Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Re: Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Мнениеот Keine Lust » 20 фев 2013 01:30

parvanoff написа:
Keine Lust написа:Мисля, че този път ще има уволнение. Ще изгърми още един бушон. Просто за разлика от друг път сега имаше много камери. Утре всички партии ще писнат от полицейски произвол и пак Тиквата ще си измие ръцете с някой.

И какъв е правилният ход, според теб? Ако няма уволнение ще кажеш защо няма уволнения, ако пък има, то той си измива ръцете. Кажи как трябва да реагира човек, за да ти хареса?

Тоя въпрос не е към мен. Да са мислели лумпените с пагони преди да почнат да бият наред. Все пак за мен е по-добре ако има уволнение, защото за мен това не е измиване на ръцете, а негласно признание, че са си надвишили правата.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 фев 2013 01:32

Keine Lust написа:
parvanoff написа:
Keine Lust написа:Мисля, че този път ще има уволнение. Ще изгърми още един бушон. Просто за разлика от друг път сега имаше много камери. Утре всички партии ще писнат от полицейски произвол и пак Тиквата ще си измие ръцете с някой.

И какъв е правилният ход, според теб? Ако няма уволнение ще кажеш защо няма уволнения, ако пък има, то той си измива ръцете. Кажи как трябва да реагира човек, за да ти хареса?

Тоя въпрос не е към мен. Да са мислели лумпените с пагони преди да почнат да бият наред. Все пак за мен е по-добре ако има уволнение, защото за мен това не е измиване на ръцете, а негласно признание, че са си надвишили правата.

Е, последно измиване на ръцете ли е или не е? ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 20 фев 2013 01:40

Това с измиването на ръцете ти го каза не аз.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 фев 2013 01:44

Keine Lust написа:Това с измиването на ръцете ти го каза не аз.

Че аз съм те цитирал как си го написал... Няма значение-сигурно ти се спи вече ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 20 фев 2013 01:47

parvanoff написа:
Keine Lust написа:

Е как съм го написал :lol:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 фев 2013 02:42

parvanoff написа:
Keine Lust написа:
parvanoff написа:

само Левски и България

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 фев 2013 08:43

Keine Lust написа:
parvanoff написа:
Levski 1914 написа:
Мне, нямам нищо против. Това на прима виста. Порови се и ще намериш още

http://dnes.dir.bg/gallery.php?id=13148385&page=0

За този човек по-назад в темата казаха, че го е ударил камък метнат от протестиращите... За първата снимка говоря

Този човек лично каза, че е ударен от палка и се опита да спаси от арест момче, преди да бъде вкарано в "газелата".

Опитал да "спаси" от арест момче? Това ли му е мирното поведение - възпрепятстване на полицай? Значи това момче може да мята камъни и да троши, но когато полицията реши да го арестува, някой "мирен" гражданин решава да му се притече на помощ? И после се оплаква, че бил ударен???
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 20 фев 2013 09:26

1982 написа:Има разбити магазини и счупени коли на обикновени хора след "мирния" протест на платените наркомани от футболните агитки. Честито, нали това ви беше целта, да станат простотии, анархия и вандалщини. Всичко, естествено, за сметка на нормалните хора.
Мръсни боклуци, следващият път полицаите да им пръснат главите на всичките малки келеши.

майкоооо бегайй
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Раева: Партиите още не проумяват за какво протестират хората

Мнениеот loko1 » 20 фев 2013 11:38

"Едните се чувстват победители !! Другите са обидени !! Някой от тези партии проумя ли за какво протестират хората ???", изрази мнението си по повод обстановката в страната Илиана Раева.

Оставката на кабинета на Борисов, логично се превърна в дебат и сред фигурите от спорта.

Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева не остана равнодушна към политическата обстановка в страната.

"Седя и гледам отзвук от оставката ! Муцуни,втръснали на хората с лъжите и популизма си!! Едните се чувстват победители !! Другите са обидени !! Някой ще поеме ли отговорност за състоянието на хората и страната !!

Кой ще поеме отговорност за абсурдите с тока , които коментира и Европа !!! Някой от тези партии проумя ли за какво протестират хората ??? Не проумяхте ли ,че хората не вярват в почтеността на партиите ??? Що за цинизъм и наглост и безотговорност е поведението им ??

Партиите са тотално компрометирани !! В какво да вярват хората ?? Какви ги плещят медиите ???? Ейййй....някой ще проумее ли,че хората отдавна не са стадо !!! Живеем във времена на комуникации, които осуетяват манипулацията и демагогията !!

От изказванията на лидерите на партиите се убеждавам,че те изобщо не са проумели,че с наглостта и геноцида към хората ще им е все по-трудно ! Бог да пази България , така,както Го е правил през вековете", написа Раева в своята страница във Фейсбук.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2749099

Много вярно и истинско мнение. На всички ни писна. Гнусни партийци гледат само себе си. Де ли е изхода? Нова партия или система?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 фев 2013 12:29

И какви точно са исканията на организаторите на протеста, аз вече не мога да схвана какво точно искат.
До вчера се искаше разследване на сделките в енергийният сектор и ЕРП, както и търсене на отговорност на подписалите неизгодните сделки. Вчера се дадоха някакви призначи, че това започва да се случва, но излиза някакъв от организаторите и обявява, че искането е оставката на правителството и нямат никакво желани да се преговаря за каквото и да е, а днес когато правителството подава оставка излиза друг и обявява, че правителството по този начин бяга от проблема и е трябвало да остане да си оправи бакиите, а не да подава оставка. Лошото е, че и те не знаят какво точно искат, но използваха народа и гражданският протест за целите на определени политически партии и кръгове от енергийната мафия и така убиха зараждащото се гражданско общество, използвайки лумпените и криминалният контингент за това.
Не виждам вече никаква надежда за продължаването на изграждането на гражданското общество, освено самите граждани да изхвърлят тези "организатори" от протестите и те да си останат граждански и спонтанни. Същото трябва да се направи и с лумпените и футболните акитки, народа трябва да се отдръпне от тях и да протестира отделно, като при предпоставка за започване на сблъсаци с полицията, да се отдръпнат и тези нещастници да останат сами срещу полицията, а не да се крият зад протестиращите.

Вън политическите слуги нарекли се организатори и лумпените от протестите!

Върни се в “Архив”