Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот Кировец » 20 фев 2013 14:52

parvanoff написа:
Кировец написа:1. Светлините на колите са включени във връзка с вдигането на цената на горивата и отново са намесени монополистите.
2. За всичко останало говориш, като фантастичен филм - правели опити, гонели, ама не хващали, а само им милвали ташаците и ги пускали. Не е сериозно. Все пак затова го качихме Бойко на престола и срина тройната коалиция - защото обеща - АЗ ЩЕ ВКАРАМ ДОГАН И СТАНИШЕВ В ЗАТВОРА! Затова избрахме Бойко - Супермена, но той нацапа безславно гащите.

Да, сигурно и аз от 2003-та ги включвам, за да подпомагам монополистите? Я покажи доказателства за това обвинение, което отправи?
Аз лично не съм гласувал за Герб, заради това, а заради реалната им предизборна програма. Виждам, че се работи и се правят опити-нещо, което не се правеше от другите. Дадох ти причини, заради които не е толкова лесно да вкараш някой в затвора. А ако наричаш арестуването на Цонев "милвали ....", при такъв вой за полицейщина след този случай... Написах ти, че има още доста какво да се желае, но всеки определя сам за себе си какво да прочете и какво не. Аз лично не отричам, ти си прав, че има какво още да се желае, но също така мое лично мнение е, че все пак се работи и се прави нещо. Специално за това не те ангажирам с него! Въпрос на преценка е това...

Аз нямам против да си ги включил от 681г. - все ми е тая - въпроса е, че ГЕРБ уреди закон за светлините, който облагодетелства монополистите, чрез повишаването разхода на автомобилите и това е доказано не от мен. Всяко правителство и привържаниците му се оправдават с - "Може още, ама е трудно!", а резултати им са печални - докарват ивеститори, които играят роля на кръвопийци, уреждат своите фирми, ПРОДАДОХА БЪЛГАРСКОТО ЗЛАТО!!!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 фев 2013 15:02

Кировец написа:
parvanoff написа:
Кировец написа:1. Светлините на колите са включени във връзка с вдигането на цената на горивата и отново са намесени монополистите.
2. За всичко останало говориш, като фантастичен филм - правели опити, гонели, ама не хващали, а само им милвали ташаците и ги пускали. Не е сериозно. Все пак затова го качихме Бойко на престола и срина тройната коалиция - защото обеща - АЗ ЩЕ ВКАРАМ ДОГАН И СТАНИШЕВ В ЗАТВОРА! Затова избрахме Бойко - Супермена, но той нацапа безславно гащите.

Да, сигурно и аз от 2003-та ги включвам, за да подпомагам монополистите? Я покажи доказателства за това обвинение, което отправи?
Аз лично не съм гласувал за Герб, заради това, а заради реалната им предизборна програма. Виждам, че се работи и се правят опити-нещо, което не се правеше от другите. Дадох ти причини, заради които не е толкова лесно да вкараш някой в затвора. А ако наричаш арестуването на Цонев "милвали ....", при такъв вой за полицейщина след този случай... Написах ти, че има още доста какво да се желае, но всеки определя сам за себе си какво да прочете и какво не. Аз лично не отричам, ти си прав, че има какво още да се желае, но също така мое лично мнение е, че все пак се работи и се прави нещо. Специално за това не те ангажирам с него! Въпрос на преценка е това...

Аз нямам против да си ги включил от 681г. - все ми е тая - въпроса е, че ГЕРБ уреди закон за светлините, който облагодетелства монополистите, чрез повишаването разхода на автомобилите и това е доказано не от мен. Всяко правителство и привържаниците му се оправдават с - "Може още, ама е трудно!", а резултати им са печални - докарват ивеститори, които играят роля на кръвопийци, уреждат своите фирми, ПРОДАДОХА БЪЛГАРСКОТО ЗЛАТО!!!

Първо, както казах говориш неща, които не можеш да докажеш-аз лично не си позволявам такива недоказани твърдения, когато говоря отрицателни неща за някого. Второ, казах ти, че така се спасяват човешки животи, а ти си знаеш своето-облагодетелствали се монополите... Като не искаш да ги облагодетелстваш си изхвърли климатикът и касетофонът от колата, но за мен е по-хубаво да си включваш фаровете, за да те видя по-навреме на пътя! Аз не съм привърженик на политически сили, а имам мнение, че тия от всички досега свършиха най-много работа и то в условия на криза. Против съм да се плюе по, когото и да е без доказателства и с абсолютно измислени твърдения, защото истината е важна. Искам да се гледа градивно и с поглед в бъдещето-какъв е твоят? Какво според теб ще стане сега, накъде ще поеме икономиката и какво ще е цялостното бъдеще на България? Мислил ли си по тези въпроси? За златото какво знаеш-колко струва добивът му? Колко е самото злато в България? Кой е подписал договорите?
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 фев 2013 15:08

Да не забравяме как дадения под съд Доган бе оправдан.Подкупни съдии приеха за чиста монета защитата на адвоката на Доган,че той е като Достоевски ("Макар Достоевски да не е имал литературно образование, от страницата на всяка негова книга личи, че е писател." Цитатът (от друг руски класик - Михаил Булгаков)!
сС 2:1 съдийките приеха,че това е така!За това този виден Хидролог и Баничар на републиката е извън затвора и не търка наровете в ЦСЗ!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 фев 2013 15:13

parvanoff написа:
Кировец написа:
parvanoff написа:

Първо, както казах говориш неща, които не можеш да докажеш-аз лично не си позволявам такива неща, когато говоря отрицателни неща за някого. Второ, казах ти, че така се спасяват човешки животи, а ти си знаеш своето-облагодетелствали се монополите... Като не искаш да ги облагодетелстваш си изхвърли климатика и касетофонът от колата, но за мен е по-хубаво да си включваш фаровете, за да те видя по-навреме на пътя! Аз не съм привърженик на политически сили, а имам мнение, че тия от всички досега свършиха най-много работа и то в условия на криза. Против съм да се плюе по, когото и да е без доказателства и с абсолютно измислени твърдения, защото истината е важна. Искам да се гледа градивно и с поглед в бъдещето-какъв е твоят? Какво според теб ще стане сега, накъде ще поеме икономиката и какво ще е цялостното бъдеще на България? Мислил ли си по тези въпроси? За златото какво знаеш-колко струва добивът му? Колко е самото злато в България? Кой е подписал договорите?

Първаноф, Дянков още на първата-втората година каза, че в България криза няма! :lol: А щом си вярваш, че с едни светлини ще спасиш човешките животи през деня, значи си доста наивен.
В Хърватска от май 2009 година дневните светлини са отменени.
В Австрия са отменени от януари 2008, поради ръст на инцидентите от 12.2% непосредствено след въвеждането им.
В Полша след въвеждането им през 2007 инцидентите скочиха с 5.7%.
В САЩ от 1997 насам General Motors вграждат дневни светлини в колите си и ръстът е 3.7%.
В САЩ през 2008 Агенцията по сигурността на трафика (NHTSA) заключи, че "светлините нямат статистически значима полза".
http://www.peticiq.com/nenafarovete
Знам, че златото трябва да си остане в България.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 фев 2013 15:28

Кировец написа:Първаноф, Дянков още на първата-втората година каза, че в България криза няма! :lol: А щом си вярваш, че с едни светлини ще спасиш човешките животи през деня, значи си доста наивен.
В Австрия са отменени от януари 2008, поради ръст на инцидентите от 12.2% непосредствено след въвеждането им.
В САЩ от 1997 насам General Motors вграждат дневни светлини в колите си и ръстът е 3.7%.
В САЩ през 2008 Агенцията по сигурността на трафика (NHTSA) заключи, че "светлините нямат статистически значима полза".

Вероятно съм доста наивен. Щом не знам тези статистически данни, значи съм наивен-добре. Ако наистина това са статистиките, значи си прав. Какво е положението в другите страни? Любопитен съм да видя цялото интервю на Дянков, защото не намирам линк в нета-би ли ми го показал? За златото това не е отговор... И не каза как си представяш бъдещето-как ще се развият според теб нещата?
само Левски и България

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот zuekaa » 20 фев 2013 15:31

Ще гласувам с един голям среден пръст на всички ТРЯБВА ДА ИЗЧИСТИМ ДЪРЖАВАТА ОТ ТОЗИ ТУМОР ОТ ТЕЗИ ПИЯВИЦИ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 фев 2013 15:36

parvanoff написа:
Кировец написа:Първаноф, Дянков още на първата-втората година каза, че в България криза няма! :lol: А щом си вярваш, че с едни светлини ще спасиш човешките животи през деня, значи си доста наивен.

