Champions League 2012-2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: Champions League 2012-2013

Мнениеот haha » 20 фев 2013 11:55

Много слаби Малага вчера, но не заслужаваха да загубят с гол от очевидна засада.
Байерн очаквано победи Арсенал и продължава напред.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 фев 2013 11:57

Сега разбрахте ли защо Арсенал беше отписан още преди мачовете ?
А английските семкари бяха напълно надвикани от феновете на Байерн. Арсеналци се чуха три пъти.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 20 фев 2013 12:02

Eminem написа:Сега разбрахте ли защо Арсенал беше отписан още преди мачовете ?
А английските семкари бяха напълно надвикани от феновете на Байерн. Арсеналци се чуха три пъти.

Феновете на Арсенал в Англия, а и не само те са жалки туристи.Виж за гостуващите агитки е друго.Там дори и факли и димки са си позволявали да палят.Гостуващите агитки на Челси и Манчестърите са силни, както и Ливърпул, ако искаш си извади факти от минали години за боища между фракции на Челси с тези на Спартак Москва или безредиците в Мадрид от фенове на Ман.Сити ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 фев 2013 14:11

Soulen написа:Феновете на Арсенал в Англия, а и не само те са жалки туристи.Виж за гостуващите агитки е друго.Там дори и факли и димки са си позволявали да палят.Гостуващите агитки на Челси и Манчестърите са силни, както и Ливърпул, ако искаш си извади факти от минали години за боища между фракции на Челси с тези на Спартак Москва или безредиците в Мадрид от фенове на Ман.Сити ;)

Пич, говорим за фенове, не за хулигани ;) Чат ли си?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 фев 2013 14:22

Soulen написа:Феновете на Арсенал в Англия, а и не само те са жалки туристи.Виж за гостуващите агитки е друго.Там дори и факли и димки са си позволявали да палят.Гостуващите агитки на Челси и Манчестърите са силни, както и Ливърпул, ако искаш си извади факти от минали години за боища между фракции на Челси с тези на Спартак Москва или безредиците в Мадрид от фенове на Ман.Сити ;)

Не става въпрос за хулиганство.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 фев 2013 14:34

Eminem написа:Сега разбрахте ли защо Арсенал беше отписан още преди мачовете ?

Ти си гъзар, който изкарва много пари и плащаш 100 паунда за билет! За какво ти е ти да викаш на мач за някакви дето ритат топка?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 фев 2013 14:34

Черен хумор от фен на Арсенал:

даже трябва да накажат гостуваща агитка, че наруши правилата за поведение в библиотека и постоянно притесняваше домакинската

:) :) :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 фев 2013 14:36

MCMXIII написа:Черен хумор от фен на Арсенал:

даже трябва да накажат гостуваща агитка, че наруши правилата за поведение в библиотека и постоянно притесняваше домакинската

:) :) :)

хахаххахаа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alexx написа:Ти си гъзар, който изкарва много пари и плащаш 100 паунда за билет! За какво ти е ти да викаш на мач за някакви дето ритат топка?

Това не са истински фенове.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 фев 2013 15:25

AnalBreaker написа:Според мен Арсенал ще победят в Лондон

storm написа:Арсенал как ще бие Байерн обаче... :) Те миналата година Базел ги би, че Арсенал ли няма

MQplaya написа:Очаквам победа за Арсенал в Лондон

turbogena написа:Аз имам чувството ,че Арсенал ще направят силен мач и ще бият в Лондон

Alexx написа:Арсенал ще бие

Изображение

Потребителски аватар
Supreme
Контакти:

Мнениеот Supreme » 20 фев 2013 16:54

MCMXIII написа:Пич, кажи ми че се шегуваш. Точно с това желание, техника, индивидуални и колективни качества в Арсенал имате отрицателен шанс за която и да е купа. Щом ти харесва, нека все такъв Арсенал да гледаш. Аз помня и друг Арсенал, въпреки че не ги харесвам никак.
Имам приятели фенове на Арсенал, започнах да им съчуствам. Дори не ги тровя толкова вече.
Както и да е. Животът продължава, пък и има още едни 90 минути, нека бъдат изпълнени с красив футбол.

Некви гости снощи на АлбионЪ:

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=byNhKV7MBWc[/youtube][/center]

Значи според теб това, че се раздават на терена им е минус... Според мен проблема е в ръководството и политиката на отбора. Не си ли съгласен, че този Арсенал, за който говориш е само в миналото, именно за това, че ръководството не знае как да задържи ключовите си играчи ? Какво общо има това с желанието и уменията, които отбора показа вчера на терена? Според мен шансовите на отбора не са толкова отрицателни, ако успеят да запазят отбора цял. Арсенал има нуждите средства да добави, няколко по- опитни футболисти, които да предават спокойствие и увереност на по- младите играчи. Чест им прави на твоите приятели, че продължават да подкрепят своят любим отбор след тежките изминали няколко години. И въпреки, че не съм фен на Арсенал, според мен това е един от най- симпатичните английски отбори, чиито възход рано или късно ще настъпи.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Архив”