Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

MORSKI
Контакти:

Re: Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Мнениеот MORSKI » 20 фев 2013 16:50

GOLEADOR написа:
Не разбирам какво му остава на ББ да направи?Нали каквото и да стори, протестиращите му искат оставката?Така,че не ми казвай на кой му е промит мозъка!

Протестиращите бяха употребени.За какво им бе да искат оставката на ББ след като изборите са след 4 месеца?Какво спечелиха от това - самоубиха се (или по точно ги употребиха).

На вас ви е промит. Какво му оставало да направи :lol: Ами оставаше му това да не си сменя позицията като ветропоказател в рамките на 24 часа! Това му оставаше. Не да ми сменя Дянков, твърдейки, че той сам си е подал оставката. После днеска Дянков да твърди, че няма такова нещо и , че я оттегля и само два часа по-късно Борисов да казва, че видиш ли няма такова нещо и Дянков няма да е част от евентуално следващо правителство на ГЕРБ.
В момент когато напрежението ескалира- не да ми говори ОТКРИТО ЗА ВТОРИ МАНДАТ НА ГЕРБ И ДА ДРАЗНИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ХОРАТА! Ами като си подава оставката да го направи с чест. Той в момента повече говори за това, че ще се готви за избори след 4 месеца, отколкото за самата си оставка. Помисли малко. Това си е чиста проба опит за избягване на проблема и за потушаване на недоволството срещу него и ГЕРБ.

По какъв начин бяха употребени протестиращоте и как така говориш от името на хиляди не ми е ясно? Понеже аз СЪМ ПРОТЕСТИРАЩ И НЕ СЕ ЧУВСТВАМ УПОТРЕБЕН, ХОРАТА, С КОИТО ДНЕС ЩЕ ХОДИМ НА ПРОТЕСТ СЪЩО! Оставката на ББ е следствие от невъзможността му да се справи с пероблема. От наглото му поведение. МОЖЕ ЛИ ТИ ДА ЗАЯВИШ, ЧЕ В ДЕНЯ НА НАЙ-МАСОВИТЕ ПРОТЕСТИ СИ ИГРАЛ ФУТБОЛ??? И ТО БЕЗ КАПЧИЦА СВЯН! Тя и Мария Антоанета е заявявала така да ядат пасти и предполагам знаеш какво и се е случило!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 фев 2013 17:02

Морски,ти поиска ли оставката на Борисов?Сега като я получи защо си недоволен.Кажи какво искаш от ББ.
А,че протестите са употребени е ясно за всички.Иначе тези които искаха оставката на ББ щяха да си направят собствен митинг.Няма как да искаш някой да се справи с монополите и едновременно с това да искаш да си подаде оставката.А като я получиш , да обвиниш този който ти е изпълнил желанието ,че е мръсник защото си е подал оставката.Това е лудост.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 фев 2013 17:24

Най-после държавата ще има свестни управляващи! Всички гробаджии могат да си търсят нова партийка :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 фев 2013 17:43

GOLEADOR написа:Морски,ти поиска ли оставката на Борисов?Сега като я получи защо си недоволен.Кажи какво искаш от ББ.
А,че протестите са употребени е ясно за всички.Иначе тези които искаха оставката на ББ щяха да си направят собствен митинг.Няма как да искаш някой да се справи с монополите и едновременно с това да искаш да си подаде оставката.А като я получиш , да обвиниш този който ти е изпълнил желанието ,че е мръсник защото си е подал оставката.Това е лудост.

Аз не съм недоволен от оставката му! Аз съм недоволен от начина, по който се мъчи да се измъкне от проблема и да прехвърли горещия картоф на други!
Кои са тези всички на които е ясно, че са употребени :lol: ДАЙ ГИ С ИМЕНА ИЛИ НИКОВЕ. ПОНЕЖЕ ПАК ТИ КАЗВАМ- АЗ НЕ ВИЖДАМ НИТО В ТОЗИ ФОРУМ, НИТО СРЕД ПРИЯТЕЛИТЕ И ПОЗНАТИТЕ МИ НЯКОЙ УПОТРЕБЕН! НИТО АЗ СЕ ЧУВСТВАМ ТАКА! Значи ти говориш пълни небивалици!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 фев 2013 17:58

MORSKI написа:
GOLEADOR написа:Морски,ти поиска ли оставката на Борисов?Сега като я получи защо си недоволен.Кажи какво искаш от ББ.

Аз не съм недоволен от оставката му! Аз съм недоволен от начина, по който се мъчи да се измъкне от проблема и да прехвърли горещия картоф на други!
Кои са тези всички на които е ясно, че са употребени :lol: ДАЙ ГИ С ИМЕНА ИЛИ НИКОВЕ. ПОНЕЖЕ ПАК ТИ КАЗВАМ- АЗ НЕ ВИЖДАМ НИТО В ТОЗИ ФОРУМ, НИТО СРЕД ПРИЯТЕЛИТЕ И ПОЗНАТИТЕ МИ НЯКОЙ УПОТРЕБЕН! НИТО АЗ СЕ ЧУВСТВАМ ТАКА! Значи ти говориш пълни небивалици!

Морски, уважавам те, но са странни разсъжденията ти. Първо-как според теб трябваше да си даде оставката? Не ти харесва, че казват, че не искат да стават причина да се бие народът ли?
А това дали се чувстваш или не употребен си е твое право-истината обаче не зависи от теб. Във Варна двама от представителите на протестиращите вече се оттеглиха, защото смятат, че има политически дейци сред представителите на протестиращите, а ти иначе се чувствай, както ти е удобно-въпрос на виждане и вкус ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 фев 2013 18:07

MORSKI написа:

Аз се чувствам употребен, защото излязох на протеста с искането да се разследват ЕРП и монополите и това бяха исканията от протестиращите, но от вчера се разбра, че една част от организаторите имат други цели, обслужващи БСП и останалата клика. Не може в момента в който получаваш отговор на исканията на протестиращите и то до голяма степен удволетворяващи, да излизне един от организаторите и да каже, че те няма да преговарят с терористи и се иска оставката на правителството, а днес след като е подадена, друга част от организаторите да казват, че това било бягство от негова страна и трябвало да не я подава, а да си оправи бакиите. Какво точно се иска от тези организаторите на протестите, какви са им исканията и след като не знаят за какво са протестите, какви организатори са? С искането на оставката му те самите му дадоха шанс да се оттегли и дефакто да каже оправяйте се, но от това ще страда народа, който явно си го заслужава.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 фев 2013 16:11

parvanoff написа:Морски, уважавам те, но са странни разсъжденията ти. Първо-как според теб трябваше да си даде оставката? Не ти харесва, че казват, че не искат да стават причина да се бие народът ли?
А това дали се чувстваш или не употребен си е твое право-истината обаче не зависи от теб. Във Варна двама от представителите на протестиращите вече се оттеглиха, защото смятат, че има политически дейци сред представителите на протестиращите, а ти иначе се чувствай, както ти е удобно-въпрос на виждане и вкус ;)

И аз те уважавам, но в момента се чудя дали някой не пише от твоя ник :lol: Нелогични са нещата, които пишеш. Как така заявяваш единия ден, че няма да подаваш оставка. А като виждаш, че напрежението продължава и дори ескалира си я подаваш на следващия ден. Наистина ли мислите, че на Бойко му пука за тъплата, за окървавените хора :lol: Леле мале, ако наистина го вярвате почвам да разбирам защо сме на дъното вече 23 години и 240 мушмурока си живеят на гърба на 7 милиона.... За НЕГО НЯМАШЕ ПО-УДАЧЕН НАЧИН ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ ПРОБЛЕМА И ДА СИ СПАСИ КОЖАТА ОТ ВИДИМОТО НЕДОВОЛСТВО ОТ ТАЗИ ОСТАВКА! Отлично е, че я подаде, но беше грозен начинът по който се мъчи да се измъкне. И това продълбава и днес. Ок, да приемем, че е имало опит за атентан- богами защо чак сега го вади на показ и къде са му доказателствата? Че това си е клевета, ако не го докаже с факти! А той пак се опитва да се измъкне- измекярите от ДПС да докажели, че срещу него имало идеи за атентат :shock:
Не само е мое право, УПОТРЕБЕН МОЖЕ ДА СЕ ЧУВСТВА ЧОВЕК, КОЙТО Е ИЗЛЯЗЪЛ С ЕДНА ИДЕЯ ДА ПРОТЕСТИРА, А ГРУПА ХОРА МУ ОПОРПОЧАВАТ ПРОТЕСТА! ВЪВ ВАРНА 11- ТИ ДЕН СМЕ ХИЛЯДИ НА УЛИЦИТЕ И НИКОЙ, ПОВТАРЯМ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОПОРОЧИ! ВСЕКИ ДЕН ВИЖДАМ НОВИ И НОВИ МЛАДИ ХОРА, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА ТАЗИ СТРАНА И ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В НЕЯ, А НЕ ДА НАПУСКАТ! Срещам се с приятели и познати, които НЕ СА УПОТРЕБЕНИ? Впорчем тези, които така разпалено говорите за протестите и, че били употребени, въобще излязохте ли дори един ден на улиците, че да знаете какво е? Силно ме съмнява! И не ОТ МЕН, ОТ ВСИЧКИ НАС НА УЛИЦИТЕ ЗАВИСИ! Това, че са се оттеглили двамата мен не ме вълнува. Интриги винаги има- да омаскари другия е черта на българина. Да говорим, че се оказа, че тези двамата ще се връщат в комитета и се оказа, че те не са искани от хората, а не обратното.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 фев 2013 17:46

MORSKI,протеста е против монополите и искането за оставка на ББ при положение ,че изборите са след 4 месеца е глупаво.С какво оставката на правителството ти помогна в борбата с монополите?Ако наистина вярваш,че служебното правителство ще реши този проблем,почвам да разбирам защо сме на дъното вече 23 години и 240 мушмурока си живеят на гърба на 7 милиона....!

П.П.
И какво нелогично имаше в оставката на Б.Б.?Казваш,че предния ден,когато ББ даде своите отговори на исканията на протестиращите (и те бяха приети) е заявил,че няма да даде оставка под натиска на Станишев и Доган,изведнъж,на другия ден е хвърлил оставка,защото протестиращите са му я поискали в кървав митинг предната вечер.Ако приравняваш протестиращите към БСП и ДПС си прав в твърденията си,но ако протестиращите са народа,няма за какво да си учудваш,че ББ подаде оставка.За това бяха и тези негови думи:"Властта ми е дал народа, днес му я връщам"!Човека просто не очакваше,че след неговите отговори на исканията на протестиращите,те ще поискат оставката му.Нещо безсмислено което обслужва опозицията,но не и народа.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 фев 2013 19:02

Бойко Борисов си изми ръцете и абдикира от властта, оставяйки разпадаща се държава! Няма КС, няма ДКЕВР, няма нищо!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”