Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Държавата на полицията

Мнениеот RedeviL » 19 фев 2013 22:17

Theos написа:
RedeviL написа:
Theos написа:Ами те повечето протестиращи се разграничиха от тия качулатите младежи, така ,че нещо протеста зацикли много яко!
Срещу кого протестират и за какво? 15-16-17 годишни нямат 1 работен ден, никога не са плащали ток, данък и т..н....протестират. Хайде да си имаме доверие и да не говорим глупости, за подобни прояви тавариш Путин потушава доста добре бунтове и на доста по добре организирани групи хора от тия 30 профана!

Един подхвърли, че 15-16 годишните качулати младежи без един без един работен, които не са платили нито една сметка за ток и другите започнаха да го повтарят като развален телефон без да се замислят и грам какво всъщност казват.. Тези младежи къде живеят? А аз може ли да ви попитам къде тези младежи нямат ли семейства - майки и бащи, дядовци и баби? Как може да пишете такива откровени абсурди, че нямат право да протестират!? :shock:

Колега очевидно и ти не чаткаш... протест е едно, безредици е друго! Направи разграничение, аз не видях някой баща или майка да мята камъни , дърве и бомби по полицията нали се досещаш? Какво защитават казваш....ааа да ама да ти кажа само че са им платили за това дето стана, по 30 лв...и се знае добре кой им е платил ;)

Айде стига с тези евтини пропаганди! Значи същите тези хора им платиха през 2009-та да правят безредици и сега пак, така ли? :o

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 19 фев 2013 22:20

RedeviL написа:Айде стига с тези евтини пропаганди! Значи същите тези хора им платиха през 2009-та да правят безредици и сега пак, така ли? :o

Разбира се! Ако се поразровиш малко повече ще чатнеш за какво става въпрос, че тия хора се ползват за марионетки.
Не забравяй къде живеем. Парата е основен двигател за някои хора...

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Re: Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Мнениеот Keine Lust » 19 фев 2013 22:20

Полицията е орган назначен за да пази. Някой може ли да ми обясни от подкрепящите полицията какво точно пазеше по софийските улици тая вечер?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 19 фев 2013 22:22

Keine Lust написа:Полицията е орган назначен за да пази. Някой може ли да ми обясни от подкрепящите полицията какво точно пазеше по софийските улици тая вечер?

Нарушаване на обществения ред, безредици...достатъчно ли е?
Имаше ли регламентиран протест? Нямаше...в България има закони, а това ,че не ти се иска да се спазват е друга тема на разговор.

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 19 фев 2013 22:24

Keine Lust написа:Полицията е орган назначен за да пази. Някой може ли да ми обясни от подкрепящите полицията какво точно пазеше по софийските улици тая вечер?

Пазеше софийските улици от наемни,малолетни и дрогирани вандали.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 19 фев 2013 22:24

Theos написа:

Имаше ли регламентиран протест? Нямаше...в България има закони, а това ,че не ти се иска да се спазват е друга тема на разговор.

Е то по тази логика и 97-ма събитията бяха продиктувани от лумпени, които погазват закона, нали?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 19 фев 2013 22:25

Bartolomej написа:
obi4am_pirin написа:
Bartolomej написа:напълно оправдавам побоя над лумпените

нещо за възрастните и жените да кажеш...или това са подробности?Коментара на Андрей Слабаков видя ли го?

е ко да кажа , нямат място по тъмно на митинга на Атака заедно с платените провукатори замерящи ги с камъни и батилки

[offtopic]С такива п...кенски разсъждения не се учудвам, че олекнахте с няколко знамена[/offtopic]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 19 фев 2013 22:26

Adramelech написа:
Theos написа:

Е то по тази логика и 97-ма събитията бяха продиктувани от лумпени, които погазват закона, нали?

Твърде смешно е да сравняваш 97 съм 50 отрепки моля те, не е сериозно това!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 фев 2013 22:27

Лумпените от футболните агитки мятаха камъни и бомби по полицаите, ти какво очакваш, да стоят мирно и да търпят ли ??!

Тези идиоти нямат нищо общо с протестите, това са боклуци, които искат да развалят всичко. Пълни анти-българи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 19 фев 2013 22:29

Theos написа:
Adramelech написа:
Theos написа:

Твърде смешно е да сравняваш 97 съм 50 отрепки моля те, не е сериозно това!

Нали се сещаш, че в неделя няма да са 50 отрепки (или около 1000 човека, като цяло), а ще са доста повече? Още повече, че в неделя ще идват хора от другите градове?

Каква е разликата? И тогава и сега има закони. И тогава и сега хората замеряха полиция и чупеха каквото видят и сега го правят. Та кажи ми каква е разликата?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”