Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 фев 2013 21:38

ogrizko написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Да! Считам, че не съм зомбиран, тъй като мен не ме интересуват СДС-та, БСП-та и... МПС-та :lol: Това, което искам е да дойдат танковете и всички до един от последните 23 години на военен съд за геноцид над българския народ :!: ;) Готов съм след това да изслушам кампанията на всеки желаещ да се кандидатира за управлението на БЪЛГАРИЯ! :)

аха... не бях прозрял хитрия ти замисъл ...сменяй атв-то с танк и тръгвай смело на протест :mrgreen: супермен блучемпиън - спасителя на държавата, героя с танка :twisted: :twisted: ....а някой някъде там завиваше шоколада в станиол :P

Ми кво да ти кажа?... Поляците през 80-те на м.в. не завиваха шоколада в станиол, а деийстваха с танковете. Отиди сега да видиш стандарта им, а живеят върху една чакълеста земя, нито имат нашата плодородна земя, нито привлекателни плажове, нито планини. Ние с тази земя купуваме турски домати :shock: за какво въобще говорим?! Съд и присъди за всички, няма друг варинт, освен да продължаваме да се джавкаме помежду си напред в годините, а онези "горе" да протриват доволно ръце и да си се менкат през 4 години.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 фев 2013 21:42

Jürgen написа:
ogrizko написа: :lol: :lol: уффффф.... казвам, че протестите и народното недоволство са в плюс на правителството да притисне монополистите до стената и ситуацията да се промени! иначе как ще стане, като ония са се подсигурили със стабилни договори ...подписани в ущърб на държавата от наглите продажници овчаров и сие ?!

и ми обясни защо "милеещите" за държавата лидери на другите партии искат предсрочни избори като остават 4 месеца ...щото Бойко каза, че се водят преговори за някакви 12 милиарда за следващите години до 2020г ...и че е добре да се довършат и си е така! а не сега да идват някви нови дето искат да лапат с милиони и да речем да прецакат България с някой друг милиард евро от Европа, за смека на някой друг милион и разни облаги в джобчетата ...щото и да искат толкова бързо няма да могат да навлязат в напредналите вече преговори! просто ужасно ме дразни това лицемерие и безочие на останалите партии!! готови са всичко да направят срещу държавата само и само да се докопат до късче власт :!: Бойко и сие никой не твърди, че са идеални и че не правят много грешки ...важното тук е стремежа да променят статуквото, което всички останали искат да запазят.. ето затова евала :!:

Ама ти как се изразяваш,човек да не те разбере :mrgreen: .Сега се сетих какво искаш да кажеш :) . Обаче народното недоволство е нож с две остриета.
Ако нищо не направи правителството по въпроса се сещаш какво става. Ще видим какво ще направи Бойко ;) .
А тия другите,които са се налапали с пари,съд,ако не - направо разстрел :twisted: ;) .
С боклуците,човек трябва да се отнася като с боклуци!

ами именно ...това се опитвам да кажа, че Бойко е видно, че се опитва да направи нещо и да промени нещо и се надявам да се справи успешно! но поне се стреми към това, а не само да гълта!
ония другите всичките в един глас братче ...народа искал оставка ...к'ва оставка ве лешници ...народа иска да се оправи положението е тока, ония пак оставки им на устите 4 месеца преди края на мандата ...целта им е естествено да дестабилизират държавата, защото това действа срещу управляващите ...ама не е в наш плюс! точно това лицемерие, наглост и безочие презирам и не мога да понасям ...още докато видя Сергей и Лютви и Костов и Кунева (дето голям политик стана и тя - готова била да поеме управлението) ми се пвръща!!! единствено Волен ми допада донякъде колкото и да е чалнат, поне и той има някакви положителни намерения ...другите са някви уникални тарикати просто, които трябва да си стоят у лево и да не шават много ....принципно не обичам особено да се правя на много разбиращ, обаче тия шибаняци толкова ужасно много ме нервят, че ми е трудно да се сдържам вече и да не взема отношение! хем действат постоянно срещу държавата, хем на спасители ще ми се правят да ги ева :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 фев 2013 21:48

BLUE CHAMPIONS написа:Ми кво да ти кажа?... Поляците през 80-те на м.в. не завиваха шоколада в станиол, а деийстваха с танковете. Отиди сега да видиш стандарта им, а живеят върху една чакълеста земя, нито имат нашата плодородна земя, нито привлекателни плажове, нито планини. Ние с тази земя купуваме турски домати :shock: за какво въобще говорим?! Съд и присъди за всички, няма друг варинт, освен да продължаваме да се джавкаме помежду си напред в годините, а онези "горе" да протриват доволно ръце и да си се менкат през 4 години.

