Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Разбирам,че мнозина от вас сапримиренци.Кой щял да дойде?Ами дай щото няма кой да оставим тоя ТЕМЕРУТ и ПРЕСТЪПНИК да краде на воля?Вие нормални ли сте?СерГЕЙ,който наричате печеливш се е скрил,защото добре знае,че появи ли се камъните ще го запукат и него.Може да се предизвика смяна на изборите,да станат мажоритарни,може да се изиска преминаване към президентска република,все нещо трябва да се промени,но моля ви се....НЕ БЪДЕТЕ ЖАЛКИ ПРИМИРЕНЦИ!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Аз като цяло съм доволен от управлението на ГЕРБ
Най-голямото постижение на тази партия са не магистралите,а това че накараха народа да се озъзнае 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
шибаните гробари на сапун
CTAHKO написа:Аз като цяло съм доволен от управлението на ГЕРБНай-голямото постижение на тази партия са не магистралите,а това че накараха народа да се озъзнае
Като гледам какви са мненията тук изобщо не съм оптимистично настроен за народа, като теб... Да кажеш на човек, който мисли за това, което може да се случи след едни действия примиренец е меко казано странно. Изглежда по на мода е максимата да "да правим, каквото си искаме, пък няма значение какво ще стане"...
П.П. Сам можеш да дадеш оценка на мнението над моето... Като осъзнаване ли ти звучи?
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Срамувам се от някои от вас..
не съм за никоя партия но Бойко му се отчитат мног,много хора.Както казват безскруполно нагал да не ти дойде на главата.
Какви неща съм чувал за този човек..от половин милион на ръка за присаединяване на соларни паркове,до последното находище кадето го е дал на концесия и са му прехвърлили акции на лондонската фондова борса..
Станишев доган..всички вън.Но да изкарвате че Бойко прави нещо..да наскоро се е похвалил за 1-вия си милярд.Значи не е толква тъп все пак а ?
ТОИ обеща да вкара в затвора всички които окрадаха българия не го направи..а сега краде и тои.Другата седмица правителството ще падне.Не трябва да се предаваме а да излезем и повече на протеста в Неделя!
И еи СТАНКО
Кой ме е накарал да се осазная бе?ГЕРБ ЛИ ХАХАХХА
Промяна на политическата система.ПАРТИИНИЯ МОДЕЛ НЕ РАБОТИ!
Чудя се на някой от саграйданите ми и се питам защо протестирам...ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЙАВА УПРАВЛЯВАСХТИТЕ СИ
не съм за никоя партия но Бойко му се отчитат мног,много хора.Както казват безскруполно нагал да не ти дойде на главата.
Какви неща съм чувал за този човек..от половин милион на ръка за присаединяване на соларни паркове,до последното находище кадето го е дал на концесия и са му прехвърлили акции на лондонската фондова борса..
Станишев доган..всички вън.Но да изкарвате че Бойко прави нещо..да наскоро се е похвалил за 1-вия си милярд.Значи не е толква тъп все пак а ?
ТОИ обеща да вкара в затвора всички които окрадаха българия не го направи..а сега краде и тои.Другата седмица правителството ще падне.Не трябва да се предаваме а да излезем и повече на протеста в Неделя!
И еи СТАНКО
Чудя се на някой от саграйданите ми и се питам защо протестирам...ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЙАВА УПРАВЛЯВАСХТИТЕ СИ
ShooterMan написа:Разбирам,че мнозина от вас сапримиренци.Кой щял да дойде?Ами дай щото няма кой да оставим тоя ТЕМЕРУТ и ПРЕСТЪПНИК да краде на воля?Вие нормални ли сте?СерГЕЙ,който наричате печеливш се е скрил,защото добре знае,че появи ли се камъните ще го запукат и него.Може да се предизвика смяна на изборите,да станат мажоритарни,може да се изиска преминаване към президентска република,все нещо трябва да се промени,но моля ви се....НЕ БЪДЕТЕ ЖАЛКИ ПРИМИРЕНЦИ!!!
Неделния протест ми върна вярата в народа.Горд съм с Варна и хората тък.Дано има повече като нас и да изметем тази сган.
chelseabg написа:И еи СТАНКО
Да бе,да
CTAHKO написа:chelseabg написа:И еи СТАНКО
Да бе,даЗащо не се озъзна при торйната коалиция,като подписваха договорите с ЕРП,както и като хвърлиха едни милиарди на вятъра за Белене,които в момента плащаме или когато Кунева реши да затвори Реакторите,ами сега
![]()
![]()
![]()
Всички сте много осъзнати иначе де
И всички сте с шроко ЗАТВОРЕНИ очи
И по кой точно начин Герб ме изкараха на улицата?
Протеста не е само срещу ЕРП-тата.
Той е срещу ГЕРБ БСП ДПС КУНЕВА и сие..
chelseabg написа:И по кой точно начин Герб ме изкараха на улицата?
Протеста не е само срещу ЕРП-тата.
Той е срещу ГЕРБ БСП ДПС КУНЕВА и сие..
С бездействието си и с безхаберието си,пич
THE G.A.M.E написа:Viktor4o_Rs написа:Не искам и Пръмова
Интересно ми е защо всички си мислят, че Кунева е комунистка ...![]()
Най дясната политика досега след прехода, води правителството на НДСВ.
Кунева бе част от това ... А в последствие като евродепутат и еврокомисар, не ми е известно да е била член на ПЕС.
Всъщност никога не съм я чувал да призовава за "лява политика".![]()
Или по-дефаулт ... Щом родителите са били с ком. убеждения, значи и децата задължително са комунисти ?
Кунева в затвора или на бесилото по добре ЗА ощетяване на страната в изключително големи размери.
Бойко нали обеща,че ще поискаш сметка от грабителите на народа? ТИ СИ