Убеден съм че и на Левски така са говорили едно време.
Какво ще стане след като се освободим?КОй ще дойде?не е ли по добре да живуркаме така?
ГЕРБ може да ги защитава човек без морал и такъв който има пряко облагодетелстване от тях.
Ясно е че не са само те виновни.НО какво значи няма алтернатива?Излезете с нас неделя да натиснем президента да сформира ВНС и промяна в конституцията!
СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Огризко моляти се..не си виновен че си така заблуден.
Явно нямаш досег с бизнесмени и властимащи хора за да чуеш малко далавери!
Нагли крадливи боклуци надхвърлили МИЛИАРД лично богатство?Изобщо поста ти е комичен.Чудя се дали си заслужава заради такива хора да излизам да протестирам след като пак се намира кой да защитава?
Да БСП ДОГАН КОСТОВ са същите..може би и по богати и крадливи..но ние не искаме тях..
Явно нямаш досег с бизнесмени и властимащи хора за да чуеш малко далавери!
Нагли крадливи боклуци надхвърлили МИЛИАРД лично богатство?Изобщо поста ти е комичен.Чудя се дали си заслужава заради такива хора да излизам да протестирам след като пак се намира кой да защитава?
Да БСП ДОГАН КОСТОВ са същите..може би и по богати и крадливи..но ние не искаме тях..
А какво искате, че май не става много ясно?! Искали промяна ...искали някой друг ...това звучи повече от смешно, някакви нахвърляни безсмислени лозунги и големи думи .....конкретно кога ще кажете какво точно искате всъщност?! В момента искате анархия ако ме питаш
И това, че ти и още 1000 човека го искат дали ще промени системата?! Май всеки си протестира сам за себе си за каквото сам си е наумил.... или тук 2-3ма говорите от името на всички за какво се протестира?!

И това, че ти и още 1000 човека го искат дали ще промени системата?! Май всеки си протестира сам за себе си за каквото сам си е наумил.... или тук 2-3ма говорите от името на всички за какво се протестира?!

Протестите нямат нищо общо с ГЕРП и другите партии.Целта на протестите е да се изгонят ЕРП-та за да спрат да крадът от България и електроенергията да идва направо от държавата.Да плащаме на нея и парите ни да не отиват другаде и евентуално тези пари да се използват за развитието на икономиката, отваряне на фабрики, заводи и много нови работни места. 

- Ron Jeremy
- Контакти:
Нещо такова устройва ли те?Всички участвали във властта до момента са виновни за Катастрофата, до която е доведена България!
Трябва да се измете политическата върхушка! Трябва да има граждански натиск, не да мислят, че ще продължават както досега, какво трябва да се направи:
Широка дискусия - Да се промени изборния кодекс, да се забрани на лица, които са били народни представители, кметове, министри или зам-министри, шефове на агенции и т.н. да се кандидатират за народни представители. Да има гражданска квота в Парламента, общините, министерствата и всички държавни агенции.
Народните представители, ДА СА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 100 в Обикновено нарадно събрание и да работят прозрачно. Задължително да има гражданска квота в Парламента.
СЪД ЗА ВСИЧКИ ВИНОВНИЦИ-ДОВЕЛИ НИ ДО НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА
Проверка на приватизационните договори от 2000 г насам и разваляне на всички, които са неизгодни за държавата.
Да се проведат Мажоритарни Избори ! Да има гражданска квота в управлението! Велико Народно Събрание с цел промяна на Конституцията!
Местни и национални референдуми по всички важни за България въпроси.
Лустрация на държавно ниво -Бивши служители и сътрудници на ДС да не могат да бъдат народни представители,кметове, общински съветници, шефове на регионални дирекции на МВР и районни управления,съдии и прокурори,висши държавни служители.
Да се компютризират Избирателните секции - Граждански организации да могат да правят паралелно преброяване, за да няма фалшификации.
