Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- hienizator
- Контакти:
Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Ще гласувам за ГЕРБ отново и няма да се обяснявам на който и да било,какво им е по-добро и какво не!
Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
parvanoff написа:Кировец написа:Наивен си не, ами си самата наивност. Лошото е, че и аз не намирам въпросното видео, но въпреки това заставам 1000% зад думите си, че Дянков го каза.
"Финансовият министър обеща много неща – да намали социалните осигуровки с 5%, след това обеща, че ще намали и ДДС с два пункта, обеща, че ще изпълни антикризисната програма, след това каза, че ще връща с лихвите дължащия ДДС. Миналата година предвиди 2,3% ръст на българската икономика с бюджета, каза, че ще излезем от кризата през април 2010 г. Аз не мога да оценявам, министър-председателя да преценява нещата", добави Божидар Данев.
По повод оставката на Дянков журналистът Валери Найденов припомни, че от 23 години промени, това е
първият финансов министър, който напуска поста си и не изкарва мандата
на правителството.
"При това този финансов министър има най-голямата международна защита от всички досегашни финансови министри. Той дойде от Световната банка, от САЩ, това беше човек, който е много "вътре" в десните финансови кръгове.
Продължаваш с обидите, а може би е наистина наивно, че аз не започвам да обиждам, но съм достатъчно възпитан, за да не го правя! Въпрос на култура, както се казва... Дянков, доколкото знам си замина, но ти не успя да намериш интервюто, въпреки че в нета се пазят почти всички новини от доста години. Има достатъчно онлайн новинарски агенции и сайтове. Но така или иначе това не е толкова важно, тъй като го уволниха за неизпълнените обещания. И тъй като говориш за наивност... продължаваш да не ми отговаряш на въпроса как виждаш бъдещето на страната ни? Както виждаш аз си признавам, когато не съм прав за нещо, макар че и за тези статистики мога да се заям, като един друг преди няколко страници, но все пак признавам, че не съм бил достатъчно осведомен по този въпрос. Сега ти кажи за златото, за това какво очакваш в бъдеще... И да не говорим, че не коментира статистическите данни от НСИ за цената на храните? Или ти не би си признал никога, когато не си прав?
Брато, с нищо не съм те обидил, моля ти се. Мнението ми, че си наивен ОБИДА ли е? А цените какво да коментирам - то се вижда, щом масово народа протестира... Какво като ти отговоря как виждам бъдещето на страната? Нещо ще се промени ли? Едва ли на теб или някой друг му пука за моето мнение за бъдещето на страната. Това, че не ти отговарям не ме прави наивен - въобще знаеш ли каква е семантиката на думата наивен?

[wrapimg=]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/528107_590832887611690_2059522456_n.jpg[/wrapimg]
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Кировец написа:parvanoff написа:Кировец написа:Наивен си не, ами си самата наивност. Лошото е, че и аз не намирам въпросното видео, но въпреки това заставам 1000% зад думите си, че Дянков го каза.
"Финансовият министър обеща много неща – да намали социалните осигуровки с 5%, след това обеща, че ще намали и ДДС с два пункта, обеща, че ще изпълни антикризисната програма, след това каза, че ще връща с лихвите дължащия ДДС. Миналата година предвиди 2,3% ръст на българската икономика с бюджета, каза, че ще излезем от кризата през април 2010 г. Аз не мога да оценявам, министър-председателя да преценява нещата", добави Божидар Данев.
По повод оставката на Дянков журналистът Валери Найденов припомни, че от 23 години промени, това е
на правителството.
"При това този финансов министър има най-голямата международна защита от всички досегашни финансови министри. Той дойде от Световната банка, от САЩ, това беше човек, който е много "вътре" в десните финансови кръгове.
Продължаваш с обидите, а може би е наистина наивно, че аз не започвам да обиждам, но съм достатъчно възпитан, за да не го правя! Въпрос на култура, както се казва... Дянков, доколкото знам си замина, но ти не успя да намериш интервюто, въпреки че в нета се пазят почти всички новини от доста години. Има достатъчно онлайн новинарски агенции и сайтове. Но така или иначе това не е толкова важно, тъй като го уволниха за неизпълнените обещания. И тъй като говориш за наивност... продължаваш да не ми отговаряш на въпроса как виждаш бъдещето на страната ни? Както виждаш аз си признавам, когато не съм прав за нещо, макар че и за тези статистики мога да се заям, като един друг преди няколко страници, но все пак признавам, че не съм бил достатъчно осведомен по този въпрос. Сега ти кажи за златото, за това какво очакваш в бъдеще... И да не говорим, че не коментира статистическите данни от НСИ за цената на храните? Или ти не би си признал никога, когато не си прав?
Брато, с нищо не съм те обидил, моля ти се. Мнението ми, че си наивен ОБИДА ли е? А цените какво да коментирам - то се вижда, щом масово народа протестира... Какво като ти отговоря как виждам бъдещето на страната? Нещо ще се промени ли? Едва ли на теб или някой друг му пука за моето мнение за бъдещето на страната. Това, че не ти отговарям не ме прави наивен - въобще знаеш ли каква е семантиката на думата наивен?
Даваш ми някакви статистики, които не са знае откъде са взети, защото са в някаква петиция, но все пак се съгласих с тях. Можеше да ти кажа, че катастрофите в тези страни може да са се увеличили по много други причини-по-бързи коли, увеличение на броя на колите и т.н., но все пак не го направих. Ти от своя страна не признаваш статистиките, а ми даваш примери с някакви протести, които започнаха против ЕРП-тата и с политическа манипулация вече не се знае какво искат... Казваш, че съм наивен, защото не съм бил запознат с някакви статистически данни и се чудиш защо това е обида. Аз не съм се обидил, защото ти си никой реално за мен, но че това е обида е ясно и на малките деца! Защото даваш на някой квалификации, без да го познаваш и без мотиви за това! Не можеш да си признаеш, когато не си прав, което се доказа от това, че извърташ нещата, както на теб ти е удобно-в един случай даваш доказателства със статистики, а в друг случай казваш, че те не са верни-защото ако се сещаш те репликирах за това, че каза, че има главоломен растеж на цените... Попитах те за мнението за бъдещето на страната, защото когато един голям и мислещ човек прави нещо и говори нещо, той трябва да си е направил сметката какво ще стане след това и дали нещата ще се подобрят. Затова ти зададох този въпрос, но ти не разбра виждам. А май ти не знаеш семантиката на думата наивен, защото не я употребяваш правилно. А аз ще ти кажа защо я употребих-това за златото го казаха активисти на Атака-затова те питам вече няколко пъти някакви други данни ли си видял или просто си прочел някакво интревю? Ако вярваш на едно интервю на един човек, който не е подкрепил думите си с факти какъв си?
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Не е ли наивност да си зад ББ или когото и да е друг само, защото опитвал да прави нещо?! Не е ли наивност да считаш, че фаровете ще спасят човешки живот през деня?!
Че си наивен - спор няма,ама си и тънко-обиден, щом отчиташ думата наивност за обида.
Айде, лек ден!

Че си наивен - спор няма,ама си и тънко-обиден, щом отчиташ думата наивност за обида.

Айде, лек ден!
Кировец написа:Не е ли наивност да си зад ББ или когото и да е друг само, защото опитвал да прави нещо?! Не е ли наивност да считаш, че фаровете ще спасят човешки живот през деня?!
![]()
Че си наивен - спор няма,ама си и тънко-обиден, щом отчиташ думата наивност за обида.![]()
Айде, лек ден!
Това, че за теб нещо е наивно, не значи, че то наистина е така. Някой ден може би ще го разбереш!

Приятна вечер!

само Левски и България
Много, ама МНОГО наивен и прост е българският народ!
Да се радваш, че ГЕРБ са подали оставки, е все едно да бъркаш с единствената си ръка в устата на лъва, който ти е изял другата!
Да се радваш, че ГЕРБ са подали оставки, е все едно да бъркаш с единствената си ръка в устата на лъва, който ти е изял другата!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Разбира се, че за Синята коалиция. Само крайно неосведомени и злонамерени хора могат да слагат Костов в един кюп с БСП, ДПС, Борисов или Симеон. Благодарение на Костов България е член на ЕС и НАТО, бе върната собствеността на хората, създадена пазарната икономика в България, стабилизирана финансовата система на страната, съществуваща и до днес, благодарение на зададените рамки, бе преодоляна хиперинфлацията, доходите бяха вдигнати между 3 и 4 пъти по време на мандата. Абсолютна лъжа е, че той е виновен за цената на тока от двете Марици. Той подписва договор за модернизация на централите, цената на тока се договаря с ДКЕВР, което се случва през 2002 и 2005 г., ако тогава на власт е бил Костов, поправете ме, явно нещо съм забравил. Монополите в България бяха създадени и покровителствани от Симеон Сакскобурготски, Сергей Станишев, Ахмед Доган и Бойко Борисов. Благодарение на изброените съществуват частните монополи, т.нар. ЕРП-та, благодарение на тях България купува скъп газ от Русия, благодарение на тях отидоха на вятъра 3 млрд. за малоумните проекти Белене и Цанков камък, което на практика фалира НЕК, благодарение на всички тях са тези безумни сметки на ток, няма добавка Костов в тях, това е поредният мит на прехода, чиято цел е да се каже, че всички са маскари. Днес Борисов подава оставка под натиск от улицата, навремето това стори Виденов, Станишев, Симеон и Доган през 2005 не го направиха, въпреки протестите, участие в които взе и моя милост. Аз не смятам, че тези хора имат моралното право да искат повече властта. Аз не смятам, че е нормално хората, които направиха България втора ръка член на ЕС, монополизираха водещите отрасли в нея, убиха малкия и среден бизнес и пролетаризираха населението отново могат да се слагат в един кюп с Костов. Просто не е сериозно и само човек, който вярва в митове и легенди, може да го прави. Управлението на ГЕРБ е абсолютен провал. Борисов оставя България в криза - блокирани институции, опоскан под критичния минимум държавен резерв, смазан бизнес, сериозно намаляване на покупателната способност на населението. Оставката е отчаян ход за спасение, организираните протести в негова подкрепа жалък ход. Оставя си вратичка да се завърне на бял кон след изборите. Лично според мен следващият кабинет няма да е строго партиен, няма конфигурация, която да събере мнозинство. Прогнозата ми е, че премиер на страната след изборите ще бъде Кристалина Георгиева - еднакво удобна и приемлива за всички проекти на БКП. За служебния кабинет не знам кой изобщо би се навил в тази ситуацията, тежка отговорност пада върху Плевнелиев, ето още една тотална грешка на ГЕРБ да направят президент човек, който няма нищо общо с политиката.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
ОПРАВЕТЕ АНКЕТАТА - 5 та опция е СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, а не Единство. Единство заменя СДС в редиците на Синята Коалиция.
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ije1j_4zXHU[/youtube][/center]
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ije1j_4zXHU[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Кировец написа:parvanoff написа:Кировец написа:Първаноф, Дянков още на първата-втората година каза, че в България криза няма!А щом си вярваш, че с едни светлини ще спасиш човешките животи през деня, значи си доста наивен.
В Хърватска от май 2009 година дневните светлини са отменени.
В Австрия са отменени от януари 2008, поради ръст на инцидентите от 12.2% непосредствено след въвеждането им.
В Полша след въвеждането им през 2007 инцидентите скочиха с 5.7%.
В САЩ от 1997 насам General Motors вграждат дневни светлини в колите си и ръстът е 3.7%.
В САЩ през 2008 Агенцията по сигурността на трафика (NHTSA) заключи, че "светлините нямат статистически значима полза".
http://www.peticiq.com/nenafarovete
Знам, че златото трябва да си остане в България.
Вероятно съм доста наивен. Щом не знам тези статистически данни, значи съм наивен-добре. Ако наистина това са статистиките, значи си прав. Какво е положението в другите страни? Любопитен съм да видя цялото интервю на Дянков, защото не намирам линк в нета-би ли ми го показал? За златото това не е отговор... И не каза как си представяш бъдещето-как ще се развият според теб нещата?
Наивен си не, ами си самата наивност. Лошото е, че и аз не намирам въпросното видео, но въпреки това заставам 1000% зад думите си, че Дянков го каза.
на правителството.
защо вярваш на дърти ченгета като петьо блъсков и валери найденов.те са едни от най големите подлоги на комунистите.излизат и дават съвети точно когато на бсп и трябва подкрепа.двамата са бивши партийни секретари преди 1989 г.