Лудогорец вече има 25 спонсора

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лудогорец вече има 25 спонсора

Мнениеот tsonpen » 19 фев 2013 21:35

subzero написа:
tsonpen написа:. Няколко автобуса за пътуването до Бургас за мача за Купата също бяха осигурени от един от тези бизнесмени.

Ей така се пълнят стадиони. ;) И с обявяване на неработен ден в целия град. Евала !!

Що ли си спомням, че и в Пловдив май бяха обявили половината ден за неработен. А в Разград мисля, че това беше само за държавните и общински учереждения.
Повечето автобуси бяха осигурени от бизнеса, който не е на Домусчиев. Общината осигури още няколко, мисля имаше и от Лудогорец. Но тези автобуси далеч не бяха достатъчно. Аз ходих с кола с приятели и навръщане по магистралата от много коли веехме шалчета. :) Първата истинска купа на Лудогорец!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 фев 2013 21:35

Parmalat написа:Добре защо трябва да спорим за фенове при положение,че всички наши отбори с изключение на Ботев Пловдив са трагедия ?

Доста си объркан моето момче.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 19 фев 2013 21:37

subzero написа:
mad forest написа:
subzero написа:
tsonpen написа:. Няколко автобуса за пътуването до Бургас за мача за Купата също бяха осигурени от един от тези бизнесмени.

Ей така се пълнят стадиони. ;) И с обявяване на неработен ден в целия град. Евала !!

С теб няма смисъл да се спори, но нали не мислиш, че 4000 човека там бяха с безплатен транспорт?

Разбира се. Ама нали се сещаш,че ако във всеки град е обявен неработен ден и има безплатни автобуси ще има хора. Изключвам Бургас!! Ние сме странни птици. :mrgreen:

Дори и в неработен ден, ако не желаеш няма да отидеш, както и обратно, дори и в работен ден ако желаеш, ще намериш начин! Аз лично бях на работа до 5 и влязох на стадиона с първия съдийски сигнал, но не съм на 200 км, а малко по-близо до Бургас!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 фев 2013 21:38

subzero написа:
Parmalat написа:Но преди всичко съм акула.Иначе и ние имахме много спонсори по времето на Балъков,но това е друг въпрос. ;)

Бе то не е много за тая тема,ама я накратко кажи нещо за мачовете между Лудогорец и Черноморец. По-скоро за ония в Разград.

Поредния мач в който съдията ни ощети в миналото първенство.Почнахме много добре,но после ни закла.Не мога да виня Лудогорец,защото съдиите ни са слаби и това е.Подкпират леко силните на деня-Литекс,Левски,ЦСКА,Локо Пд и Лудогорец.Нас винаги са ни рязали,защото нямаме лоби и ще продължват са ни режат.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 фев 2013 21:39

Bianco написа:[offtopic]@Parmalat, ти от кога си фен на разградчани? :)[/offtopic]

Parmalat трябва да ви е за пример как човек, който обича футбола вижда хубави неща в различни клубове. Той е полезен в целия форум. Ех, поне 2% от тези, които пишеха тук да бяха на нивото му...

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 19 фев 2013 21:40

Levskar_90 написа:
Parmalat написа:Добре защо трябва да спорим за фенове при положение,че всички наши отбори с изключение на Ботев Пловдив са трагедия ?

Тука Парламата е прав.... живея в Пазарджик и следователно често ходя на мачове на Ботев в Пловдив еми Левски и ЦСКА никога не сме пълнили стадионите така последните 5 години.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 фев 2013 21:43

mad forest написа:
Дори и в неработен ден, ако не желаеш няма да отидеш, както и обратно, дори и в работен ден ако желаеш, ще намериш начин! Аз лично бях на работа до 5 и влязох на стадиона с първия съдийски сигнал, но не съм на 200 км, а малко по-близо до Бургас!

Да,бе да !!! Сигурно !! Хората нямат пари за хляб,ще ходят на майната си на мач. Още ви тресе еуфорията вас. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 фев 2013 21:44

subzero написа:
tsonpen написа:
Levskar_90 написа:Липсва логото на ПП ГЕРБ :) :) :)

То се изработва за новия ви стадион. На вас ГЕРБ ви намери спонсор. Ще можеш ли да кажеш какво ГЕРБ осигури на Лудогорец, че не се сещам!

Домусчиев ?? :roll:

А някой факт може ли или смяташ така, защото по времето когато Домусчиев се захвана сериозно с Лудогорец, премиер беше пожарникаря. Несериозно е! Бойко сряза две-три ленти и игра в един пародиен мач. Тези неща той ги прави почти ежедневно и във всяка точка на страната.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 фев 2013 21:45

subzero написа:
mad forest написа:

Да,бе да !!! Сигурно !! Хората нямат пари за хляб,ще ходят на майната си на мач. Още ви тресе еуфорията вас. ;)

Еуфория си беше! И няма нищо лошо! Искам още!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 фев 2013 21:47

Levskar_90 написа:

Не е така виждам че си от Левски.София е 2 милионен град.Имате 7 отбора Левски,ЦСКА,Славия,Локомотив,Академик,Люлин,Септември.2/3 от тези 2 милиона ако не и повече са фенове на Левски и ЦСКА.Това е около 1,5 население.Защо Левски и ЦСКА имат по 4,5 хиляди души средна посещаемост,а един отбор като Ботев Пловдив от град с 450 000 има 11 478 средна посещаемост?
Лудогорец и те имат 4000,но са от 33 хиляден град.Всички големи отбори от София,Варна,Бургас,Стара Загора е смешно да имат средна посерщаемост под 10 000.Това говори,че не сме футболна държава.

Уругвай са държава с 3,3 милиона население.Пенярол събира по 65 000 фенове на някои мачове от първенството.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Лудогорец”