Лошото е , че за да стане горното трябват хора не мишки
ex Popeye
Предлагам политическата материя да не я обсъждате в СПАМ, а в някоя от многобройните теми създадени от началото на протеста до сега.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
Зеления,ако искаш да говорим честно и откровено ДИСТАНЦИРАЙКИ се от партийни абревиатури ще ти напиша един пост,но не искам да го наричаш "наливане на вода в ничия мелница".ВСЕКИ,който се интересува от икономика,говоря "по-навътре" ще ти каже,че във времена на криза се води СОЦИАЛНА политика.Отказ да водиш социална политика,отказ да вдигаш заплати и пенсии докато цените главоломно растат успоредно със сметките,желание да облагаш дори скътаните за зор заман пари на хората в банките.....това е САМОУБИЙСТВЕНА политика по време на криза.С-А-М-О-У-Б-И-Й-С-Т-В-Е-Н-А!!!Особено за бедна преди това страна с бедно население.Та ти го тласкаш в пропастта с високопарни фрази - да стягали коланите?!Дори в САЩ,които са на обратен полюс - богата страна с богато население водят СОЦИАЛНА политика.Коментирал съм,че Симеон Дянков е министър с изключителни качества.Бих казал дори,че е човека,заради когото Боко остана на власт и много от ходовете му бяха професионални.Непопулярни,но професионални.С една огромна грешка обаче.Социалната политика.Всичко което правеше Дянков,най-вече замразяването на доходите би било перфектно за богати страни.Примерно САЩ.Но не може да копираш един модел,който би работел в САЩ и да го пействаш мо та мо в българската действителност на едва оцеляващи хора.Това ще го каже и всеки финансист.Просто е все едно да засилиш продъненото си корито право в най-големия айсберг насред леденото поле,въпреки,че всички останали кораби,дори и огромни и здрави го избягват ти да искашда му направиш челен таранен удар вярвайки си,че ще преминеш.Уви,намерихме се директно на дъното и това беше предвидимо.Просто има закони,които не можеш да заобиколиш.3 години бедните хора в тази страна оцеляваха някак си.Да кажем,че разбираха думата "криза" и плащаха своя данък.Кой от скътани пари,кой с туршии и храна от село.Но цените растяха,сметките и те,стотици хора алармираха още лятото,че курса на пробитото корито е право към айсберга,че 14% увеличение на тока посред лято няма да се усети,но зимата ще е страшна....Никой не ги чу.И нарочно пак визирам Дянков.Защото знаем,че Боко освен комунист от УБО няма изобщо познание по темата финанси.Той е ТОТАЛЕН лаик,просто слушаше световно известнияси министър като папагал вярвайки в неговата пълна непогрешимост въпреки,че мнозина други финансисти,кой зам.министър,кой просто отстрани като Орешарски 1000 пъти му казаха - отиваш директно в айсберга.Но на една дебела кратуна,каквато е Боковата,а и тая на Дянков трудно може да се обясни каквото и да било.Трудно може да се прокара чуждо мнение.И пак ще кажа - не искам да разчиташ поста ми като подкрепа на някоя друга политическа сила!Колкото съм плюл БСП и ДПС мисля си наясно.Гласувах за ГЕРБ и съм от хората пратили тази партия на власт.Също гласувах и за президента на ГЕРБ.На предните избори бях гласувал за Атака-протестен вот,преди това все още нямах право на глас,но симпатизирах(а и все още) на Командира и СДС.Никога не съм гласувал за БСП,за техен какдидат-президент и никога не съм подкрепял линията на СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА политика на унищожение на бизнеса и големите инфраструктурни проекти,но във времена на криза се връщам в началото - НЯМАШ право да водиш АНТИ-СОЦИАЛНА политика,не и в бедна страна.Просто катастрофата е 100% сигурна
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Зеления,ако искаш да говорим честно и откровено ДИСТАНЦИРАЙКИ се от партийни абревиатури ще ти напиша един пост,но не искам да го наричаш "наливане на вода в ничия мелница".ВСЕКИ,който се интересува от икономика,говоря "по-навътре" ще ти каже,че във времена на криза се води СОЦИАЛНА политика.Отказ да водиш социална политика,отказ да вдигаш заплати и пенсии докато цените главоломно растат успоредно със сметките,желание да облагаш дори скътаните за зор заман пари на хората в банките.....това е САМОУБИЙСТВЕНА политика по време на криза.С-А-М-О-У-Б-И-Й-С-Т-В-Е-Н-А!!!Особено за бедна преди това страна с бедно население.Та ти го тласкаш в пропастта с високопарни фрази - да стягали коланите?!Дори в САЩ,които са на обратен полюс - богата страна с богато население водят СОЦИАЛНА политика.Коментирал съм,че Симеон Дянков е министър с изключителни качества.Бих казал дори,че е човека,заради когото Боко остана на власт и много от ходовете му бяха професионални.Непопулярни,но професионални.С една огромна грешка обаче.Социалната политика.Всичко което правеше Дянков,най-вече замразяването на доходите би било перфектно за богати страни.Примерно САЩ.Но не може да копираш един модел,който би работел в САЩ и да го пействаш мо та мо в българската действителност на едва оцеляващи хора.Това ще го каже и всеки финансист.Просто е все едно да засилиш продъненото си корито право в най-големия айсберг насред леденото поле,въпреки,че всички останали кораби,дори и огромни и здрави го избягват ти да искашда му направиш челен таранен удар вярвайки си,че ще преминеш.Уви,намерихме се директно на дъното и това беше предвидимо.Просто има закони,които не можеш да заобиколиш.3 години бедните хора в тази страна оцеляваха някак си.Да кажем,че разбираха думата "криза" и плащаха своя данък.Кой от скътани пари,кой с туршии и храна от село.Но цените растяха,сметките и те,стотици хора алармираха още лятото,че курса на пробитото корито е право към айсберга,че 14% увеличение на тока посред лято няма да се усети,но зимата ще е страшна....Никой не ги чу.И нарочно пак визирам Дянков.Защото знаем,че Боко освен комунист от УБО няма изобщо познание по темата финанси.Той е ТОТАЛЕН лаик,просто слушаше световно известнияси министър като папагал вярвайки в неговата пълна непогрешимост въпреки,че мнозина други финансисти,кой зам.министър,кой просто отстрани като Орешарски 1000 пъти му казаха - отиваш директно в айсберга.Но на една дебела кратуна,каквато е Боковата,а и тая на Дянков трудно може да се обясни каквото и да било.Трудно може да се прокара чуждо мнение.И пак ще кажа - не искам да разчиташ поста ми като подкрепа на някоя друга политическа сила!Колкото съм плюл БСП и ДПС мисля си наясно.Гласувах за ГЕРБ и съм от хората пратили тази партия на власт.Също гласувах и за президента на ГЕРБ.На предните избори бях гласувал за Атака-протестен вот,преди това все още нямах право на глас,но симпатизирах(а и все още) на Командира и СДС.Никога не съм гласувал за БСП,за техен какдидат-президент и никога не съм подкрепял линията на СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА политика на унищожение на бизнеса и големите инфраструктурни проекти,но във времена на криза се връщам в началото - НЯМАШ право да водиш АНТИ-СОЦИАЛНА политика,не и в бедна страна.Просто катастрофата е 100% сигурна
Този ти пост е доста по-различен от последните ти и в общи линии съм съгласен с него. Сега искам да ти предложа облог за по бира за това кой ще спечели властта в следващия парламент. Аз смятам, че това ще бъдат комунягите, турците и техните производни. Манипулираните протести постигнаха своето - добре дошли другари комунисти!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Благодаря приемаме властта, ¡No pasarán!
УРАААААААААААААААААААААААААААААА
!!!
УРАААААААААААААААААААААААААААААА

-