АНКЕТА: Кой е най-добрият министър-председател досега?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: АНКЕТА: Кой е най-добрият министър-председател досега?
Ако приватизацията при Костов е била лоша, защо при държавната икономика на Жан Виденов заплатите бяха 5 долара, а сега при приватизирана икономика - 500 долара?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
CTAHKO написа:Foreigner написа:До модераторите.
Не знам как е тук, но предполагам, че е както при други форуми - би трябвало да ви изписва I.P. на потребителите, така че и сто акаунта да създадат от един комп лесно ще ги хванете и закриете всички /БАН по ip/
Минават през прокси сървъри
Минават я, като техните началници през офшорки...
Лицемери, ами върши работа - една лъжа 100 пъти като се повтори от един(стотици) и хиляди се връзват.
Преди десетина години минавах през една местност и един ми каза за един хотел, че бил на Костов... минах преди 2 години от там... вече се оказа на Борисов.

...
stanleys написа:favaca8888 написа:
Пффф ти нормален ли си ?
Костов продаде Бг Балкан ,която имаше линнии из цял свят приятелю.Балкан летеше до ЮАР, до Китай , до Америка сега ми лети до дедовия.
И барабар с офисите, самолетите и отсечките го продаде за един апартамент в Лозенец.
Малко информация за задълженията на БГА Балкан да дадешКакви дългове бяха натрупани въпреки значителните годишни държавни дотации?
Да дадеш малко информация,колко от дълговете и бяха погасени,след като я продадоха за 1лв

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Viktor4o_Rs написа:
Пишете абсолютни глупости и дваматаЗащо не говорим какво завари Костов и какво остави - завари хиперинфлация и международна изолация, остави стабилизирана икономика и павирани пътища към членството ни в НАТО и ЕС
![]()
![]()
БГА Балкан беше НА ЗАГУБА, както и почти всички предприятия, които Костов приватизира. Не казвам че не е крал, нито че е перфектен, но да се отричат постиженията му просто не е справедливо. Какво трябваше да се направи с тези предприятия, които имаха само загуби - да ги хрантути държавата, както е било при бай Тошо ли ? Мерките, които предприе Костов, не са популярни, това е ясно, но бяха НАЛОЖИТЕЛНИ. Точно че ни е къса паметта и си избираме комунягите и някои ги виждат алтернатива, тях обвинявайте, защото те са били най-много години на власт през т.нар. преход
Кое е глупост, Викторе? Единствените, които пишат глупости в темата сте тези, които сте заслепени от Костов

НИКОЙ НЕ МУ ОТРИЧА ХУБАВИТЕ НЕЩА! АМА ДА МИ ГО ИЗКАРВАТЕ ЕДВА ЛИ НЕ КАТО РАЗЛИЧЕН ОТ ОСТАНАЛИТЕ! НЕ, МЕРСИ!
Последна промяна от MORSKI на 20 фев 2013 17:09, променено общо 1 път.
Краставичарят Ганчо написа:Най-слабия от всички е Бойко Борисов. Ако имаше такъв въпрос той убедително щеше да спечели.
Тъпо е, да отговаряш на въпрос, който не е зададен!? Въпроса е: " Кой е най-добрия?", ако нямаш отговор си траеш, иначе става смешно!
Иначе, аз отговорих Б.Б., и още втория мандат ще разберете защо!

-
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:MORSKI написа:favaca8888 написа:Viktor4o_Rs написа:Ако ченгетата от ДС не бяха спретнали номера с педала от Мадрид, Костов взимаше втори мандат и правеше България цветуща държава, много по-добра отколкото е днесУви, комунягите и ченгетата не позволиха, сърдете се на тях ...
Пффф ти нормален ли си ?
Костов продаде Бг Балкан ,която имаше линнии из цял свят приятелю.Балкан летеше до ЮАР, до Китай , до Америка сега ми лети до дедовия.
И барабар с офисите, самолетите и отсечките го продаде за един апартамент в Лозенец.
Костов и досега живее от комисионните които си е издействал като премиер.Боклук! Циганин ! Това е Костов ! А че даде бизнес и много пари на сульо и пульо е вярно и затова тези хора са му безкрайно благодарни, защото ги направи милоинери доживот!
+ 10000
Той оряза пенсиите на хората така, че и до ден днешен нашите бащи и дядовци мизерстват с по 200 лева. И за капак "се обиди на народа"Много къса памет имат някои хора...
Пишете абсолютни глупости и дваматаЗащо не говорим какво завари Костов и какво остави - завари хиперинфлация и международна изолация, остави стабилизирана икономика и павирани пътища към членството ни в НАТО и ЕС
![]()
![]()
БГА Балкан беше НА ЗАГУБА, както и почти всички предприятия, които Костов приватизира. Не казвам че не е крал, нито че е перфектен, но да се отричат постиженията му просто не е справедливо. Какво трябваше да се направи с тези предприятия, които имаха само загуби - да ги хрантути държавата, както е било при бай Тошо ли ? Мерките, които предприе Костов, не са популярни, това е ясно, но бяха НАЛОЖИТЕЛНИ. Точно че ни е къса паметта и си избираме комунягите и някои ги виждат алтернатива, тях обвинявайте, защото те са били най-много години на власт през т.нар. преход
Викторе,
Ако не беше Жан Виденов да въведе валутния борд Иван Костов щеше да бъде най-голямата зло на България.Именно това ни спаси от по-големи пакости.
Международна изолация на баба ти хвърчилото, яйде да си говорим сериозно

Ако за теб е постижение да продадеш едно предприятие за 1 лв ми евала, браво !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
stanleys написа:MORSKI написа:Той оряза пенсиите на хората така, че и до ден днешен нашите бащи и дядовци мизерстват с по 200 лева. И за капак "се обиди на народа"Много къса памет имат някои хора...
По Виденово време какви бяха пенсиите и заплатите бе образ![]()
![]()
Ти беше малък тогава и не си спомняш или ни вземаш за шарани?
Теб въпбще не искам да те коментирам кон с капаци такъв., Ти даже образ не си. Ти си олицетворение на статуквото!!! Кой ти говори за Виденов бе сладур мамин! ВИДЕНОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОВАЛ ЗА ТЕЗИ 24 ГОДИНИ. САМО, ЧЕ В моемнта говорим за Костов, а не за Виденов! Зплатите при Виденов са ясни и заради това ТОЙ СИ ПОНЕСЕ ЦЕЛИЯТ ГНЯВ НА НАРОДА, АКО СИ ЗАБРАВИЛ. И ТАКИВА СЛАДУРИ КАТО ТЕБ ПОВЯРВАХА НА КОСТОВ И ПОСЛЕ ЩЕ МИ ГОВОРЯТ ЗА МЕСИИ!
kireto2 написа: Иначе, аз отговорих Б.Б., и още втория мандат ще разберете защо!![]()
[offtopic]Газпром ще са спонсор на Левски и Газпром Арена ще е довършена

-
- Контакти:
Морски,
Евала, пропуснал си още доста неща, но по-точно няма как да се каже !
Евала, пропуснал си още доста неща, но по-точно няма как да се каже !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
favaca8888 написа:Ако не беше Жан Виденов да въведе валутния борд Иван Костов щеше да бъде най-голямата зло на България.Именно това ни спаси от по-големи пакости.
Валутният борд го въведе Софиянски

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване