Много слаби Малага вчера, но не заслужаваха да загубят с гол от очевидна засада.
Байерн очаквано победи Арсенал и продължава напред.
Champions League 2012-2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Champions League 2012-2013
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Сега разбрахте ли защо Арсенал беше отписан още преди мачовете ?
А английските семкари бяха напълно надвикани от феновете на Байерн. Арсеналци се чуха три пъти.
А английските семкари бяха напълно надвикани от феновете на Байерн. Арсеналци се чуха три пъти.
Eminem написа:Сега разбрахте ли защо Арсенал беше отписан още преди мачовете ?
Феновете на Арсенал в Англия, а и не само те са жалки туристи.Виж за гостуващите агитки е друго.Там дори и факли и димки са си позволявали да палят.Гостуващите агитки на Челси и Манчестърите са силни, както и Ливърпул, ако искаш си извади факти от минали години за боища между фракции на Челси с тези на Спартак Москва или безредиците в Мадрид от фенове на Ман.Сити
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Феновете на Арсенал в Англия, а и не само те са жалки туристи.Виж за гостуващите агитки е друго.Там дори и факли и димки са си позволявали да палят.Гостуващите агитки на Челси и Манчестърите са силни, както и Ливърпул, ако искаш си извади факти от минали години за боища между фракции на Челси с тези на Спартак Москва или безредиците в Мадрид от фенове на Ман.Сити
Пич, говорим за фенове, не за хулигани
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Soulen написа:Феновете на Арсенал в Англия, а и не само те са жалки туристи.Виж за гостуващите агитки е друго.Там дори и факли и димки са си позволявали да палят.Гостуващите агитки на Челси и Манчестърите са силни, както и Ливърпул, ако искаш си извади факти от минали години за боища между фракции на Челси с тези на Спартак Москва или безредиците в Мадрид от фенове на Ман.Сити
Не става въпрос за хулиганство.
Eminem написа:Сега разбрахте ли защо Арсенал беше отписан още преди мачовете ?
Ти си гъзар, който изкарва много пари и плащаш 100 паунда за билет! За какво ти е ти да викаш на мач за някакви дето ритат топка?
Черен хумор от фен на Арсенал:

даже трябва да накажат гостуваща агитка, че наруши правилата за поведение в библиотека и постоянно притесняваше домакинската
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:Черен хумор от фен на Арсенал:
даже трябва да накажат гостуваща агитка, че наруши правилата за поведение в библиотека и постоянно притесняваше домакинската
![]()
![]()
хахаххахаа
Alexx написа:Ти си гъзар, който изкарва много пари и плащаш 100 паунда за билет! За какво ти е ти да викаш на мач за някакви дето ритат топка?
Това не са истински фенове.
AnalBreaker написа:Според мен Арсенал ще победят в Лондон
storm написа:Арсенал как ще бие Байерн обаче...Те миналата година Базел ги би, че Арсенал ли няма
MQplaya написа:Очаквам победа за Арсенал в Лондон
turbogena написа:Аз имам чувството ,че Арсенал ще направят силен мач и ще бият в Лондон
Alexx написа:Арсенал ще бие

MCMXIII написа:Пич, кажи ми че се шегуваш. Точно с това желание, техника, индивидуални и колективни качества в Арсенал имате отрицателен шанс за която и да е купа. Щом ти харесва, нека все такъв Арсенал да гледаш. Аз помня и друг Арсенал, въпреки че не ги харесвам никак.
Имам приятели фенове на Арсенал, започнах да им съчуствам. Дори не ги тровя толкова вече.
Както и да е. Животът продължава, пък и има още едни 90 минути, нека бъдат изпълнени с красив футбол.
Некви гости снощи на АлбионЪ:
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=byNhKV7MBWc[/youtube][/center]
Значи според теб това, че се раздават на терена им е минус... Според мен проблема е в ръководството и политиката на отбора. Не си ли съгласен, че този Арсенал, за който говориш е само в миналото, именно за това, че ръководството не знае как да задържи ключовите си играчи ? Какво общо има това с желанието и уменията, които отбора показа вчера на терена? Според мен шансовите на отбора не са толкова отрицателни, ако успеят да запазят отбора цял. Арсенал има нуждите средства да добави, няколко по- опитни футболисти, които да предават спокойствие и увереност на по- младите играчи. Чест им прави на твоите приятели, че продължават да подкрепят своят любим отбор след тежките изминали няколко години. И въпреки, че не съм фен на Арсенал, според мен това е един от най- симпатичните английски отбори, чиито възход рано или късно ще настъпи.
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост