ШЛ 1/8 финал Арсенал - Байерн Мюнхен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ 1/8 финал Арсенал - Байерн Мюнхен
При гола на Арсенал защитата позаспа. Нойер също не излезе уверено. Но като цяло Байерн доминираше и заслужено победи. Дори това, което отбора показа на терена още не е 100% от възможностите им.
[center]
[/center]

Честито на всички фенове за хубавата победа и добрия резултат! Винаги си е тръпка да биеш англичани, дори и когато си смятан за фаворит. Силно първо полувреме, тотална доминация в него и не чак толкова бляскаво второ. Тия Арсенал големи касапи се извъдиха, надявам се да не се класират за ШЛ догодина и съдбата да върне отнетото на Тотнъм. А Подолски и Мертезакер по най-бързия начин да се връщат в Германия, че съвсем ще им пропадне кариерата на острова.
Според мен смените на Хайнкес не бяха лоши, хубаво е малко повече да върти състава поне в бундеслигата, за да влезе и Гомез във върхова форма, дано само не се е контузил, че го видях малко да накуцва. Робен показва желание, сигурен съм че ще вкара важни голове до края на полусезона, защо не и срещу Дортмунд за купата
Май мислите натам вече ще се насочват. 
Според мен смените на Хайнкес не бяха лоши, хубаво е малко повече да върти състава поне в бундеслигата, за да влезе и Гомез във върхова форма, дано само не се е контузил, че го видях малко да накуцва. Робен показва желание, сигурен съм че ще вкара важни голове до края на полусезона, защо не и срещу Дортмунд за купата

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Робен се ключи много добре, да. Густаво не се забеляза толова, защото по него време вече атакита на Арсенал станаха хаотични. В действителност обаче имаше един период от 10-15мин. (малко преди и след гола), когато натиснаха.
Предполагам Мюлер е играч на мача заради гола и асистенцията, но според мен и Лам игра много добре (както обикновенно всъщност). Почти не успяха да пробият през неговата зона, а в същото време при всяка удобна ситуация се включваше напред.
Данте и ван Буйтен не оставиха шанс на Уолкот, с изключение на едно-две включвания през първата част.
За гола - и преди съм казвал, че Нойер излиза прекалено често. Почти при всяко центриране излиза, сякаш малко в повече му идва увереността. Анализаторите на Бундеслигата по Евроспорт2 коментираха, че Нойер е бил в по-добра форма точно преди да дойде в Байерн. До някъде съм съгласен - тогава Нойер вадеше невероятни положения, като стена. Сега обаче е доста по-опитен, подобри повече играта си с крака, отново демонстрира блестящ рефлекс, но понякога на центриранията се излага.
Самия той беше казал, че в Байерн ще му е по-трудно, защото в Шалке 04 през целия мач е концентриран и трябва да се намесва, а в Байерн няма да е така. Може и това да е проблема, не знам.
Предполагам Мюлер е играч на мача заради гола и асистенцията, но според мен и Лам игра много добре (както обикновенно всъщност). Почти не успяха да пробият през неговата зона, а в същото време при всяка удобна ситуация се включваше напред.
Данте и ван Буйтен не оставиха шанс на Уолкот, с изключение на едно-две включвания през първата част.
За гола - и преди съм казвал, че Нойер излиза прекалено често. Почти при всяко центриране излиза, сякаш малко в повече му идва увереността. Анализаторите на Бундеслигата по Евроспорт2 коментираха, че Нойер е бил в по-добра форма точно преди да дойде в Байерн. До някъде съм съгласен - тогава Нойер вадеше невероятни положения, като стена. Сега обаче е доста по-опитен, подобри повече играта си с крака, отново демонстрира блестящ рефлекс, но понякога на центриранията се излага.
Самия той беше казал, че в Байерн ще му е по-трудно, защото в Шалке 04 през целия мач е концентриран и трябва да се намесва, а в Байерн няма да е така. Може и това да е проблема, не знам.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- Neron
- Контакти:
Според мен при гола Нойер е виновен защото тръгна да излиза и подлъга защитниците топката беше изцяло в неговия обсег и спокойно можеше да я избие. Няма какво да му се сърдим на човека като в Бундеслигата за 5 мача има 2 удара точни в очертанията на вратата... няма да е лошо нашите да пускат по някой друг удар към него щото губи форма с това люпене на семки на всеки мач в Бундеслигата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Силен Байерн, неориентиран Арсенал.... честито класиране на 1/4 финала 

Честита победа и класиране за 1/4 финалите на феновете на Байерн.
Арсенал бяха трагични, но с такива футболисти толкова.
Арсенал бяха трагични, но с такива футболисти толкова.
За Нойер тепърва предстоят мачовете, в които ще бъде малко по-натоварен. На 27 за купата едва ли ще има време да люпи семки и да фърга пасчета с резервите.
[center]
[/center]

[center]
[/center]

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Честита победа на феновете на Байерн. Напълно заслужено баварците победиха.