно". Но българинът крие данъци дори сега, когато са ниски, какво остава когато се вдигнат. И после сме с претенции...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 20 фев 2013 17:11

Пак изродихме темата в безсмислени спорове! Защо сега мерите пишките на партиите? В чия полза е да ровим в миналото? Въпроса не е кой какво е направил, а какво трябва да направим ние(българите) сега за да променим нещата към по - добро?! Стига безсмислени спорове! Сега какво, ще правим нов бардак със стари ку*ви и ще се надяваме аджеба тоя път да променят нещата?! Народа ни го е страх да поеме отговорността си за провала на управляващите и повтаря една и съща грешка всеки път - да оставя живота си в доказано нефункционираща икономическа система! Така няма нищо да променим...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 фев 2013 17:12

eMs1 написа:..............да не говорим, че съда, едва ли не си имаше ценоразпис за всяка инстанция и всичко се решаваше преди още да си влезнал на заседанието. Това пак в смисъл, че всичко опира до пари, не до знания.

+1

Като изключим шлема ... всичко ти е ОК :)
ПП: м/у другото съм хард кор Белъчек/Брейди фен :)
Предполагам, че тук някъде те загубих като събеседник :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 20 фев 2013 17:12

Patriot написа:Меган за теб има два варианта. Или си адвокат на БКП или семейството ти са Партизани от отряд Камчия. Избери си едно от тези неща и спри да тормозиш хората. Виждам че си фен на Барса. Не искам да си помисля ако някога в живота си отидеш в Барселона и кажеш че каталунците които искат да се отделят от Испания че не са прави и правят голяма ГРЕШКА. За теб имам идея...открий клуб на младия Комсомолец във Варна или ако искаш на ,,,Паша дере'' и си изнасяй лекциите там. Не е нормално в една тема да има 20 твои изказвания само и само в защита на БКП. Разбираш ли какво искам да ти кажа...??? Навярно не, защото човек който лети в града с колата си с 100км в час не е достоен да мисли.....Човече...съвземи се.

Хаха,а за защитниците на Боко нещо да кажеш? :lol:
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 фев 2013 17:24

Мегана е култов ..... след като се появи и всичко "плесенясва" :)
Готин пич, ама много краен.
Реве за социална икономика ама крие данъци :)
Мегане, ти си като жителите на Квебек - държавата да дава с пълни шепи, ама Западните провинции да плащат "масрафа" :)
Еееееееех ......
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 20 фев 2013 17:25

Red_Neck написа:+1

Като изключим шлема ... всичко ти е ОК :)
ПП: м/у другото съм хард кор Белъчек/Брейди фен :)
Предполагам, че тук някъде те загубих като събеседник :)

[offtopic]Не не си :) Толкова сме малко феновете на тази игра въобще, че ми е приятно с всеки да си говоря. Като по-малък (разбирай 1993-1995) се запалих по Американския футбол, тогава го гледах по DSF и бях фен на Далас Каубойс - deuce deuse & eight eight и Ейкман бяха нечовешки отбор, а и бях фен на Pantera, барабаниста им винаги беше с някакви атрибути на Далас и така.....по късно харесах много Питсбърг...и аз не знам как стана, но е факт[/offtopic]

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 20 фев 2013 17:29

Red_Neck написа:Мегана е култов ..... след като се появи и всичко "плесенясва" :)
Мегане, ти си като жителите на Квебек - държавата да дава с пълни шепи, ама Западните провинции да плащат "масрафа" :)
Еееееееех ......

Относно мача довечера.))) геройско 0-0 за Берлускони а на реванша 1-1 или 2-2 и Месси пак ще бъде в гримаса.. :) :) :) :) За мен най-големия футболист в момента.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 фев 2013 17:31

Patriot написа:Меган за теб има два варианта. Или си адвокат на БКП или семейството ти са Партизани от отряд Камчия. Избери си едно от тези неща и спри да тормозиш хората. Виждам че си фен на Барса. Не искам да си помисля ако някога в живота си отидеш в Барселона и кажеш на каталунците които искат да се отделят от Испания че не са прави и правят голяма ГРЕШКА....!! За теб имам идея...открий клуб на младия Комсомолец във Варна или ако искаш на ,,,Паша дере'' и си изнасяй лекциите там. Не е нормално в една тема да има 20 твои изказвания само и само в защита на БКП. Разбираш ли какво искам да ти кажа...??? Навярно не, защото човек който лети в града с колата си с 100км в час не е достоен да мисли.....Човече...съвземи се.

:lol: :lol: :lol: Разсмя ме браво! Изобщо не съм защитник на БКП!!! Ама ти си поредният, който не прави разлика м/у комунизъм и социализъм. ;) Как да е.

Впрочем бил съм достатъчно на брой пъти в Каталуня и не съм съгласен да се отделят от Испания само поради една причина - ако го направят Барса изхвърча от Примера, а от там и от ЕКТ. Друга причина няма и това съм го споделял с много каталунци и не съм имал проблеми с тях. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 фев 2013 17:33

Red_Neck написа:Мегана е култов ..... след като се появи и всичко "плесенясва" :)
Еееееееех ......

В момента не крия доходи, а спестявам данъци, като използвам законово позволените средства. Спазвам закона и си плащам данъците, така както намеря за добре. ;)

Казах, че ще укривам доходи, ако и тук направят данъчаната ставка на 70%! Има разлика м/у това да укриваш доходи и да спестяваш данъци като ползваш вратичките в закона. ;) Не ме вини затова, че съм в час с нещата и знам кое как се прави. :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 фев 2013 17:48

Вчера нямаше да подава оставка, защото държавата му била мила, днес подава пак защото му е мила държавата. Опозицията вчера му искаше оставката днес реве, че бягал отговорност, да не си я дава. Абе що не ви тегля аз една майна на всичките ..
Изображение

Върни се в “Свободна зона”