Официално: Правителството подава оставка.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Официално: Правителството подава оставка.

Мнениеот Adramelech » 20 фев 2013 12:11

xxxx написа:Аз лично не се олицетворявам с тези които оглавяват протестите и даже в момента ми се прават на "велики българи" по Канал 3 ,просто поредните които яхват вълната и готови да захапат кокала :!:

Кокалът е захапан от други, които са се окопали в НС и не са мръдвали от там 20 и кусур години!

Дай някакво предложение тогава.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 фев 2013 12:13

Мръсната ДС номенклатура на партийте ДПС,ГЕРБ,БСП,АТАКА,СДС,НДСВ,Кунева пак успяха.
Гледам в тази тема как се плюете вече за това за кой от тези иззедници ще гласувате и виждам че те отново са победители.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 фев 2013 12:13

becks32milan написа:
megan fox написа:[center]УРА! ОТЪРВАХМЕ СЕ ОТ ТОЗИ ПАРАЗИТ!!![/center]

Какво ти Ура ? Сега по-зле става.

То няма на къде по-зле, след всичката мизерия, която направи пожарникарчето! Сега следващото правителство има да му сърба попарите с години, докато се оправим от тази криза, която ГРОБ ни докараха!!!

Да ръководиш държава не означава само да режеш лентички!!! Разберете го най-после! 3 години и половина слушахме едни и същи наизустени лафове "Станишев и тройната коалиция са виновни!" Е за 3 години и половина да бяха оправили нещата, ама то не става току така! Освен да си правиш ПиАр, освен да лъжеш и мажеш трябва и работа да се върши, а не само да режеш лентички, да играеш мач, тенис, отборчето ти по футбол да ползва правителственият Фалкон и народа да плаща за това, не може да казваш пред националните медии "Гледах Джокович, защото той е по-важен от референдума за АЕЦ"!!! ГРОБ опразниха хазната, стопиха резерва, откраднаха където, каквото може да се открадне и сега бягат от отговорност и друг да им сърба попарата! Стигнахме дъното сега пътя е само един - нагоре!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

haha

Мнениеот haha » 20 фев 2013 12:15

Уникално нагла е мутрата обаче, дори сега, когато си подава оставка се хвали, какво уж бил направил, а не си призна и една от милионите допуснати грешки.
П.п. Това ще са последните избори на ГРОБ, очаква ги съдбата на НДСВ.
Последна промяна от haha на 20 фев 2013 12:16, променено общо 1 път.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 фев 2013 12:15

Единствената партия за която се заслужа да се гласува е Атака !!! Който гласува за нещо друго е пълен мазохист !!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 фев 2013 12:16

Adramelech написа:
xxxx написа:Аз лично не се олицетворявам с тези които оглавяват протестите и даже в момента ми се прават на "велики българи" по Канал 3 ,просто поредните които яхват вълната и готови да захапат кокала :!:

Кокалът е захапан от други, които са се окопали в НС и не са мръдвали от там 20 и кусур години!

И пак греда! Изтръгнахме му със сила на АГЕНТ БУДА кокала!!! Значи другите са от ДС, ами агент Буда какъв е? За него защо мълчите, защо забравяте? Или за вашите любимци може да са в ДС, но за другите не може?! Аман от двойни стандарти!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 20 фев 2013 12:16

Adramelech написа:

Дай някакво предложение тогава.
Предложение нямам и за това не казвам за тия съм и за тия не съм ,ама и тези да не ми се прават на света вода ненапита ,щом са толкова да влизат на 50 % във всички държавни структури и регулатори да заявът .че ще работат безвъзмезно без заплати и бонуси като големи родолюбци.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 20 фев 2013 12:18

Patriot написа: Сами си избрахте участа народе мой. Един свой герой предадохте преди 140 години днеска и последния. Срамно,срамно.......нямам думи.

Абе днес герберите са налазили форумите и раждат бисер след бисер - не мога да спра да се хиля :lol: :lol: :lol:
Обаче да сравняваш великия Васил Левски с мутрата-комунист Бат Бойко си е кощунство :x :arrow:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 20 фев 2013 12:18

Teo написа:Единствената партия за която се заслужа да се гласува е Атака !!! Който гласува за нещо друго е пълен мазохист !!!

Еми реално погледнато най доброто предложение е това.

haha

Мнениеот haha » 20 фев 2013 12:18

megan fox написа:
Adramelech написа:

И пак греда! Изтръгнахме му със сила на АГЕНТ БУДА кокала!!! Значи другите са от ДС, ами агент Буда какъв е? За него защо мълчите, защо забравяте? Или за вашите любимци може да са в ДС, но за другите не може?! Аман от двойни стандарти!!!

И на малките деца им е ясно, че Буда е агент и комунист. Ама как очакваш Неговите привърженици да го признаят?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Свободна зона”