Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
1982

Re: Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Мнениеот 1982 » 19 фев 2013 19:39

vaskonti написа:
Hahaha1 написа:
vaskonti написа:Ти някога нещо по-различно от общи приказки и лозунги ще кажеш ли?

Моментното положение,сметките за ток и хилядите хора които излизат на протест и викат оставка говорят достатъчно. ;)

Хората протестират против високите сметки и ЕРП-тата. Защо някои хора използват протеста за да го направят политически срещу ГЕРБ? Защо Станишев и Доган яхват този протест, след като точно те двамата са виновни най-много за тия ЕРП?

Защото народът е прост и ще бъде използван отново и след това захвърлен. Станишев и Доган сега доволно потриват ръчички.

С искането на оставки протестът от граждански стана политически и обслужва единствено интересите на БСП и ДПС, истинските виновници за енергийните проблеми.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2013 19:51

1982 написа:С искането на оставки протестът от граждански стана политически и обслужва единствено интересите на БСП и ДПС, истинските виновници за енергийните проблеми.

Бойко защо спа до сега и не им потърси отговорност :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 19 фев 2013 20:03

vaskonti написа:
Hahaha1 написа:
vaskonti написа:Ти някога нещо по-различно от общи приказки и лозунги ще кажеш ли?

Моментното положение,сметките за ток и хилядите хора които излизат на протест и викат оставка говорят достатъчно. ;)

Хората протестират против високите сметки и ЕРП-тата./quote]
Защо в София викат ОСТАВКА?Защо Боко не направи нещо с тези ЕРП-та досега?
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 фев 2013 20:10

Hahaha1 написа:Защо в София викат ОСТАВКА?Защо Боко не направи нещо с тези ЕРП-та досега?

Явно, че не са осъзнавали колко сериозен е проблема и колко голямо е народното недоволство! Аз затова казах, че протестите са хубаво нещо и са наложителни, защото те помагат на управлението смея да твърдя! И хубавото е, че това управление се вслушва в народа и се опитва да взема някакви мерки ...в крайна сметка протестите са точно затова да се вземат мерки и те се вземат, какво повече искаш?! Ако бяха БСП или ДПС или СДС или някакви други, гарантирам ти, че щеше да бъде в пъти по-зле, защото са си продали задниците вече и да искат трябва да ближат задниците на енергодружествата!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 19 фев 2013 20:21

И хубавото е, че това управление се вслушва в народа и се опитва да взема някакви мерки

:mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 19 фев 2013 20:40

venger написа:
И хубавото е, че това управление се вслушва в народа и се опитва да взема някакви мерки

Жалко,че народа не се вслушва в това управление :lol:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 фев 2013 20:46

venger написа:

:mrgreen: Колега и на мен ми звучи смешно, но е трагично. Толкова успешно са зомбирани някой хора, че единственото, което ги интересува е зад прага на собствения си дом, а иначе налагат мнение и позиция на други хиляди, които са на предела на оцеляването заради глад и недоимък в държава от ЕС :shock:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 фев 2013 20:48

Jürgen написа:
venger написа:

Жалко,че народа не се вслушва в това управление :lol:

много сте умни браво ...само ще ви светна, че силно гражданско общество само помага на едно правителство, което иска да промени нещо в положителна насока! ако не беше протеста всъщност ...нямаше да бъде възможно енергодружествата да бъдат притиснати и ситуацията да се промени! от енергодружествата щяха да размахват само подписаните договори и да казват - "нямате право на претенции" :!: ситуацията в момента върви към подобрение на ситуацията единствено благодарение на активността на народа ...и мисля, че протестите са точно в плюс на управляващите, защото Бойко се стреми да промени нещо!

на мен много ми се иска сега протеста да премине към разобличаване на виновните за подписването на ощетяващи държавата договори ...разсекретяване на всички по-съмнителни договори, както и поемането на отговорност от страна на тия, които са продали държавата :!:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 фев 2013 20:50

BLUE CHAMPIONS написа:
venger написа:

:mrgreen: Колега и на мен ми звучи смешно, но е трагично. Толкова успешно са зомбирани някой хора, че единственото, което ги интересува е зад прага на собствения си дом, а иначе налагат мнение и позиция на други хиляди, които са на предела на оцеляването заради глад и недоимък в държава от ЕС :shock:

а ти не си зомбиран ....искаш да кажеш, че БСП като дойдат и всичко ще стане розово ...или ти кои предлагаш да създадат 2 млн работни места и всичко да се оправи в рамките на 6 месеца... или които първи го обещаят? :lol: :lol: :lol:

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 19 фев 2013 20:59

BLUE CHAMPIONS написа:
venger написа:

Виж, какво да напиша, какво да направя, как да реагирам? Вероятно забелязваш, че рядко пиша и за това си има причина. Не искам да се превръщам в някакъв трубадур на моето (субективно, колкото и да ми се вярва да е обратното) мнение. А и дори да го изкажа, как мислиш, че ще убедя някой, който вярва, че черното е бяло в обратното?! Стена с глава не се пробива!
Нервирам се и ме боли, че една система може така да зомбира, така да промива. Нервирам се на такива мнения, но после си казвам, че не трябва, че има достатъчно мислещи хора, които знаят много добре кое е добро и кое лошо, кое си струва и кое не, какво е нормален живот и истински морал, а не пълна с обещания глава и и мизерна душа. И затова... усмивка, мълчание, да, да ги убием с мълчание...
П.С. Последното не важи за протестите!!! ;)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Върни се в “Свободна зона”