ами ето ...нали една от причините да се махне Дянков беше тази, че не искаше да дава навреме парите на земеделските производители! от друга страна при ГЕРБ и еврофинансирането е много по-успешно ...има пари, които се дават за селското стопанство, обаче има ли кой да ги вземе?! на някой работи ли му се на село?! според мен на хората им е по-лесно да са продавач-консултанти и сервитьори и неща от тоя род, отколкото да идат на село и да работят нивата или да доят животните и неща от тоя род :roll: при предните и еврофинансирането никакво го нямаше, щото гледат повече за тях да измислят нещо как да влезнат в схемата, вместо народа да успее да докосне нещо от тия еврофондове и работи... сега не знам, може и да допускат грешки ГЕРБ, но поне са поели в правилната посока - повече в интерес на хората :idea:
танковете срещу БСП и СДС най-вече бих ги подкрепил :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 19 фев 2013 22:48

„Срам, че начело на държавата е пожарникар, чиято държавническа дейност се изразява единствено в церемониално рязане на лентички и хитроумно подбъзикване на моми в народни носии при откриването на разни неща. Срам, че начело на държавата е псевдофутболист – тарикат, който е експерт само в биенето на дузпи в селски мачове и полети надлъж и нашир с държавни летателни апарати. Срам, че начело на държавата е полуграмотен човек, чийто речник включва ограничен брой думи на български и две полудуми на чужд език – “бонжуар” и “конграчулейшън”. Срам, че начело на държавата е бивш каратист, чиято външно политическа дейност се изразява в това да се хили самовлюбено докато се снима с Ангела Меркел и Дейвид Камерън, което за него е същото като да се “цъкне” с Арнолд Шварценегер. Срам, че начело на държавата е бивш охранител с агентурен псевдоним Буда и съмнително криминално минало, който има видими социопатични прояви и за когото жестоко убито момиче е просто “труп”. Срам, че начело на държавата е първият в историята ни премиер, който беше записан да извършва престъпление и от това не последва нищо, освен смъртта на Мишо Бирата. До тази неделя си мислех, че този срам скоро няма да изчезне. Сега тези стотици хиляди протестиращи ми дават надежда, че причината за срама ми вече е пътник. Като пътника Виден-off.“ Станев.
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
russia

Re: Оценка за министрите на ГЕРБ и Бойко Борисов

Мнениеот russia » 19 фев 2013 23:41

Hahaha1 написа:
„Срам, че начело на държавата е пожарникар, чиято държавническа дейност се изразява единствено в церемониално рязане на лентички и хитроумно подбъзикване на моми в народни носии при откриването на разни неща. Срам, че начело на държавата е псевдофутболист – тарикат, който е експерт само в биенето на дузпи в селски мачове и полети надлъж и нашир с държавни летателни апарати. Срам, че начело на държавата е полуграмотен човек, чийто речник включва ограничен брой думи на български и две полудуми на чужд език – “бонжуар” и “конграчулейшън”. Срам, че начело на държавата е бивш каратист, чиято външно политическа дейност се изразява в това да се хили самовлюбено докато се снима с Ангела Меркел и Дейвид Камерън, което за него е същото като да се “цъкне” с Арнолд Шварценегер. Срам, че начело на държавата е бивш охранител с агентурен псевдоним Буда и съмнително криминално минало, който има видими социопатични прояви и за когото жестоко убито момиче е просто “труп”. Срам, че начело на държавата е първият в историята ни премиер, който беше записан да извършва престъпление и от това не последва нищо, освен смъртта на Мишо Бирата. До тази неделя си мислех, че този срам скоро няма да изчезне. Сега тези стотици хиляди протестиращи ми дават надежда, че причината за срама ми вече е пътник. Като пътника Виден-off.“ Станев.

Колко удобно само! Браво! Да живеят "копи-пейстърите"!Изображение

baltimore написа:
kokic1986 написа:Добре , че бяха Станишев , Доган и царя да оглозгат държавата и да я оставят с бюджетен дефицит и неизгодни договори ощетяващи страната с милиарди евро ! Според мен правителството се спаравя до момента - очаквах да е доста по-зле положението . Сега остана да бутнем и първанката и нещата ще започнат да се нареждат .
Ако на това правителство му пишете двойка - на предишното тогава трябва да се пише -20 :x

+1 И аз това исках да напиша ама щяха да ми скочат форумните капацитети.

Аз съм с Вас, пък квото ще да става! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 19 фев 2013 23:44

Обичам Левски написа:Всички на протест в неделя !!!

Може, но ако няма камъни и бомби ;) ! Иначе пак ще има доволни ортодонти и зъболекари! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

haha

Мнениеот haha » 19 фев 2013 23:51

От всичко, което даваха днес, най-много ми хареса мнението на един възрастен човек, мисля че го интервюираха по БТВ: "Дянков ми казва, че живея хубаво, ама аз не го знам, защото сигурно съм глупав."
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 фев 2013 00:03

haha написа:От всичко, което даваха днес, най-много ми хареса мнението на един възрастен човек, мисля че го интервюираха по БТВ: "Дянков ми казва, че живея хубаво, ама аз не го знам, защото сигурно съм глупав."

На Дянков лоша шега му изигра демонстрирането на прекалено самочувствие, нетърпимостта към критиките и не на последно място, арогантните поведение и изказ! Та в този ред на мисли, отстраняването му от поста министър на финансите беше очаквано, че дори и закъсняло!

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 20 фев 2013 00:04

haha написа:От всичко, което даваха днес, най-много ми хареса мнението на един възрастен човек, мисля че го интервюираха по БТВ: "Дянков ми казва, че живея хубаво, ама аз не го знам, защото сигурно съм глупав."

хахаах и аз го чух направо ме уби :) :) :)
иначе в неделя на протест 100 % трябва да тръгнем на някъде вече писна ми от ниския растеж и растяща безработица успех на всички....

Върни се в “Свободна зона”