Вероятно съм доста наивен. Щом не знам тези статистически данни, значи съм наивен-добре. Ако наистина това са статистиките, значи си прав. Какво е положението в другите страни? Любопитен съм да видя цялото интервю на Дянков, защото не намирам линк в нета-би ли ми го показал? За златото това не е отговор... И не каза как си представяш бъдещето-как ще се развият според теб нещата?

Наивен си не, ами си самата наивност. Лошото е, че и аз не намирам въпросното видео, но въпреки това заставам 1000% зад думите си, че Дянков го каза. :lol:
"Финансовият министър обеща много неща – да намали социалните осигуровки с 5%, след това обеща, че ще намали и ДДС с два пункта, обеща, че ще изпълни антикризисната програма, след това каза, че ще връща с лихвите дължащия ДДС. Миналата година предвиди 2,3% ръст на българската икономика с бюджета, каза, че ще излезем от кризата през април 2010 г. Аз не мога да оценявам, министър-председателя да преценява нещата", добави Божидар Данев.

По повод оставката на Дянков журналистът Валери Найденов припомни, че от 23 години промени, това е

първият финансов министър, който напуска поста си и не изкарва мандата

на правителството.

"При това този финансов министър има най-голямата международна защита от всички досегашни финансови министри. Той дойде от Световната банка, от САЩ, това беше човек, който е много "вътре" в десните финансови кръгове.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 фев 2013 15:38

Ако можем да коментираме анкетата, хората между 15 и 45 години искат коалиционно център-дясно управление.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 фев 2013 15:44

Кировец написа:Наивен си не, ами си самата наивност. Лошото е, че и аз не намирам въпросното видео, но въпреки това заставам 1000% зад думите си, че Дянков го каза. :lol:
"Финансовият министър обеща много неща – да намали социалните осигуровки с 5%, след това обеща, че ще намали и ДДС с два пункта, обеща, че ще изпълни антикризисната програма, след това каза, че ще връща с лихвите дължащия ДДС. Миналата година предвиди 2,3% ръст на българската икономика с бюджета, каза, че ще излезем от кризата през април 2010 г. Аз не мога да оценявам, министър-председателя да преценява нещата", добави Божидар Данев.

По повод оставката на Дянков журналистът Валери Найденов припомни, че от 23 години промени, това е

първият финансов министър, който напуска поста си и не изкарва мандата

на правителството.

"При това този финансов министър има най-голямата международна защита от всички досегашни финансови министри. Той дойде от Световната банка, от САЩ, това беше човек, който е много "вътре" в десните финансови кръгове.

Продължаваш с обидите, а може би е наистина наивно, че аз не започвам да обиждам, но съм достатъчно възпитан, за да не го правя! Въпрос на култура, както се казва... Дянков, доколкото знам си замина, но ти не успя да намериш интервюто, въпреки че в нета се пазят почти всички новини от доста години. Има достатъчно онлайн новинарски агенции и сайтове. Но така или иначе това не е толкова важно, тъй като го уволниха за неизпълнените обещания. И тъй като говориш за наивност... продължаваш да не ми отговаряш на въпроса как виждаш бъдещето на страната ни? Както виждаш аз си признавам, когато не съм прав за нещо, макар че и за тези статистики мога да се заям, като един друг преди няколко страници, но все пак признавам, че не съм бил достатъчно осведомен по този въпрос. Сега ти кажи за златото, за това какво очакваш в бъдеще... И да не говорим, че не коментира статистическите данни от НСИ за цената на храните? Или ти не би си признал никога, когато не си прав?
само Левски и България

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 20 фев 2013 15:47

ehh написа:Ако можем да коментираме анкетата, хората между 15 и 45 години искат коалиционно център-дясно управление.

Понеже не сме мнозинство в държавата ... ми е интересно какво ще се случи на изборите, а не искам и да си помислям какво ще се случи до тогава, въпреки че ми е на 90% ясно

Върни се в “Архив”