Hahaha1 написа:dunavfc написа:Всеки път,когато бият,такива като вас,получавам оргазъм
Ти българин ли си?
Ха, този дето изтипосал в подписа си чужд национален флаг тръгнал да пита хората дали са българи. Смях!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Hahaha1 написа:dunavfc написа:Всеки път,когато бият,такива като вас,получавам оргазъм
Ти българин ли си?
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:както написа едно наше момче в страницата Съпротива "Тея лумпени, драги хора, имат смелостта да се опълчат срещу неправдата и са готови да ядат палки и щитове, когато нещата загрубеят. За разлика от много от хората те имат сърце и та*аци, да стоят най-отпред. Не се разбягват като стадо антилопи, подгонени от хищни хиени, както правят много от вас, и стоят на първа линия до края. Не случайно в неделния следобед един човечец в ефира на Канал3 помоли ФУТБОЛНИТЕ АГИТКИ на ЦСКА и "Левски" да излязат на протеста редом до тях. Така че имайте малко уважение към тези хора. Не съм провокатор, не симпатизирам на която и да е партия, ама вие нещо почвате да се самозабравяте.
Всичко против футболните фенове идва от пропагандата на медиите и властта. Защото тези хора са истински свободни и за разлика от много от вас, те винаги са изразявали позицията си ясно и на висок глас. Не се продават за кебапчета и бира или няколко тениски и чанта, когато дойдат избори. Защото, уважаеми хора, на тях им стиска. Не забравяйте случилото се след трагедията в Катуница! Търсете провокаторите на друго място, а не сред футболните фенове!
Българските ултраси – единствените пазители на българщината днес!"
RedeviL написа:Theos написа:Ами те повечето протестиращи се разграничиха от тия качулатите младежи, така ,че нещо протеста зацикли много яко!
Срещу кого протестират и за какво? 15-16-17 годишни нямат 1 работен ден, никога не са плащали ток, данък и т..н....протестират. Хайде да си имаме доверие и да не говорим глупости, за подобни прояви тавариш Путин потушава доста добре бунтове и на доста по добре организирани групи хора от тия 30 профана!
Един подхвърли, че 15-16 годишните качулати младежи без един без един работен, които не са платили нито една сметка за ток и другите започнаха да го повтарят като развален телефон без да се замислят и грам какво всъщност казват.. Тези младежи къде живеят? А аз може ли да ви попитам къде тези младежи нямат ли семейства - майки и бащи, дядовци и баби? Как може да пишете такива откровени абсурди, че нямат право да протестират!?
фифи перото написа:Captain Stottlemeyer написа:ДА на хората, които упражняват по законен и цивилизован начин своето право на протест.![]()
НЕ на лумпените с качулки и бирени бутилки в ръка, повечето на крехка възраст, които не са изработили и един лев през живота си, които не са платили и една сметка за ток, които дори на знаят значението на думичката „монопол”, но които използват прикритието на тъмнината, за да се направят на мъже, да се напият, да се сбият с полицията, да потрошат някоя и друга кола или витрина, да обърнат някоя и друга кофа за боклук насред улицата и т.н., и т.н…....
Капитане, винаги си имал прекрасни мнения, които съм уважавал, но това ,не е от тях.Плащането на сметки е критерии за гражданска позиция ли?
А задал ли си си въпроса,дали родителите им имат скакво да ги платят?
Не подкрепям,неоправданото насилие, но не подкрепям и квалификациите към хора, които изразяват позиция.
bigbonusprize написа:dunavfc написа:bigbonusprize написа:dunavfc написа:
Всеки път,когато бият,такива като вас,получавам оргазъм
Какви като нас?
Изкуствени "патриоти",анархисти и провокатори.
Смешник. Нито ме знаеш какъв съм, нито нищо, ама не ти пречи да ме определяш... Нито съм анархист, нито провокатор. Ама за разлика от теб съм бил да си отстоявам гражданската позиция. И съм виждал как не 1 и 2ма човека се налагат с палки, само защото са по-напред и под ръка на ушевите. Ама ти си мишкувай и определяй хората както ти е по-удобно. И си защитавай полицейския произвол по нареждане на доказани престъпници и неадекватници. Такива като теб са не по-малко вредни за народа от мръсните червени, сини, анархо и мутренски политически партии, които сеят национално разединение и омраза...
