GOLEADOR написа:
Не разбирам какво му остава на ББ да направи?Нали каквото и да стори, протестиращите му искат оставката?Така,че не ми казвай на кой му е промит мозъка!
Протестиращите бяха употребени.За какво им бе да искат оставката на ББ след като изборите са след 4 месеца?Какво спечелиха от това - самоубиха се (или по точно ги употребиха).
На вас ви е промит. Какво му оставало да направи

В момент когато напрежението ескалира- не да ми говори ОТКРИТО ЗА ВТОРИ МАНДАТ НА ГЕРБ И ДА ДРАЗНИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ХОРАТА! Ами като си подава оставката да го направи с чест. Той в момента повече говори за това, че ще се готви за избори след 4 месеца, отколкото за самата си оставка. Помисли малко. Това си е чиста проба опит за избягване на проблема и за потушаване на недоволството срещу него и ГЕРБ.
По какъв начин бяха употребени протестиращоте и как така говориш от името на хиляди не ми е ясно? Понеже аз СЪМ ПРОТЕСТИРАЩ И НЕ СЕ ЧУВСТВАМ УПОТРЕБЕН, ХОРАТА, С КОИТО ДНЕС ЩЕ ХОДИМ НА ПРОТЕСТ СЪЩО! Оставката на ББ е следствие от невъзможността му да се справи с пероблема. От наглото му поведение. МОЖЕ ЛИ ТИ ДА ЗАЯВИШ, ЧЕ В ДЕНЯ НА НАЙ-МАСОВИТЕ ПРОТЕСТИ СИ ИГРАЛ ФУТБОЛ??? И ТО БЕЗ КАПЧИЦА СВЯН! Тя и Мария Антоанета е заявявала така да ядат пасти и предполагам знаеш какво и се е случило!