крАСАВци написа:
ТЪРСИ СЕ СТАРА ЖЕНА, ОГРАБЕНА И
ИЗХВЪРЛЕНА ОТ ДОМА Й, СИЛНО
НАБРЪЧКАНА, СЪСУХРЕНА И ПОДГЪРБЕНА, С ТРЕСКАВО ГОРЯЩИ ОЧИ. НЕ ПОМНЯ КОЯ Е, НО
ЧЕСТО ПЛАЧЕ И ВИКА ДЕЦАТА СИ.
ЗАБЕЛЯЗВАНА Е ПО ВСИЧКИ ПРОТЕСТИ ДА СЕ ВЗИРА ДЪЛГО И НАСТОЯТЕЛНО В ЛИЦАТА НА
ХОРАТА. ОБИКНОВЕНО Я ПОДМИНАВАТ, ОТСТРАНЯВАТ ИЛИ ПРАЩАТ ДА СИ ВЪРВИ. ВИНАГИ НОСИ ДРИПАВО ЗЕЛЕНО ПАЛТО И ИЗБЕЛЯЛА ЧЕРВЕНА ЗАБРАДКА. ДЯСНАТА Й РЪКА Е ПРЕВЪРЗАНА С МРЪСЕН ПАРЦАЛ, ПОД
НЕГО ИМА ЗЛАТНА ХАЛКА, С ГРАВИРАН НАДПИС ''СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ''. ИМЕТО Й Е
БЪЛГАРИЯ!!!
RedeviL написа:Theos написа:Ами те повечето протестиращи се разграничиха от тия качулатите младежи, така ,че нещо протеста зацикли много яко!
Срещу кого протестират и за какво? 15-16-17 годишни нямат 1 работен ден, никога не са плащали ток, данък и т..н....протестират. Хайде да си имаме доверие и да не говорим глупости, за подобни прояви тавариш Путин потушава доста добре бунтове и на доста по добре организирани групи хора от тия 30 профана!
Един подхвърли, че 15-16 годишните качулати младежи без един без един работен, които не са платили нито една сметка за ток и другите започнаха да го повтарят като развален телефон без да се замислят и грам какво всъщност казват.. Тези младежи къде живеят? А аз може ли да ви попитам къде тези младежи нямат ли семейства - майки и бащи, дядовци и баби? Как може да пишете такива откровени абсурди, че нямат право да протестират!?
Teo написа:sin4ec написа:Teo написа:на всички е ясно, че тройната коалиция начело с турците ще бутнат ГЕРБ лятото.... България потъва все повече и повече......
Не бързай толкова! Турците могат и да почакат, нашата партия трябва да е в управлението!
Трудно ми се вижда Бойко да запаси властта, просто от всякъде го атакуват.... комунисти, турци и всякакви такива боклуци....
nepravda написа:фифи перото написа:Captain Stottlemeyer написа:ДА на хората, които упражняват по законен и цивилизован начин своето право на протест.![]()
НЕ на лумпените с качулки и бирени бутилки в ръка, повечето на крехка възраст, които не са изработили и един лев през живота си, които не са платили и една сметка за ток, които дори на знаят значението на думичката „монопол”, но които използват прикритието на тъмнината, за да се направят на мъже, да се напият, да се сбият с полицията, да потрошат някоя и друга кола или витрина, да обърнат някоя и друга кофа за боклук насред улицата и т.н., и т.н…....
Капитане, винаги си имал прекрасни мнения, които съм уважавал, но това ,не е от тях.Плащането на сметки е критерии за гражданска позиция ли?
А задал ли си си въпроса,дали родителите им имат скакво да ги платят?
Не подкрепям,неоправданото насилие, но не подкрепям и квалификациите към хора, които изразяват позиция.
Браво на капитана много е прав, тези лумпени не искат нищо, взели са по 30 лева от бсп и са отишли да се бият. Защо си крият лицата.
Theos написа:фифи перото написа:Theos написа:Ами те повечето протестиращи се разграничиха от тия качулатите младежи, така ,че нещо протеста зацикли много яко!
Отивай при путин.явно си от същият пол![]()
Говорите глупости!30 човека винаги има лумпени от хиляди.Плащай и се навеждай.
Къде ги видя тия хиляди тая вечер? Ти явно живееш в паралелна вселена! Бойко днес казва , намаляваме сметките, взимаме лиценза и гоним до дупка виновниците, и пак недоволни? Нали това беше целта....о чакай партията майка иска друго, те комунистите с кръв взимат власта...е и тоя път ще стане ама не сега!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост