Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Защо "ЗА" ГЕРБ

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 19 фев 2013 18:25

Както се видя Бойко намери начин и от 1 март ще намали тока с 8 % :!:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 фев 2013 18:27

Много верни неща е написал колега,айде да излезе някой и да каже,че написаното вътре не е вярно...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 фев 2013 18:28

talpata написа:Яко АТАКА!!!Само Волен ще ги вкара в затвора всички.
Истината е че на всички управляващи до сега целта им е да се нагушат,да ограбят всичко,което има държавата ни,да държат народа беден,за да могат лесно да го манипулират и да угодят на скапаните западняци.

От човек,който заявява,че ако вземе властта,ще вдигне минималната заплата на 1000 лв. не очаквай много..

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 19 фев 2013 18:28

ogrizko написа:Ей, хора! Направо ми писна, честно ви казвам! Единствено ГЕРБ и най-вече Бойко се мъчат да променят нещо в скапаната ни и сбозена отвсякъде държава ....ако не им дадете шанс за поне още 4 години, вероятно ще си тръгна от България и ще ви оставя да си сърбате комунистическо-турската си супа! Тия крадци и мошеници 20 години разграбваха България, донесоха ни кризата в държавата още преди да дойде световната икономическа криза! Ама то се скъсаха един през друг да лапат - Костов, Станишев, Доган ...и кой ли още не, единствено мислейки за джобовете си! Единствено с Бойко може нещата да се променят в положителна посока ...и ако не беше тази изкуствено създадена според мен световна икономическа криза ...съм сигурен, че вече щяхме да сме напред с материала! Бойко бил обещал! Ами добре... може и да не си е изпълнил някое и друго обещание, обаче как се предвижда подобно нещо като световната криза бе! И да не би другите като са обещавали ...да са си изпълнявали обещанията, макар и без да има световна криза! Понякога е по-важно старанието и да се вижда, че наистина нещо се прави нещата да се променят ..на мен ми е писнало много отдавна от политика и съм спрял изцяло да я следя (като изключим последните 2-3 дни), защото начело винаги са били тотални продажници! Те не мислят за доброто на България, а само как те да дойдат на власт и да почнат да смучат! Когато стоят в опозиция винаги се мъчат да насаждат напрежение, да дестабилизират колкото се може повече държавата, за да могат да дойдат те на власт на мястото на управляващите! Всъщност аз не знам дали вярвам толкова на ГЕРБ, колкото по-скоро на Бойко ...личи си, че човекът наистина се мъчи да направи нещо за държавата за разлика от всички предишни! И ако оставите тия предишни пак да дойдат и да грабят, наистина аз поне се омитам оттук, защото ми писна!

И се пускат милиони компромати срещу Бойко ..бил играел футбол?! И какво, кой знае колко напрежение му се насъбира на човека, 1 почивен ден ли искате да няма в седмицата ...това не е реално, абсолютно всеки човек заслужава да има поне 1 ден почивка за себе си :shock: Както и да разтовари по някакъв начин! Бил назначавал Бойко свои, приближени хора?! Ами вие ако имате някакви управляващи функции ...няма ли да разчитате на хора, които познавате и на които имате доверие?! Или на такива, които ваш доверен човек ви е препоръчал?! Или Бойко специално ще тръгне да следи дали някой си продава цигари по интернет, когато има много по-големи проблеми на главата?! Или пък последната смешка с тая дето представяше народа днеска ......сякаш Бойко е супер тъп и няма да му е по-лесно да плати на някой абсолютно непознат срещу когото не може да има подобни компромати и който пак може да се подмазва като иска! Защо му е на Бойко да вика някаква такава дето е имала общо с разни партии и децата й едикакво си ?! Просто жената е отишла там да защитава гражданска позиция, защото явно й пука какво се случва в държавата и иска промяна като всички нас! Обаче комунисти, десни и т.н. веднага търсят начин да объркат хората и да насадят колкото се може повече компромати срещу правителството! Разберете, че държавата е много ама много затънала !!! Главно заради предишните 20 години ...и че нищо не може да се промени толкова бързо с магическа пръчка! Нормално е да има безработица, защото в България нямаме никакво производство! Или искате да има работни места за 2 милиона продавач-консултанта 1 милион брокера 2 милиона сервитьора и т.н. ....защо не се сърдите на тия, които приватизираха предприятията и фабриките и домъкнаха тук само чужденци, които ги разграбиха и унищожиха! Без производство как искате да има работни места?! А без работни места как искате да живеем добре и да преодолеем кризата?! Но всичко в момента се дължи на мерките вземани в миналото, които са тотално негативни ...и както се вижда примерно Румен Овчаров кой знае колко милиони е получил под масата, за да подпише тия супер неизгодни за държавата сделки с електрокомпаниите! И все пак си мисля, че ако я нямаше за съжаление световната криза, при Бойко определено нещата вече щяха да са доста по-добре отколкото при предните мошеници! Просто се изисква време и търпение! И като го казвам това ...не съм против протестите! Протестите са дори много полезни, защото днеска се видя как бързо могат да се променят нещата и да се вземат адекватни мерки! Защото протестите карат в случая и енергоразпределителните дружества да клекнат малко от явно неизгодните за държавата договори!! Аз съм против протестите да имат за цел да свалят правителството ...на мен протеста ми хареса, със защита на конкретните интереси на хората, с предложение какви точки да се вземат и т.н. Обаче смотаната опозиция веднага се опитва да намери изгода в ситуацията, пращайки си там младежките организации да искат оставки и да обират дивиденти за себе си ....аз ако можех, щях всичките партии до една без ГЕРБ да ги вкарам на топло в затвора! Както и отделните единици от ГЕРБ, които не оправдават доверието на Бойко и народа! Те толкова са се уплашили от Бойко, че сега като за последно всичките се опитват да хапят и да късат на месо от ГЕРБ, защото точно този момент на нестабилност им е шанса! За мен получи ли Бойко още 4 години смятам, че нещата ще почнат да вървят на добре! Оставим ли лакомниците да се върнат отново да управляват, ще се клатушкаме още 20-30 години напред назад! Вярвам, че Бойко е най-добрия избор ...и принципно не обичам да агитирам, но направо ме изнервя елементарното мислене на някои хора... ще кажеш, че Бойко им е виновен за всичко, защото той е на власт и при него са намалели заплати и е нарастнала безработицата ....а не се замислят, че всяко действие носи след себе си последствия! И че в момента си търпим точно последствията на 20 годишното разграбване на страната + световната криза на гърба ни!!! Така че дайте шанс на човека, защото поне се вижда, че има искрено желание да промени нещо! Надявам се да се бъркам, че толкова хора са настроени против Бойко ....дано наистина разни платени партийни младежи да са плъзнали из форума и разни подобни, а иначе потребителите да си разсъждават трезво! И дано не сте толкова тесногръди ...и да твърдите аз защитавам десните идеи ала-бала ....щото десните идеи може и да са хубаво нещо, както и левите ...ама от идеи до изпълнение разликата е голяма!!! Така че ще гласувам за единствената надежда за някаква промяна и дано се даде шанс! :idea:

Извинявам се, ако нещо нарушавам правилата! Мисля, че темата е изключително актуална и важна и няма как да се пренебрегне от всеки българин! Правилата са хубаво нещо и трябва да се спазват, но е по-важен духа, а не буквата!!! И тия, които ще ме обвинят, че ГЕРБ ми плащат... всъщност май съм член на НДСВ, или поне бях... вервах му едно време на Царя, но за съжаление не се получиха нещата! Дали съм още член там не знам, поне не ми пълнят пощата вече с брошурки! И за Атака съм си мислел ама някак много крайни ми идват... добре, че се появи Бойко да има за кого да се надявам, че има силата да промени нещо ..но нямам нищо общо с ГЕРБ, освен това, че ми харесва старанието за промяна!!!

+1
И аз съм ЗА ГЕРБ !!

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 19 фев 2013 18:28

Ivo-Chernomoretz написа:Както се видя Бойко намери начин и от 1 март ще намали тока с 8 % :!:

Не ме интересува,защо чак сега?Защо трябваше да се стига до тук?Пак ни обещават светло бъдеще?ВЪН БОРИСОВ ОТ ПАРЛАМЕНТА!
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 19 фев 2013 18:30

крАСАВци написа:Бъркаш се колега, протеста не е ''анти-Бойко''.
Много ти се иска да е, ама НЕ Е!

Въобще не се бърка колегата, до днес протеста беше граждански и спонтанен, но от днес една част от организаторите заявиха, че няма да преговарят за нищо и поискаха оставката на правителството и предсрочни избори. Така, че протеста вече е политически и обслужващ БСП и ДПС, които дори обмислят напускането на парламента. Тези чакали с поставените си лица, наречени "организатори на протеста" яхнаха вълната и използват хората за техните си интереси и прикриване на енергийната мафия и обсужващите я политици от същата тази коалиция.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 фев 2013 18:30

Hahaha1 написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Както се видя Бойко намери начин и от 1 март ще намали тока с 8 % :!:

Не ме интересува,защо чак сега?Защо трябваше да се стига до тук?Пак ни обещават светло бъдеще?ВЪН БОРИСОВ ОТ ПАРЛАМЕНТА!

Първо имате претенции,после тези претенции се изпълняват,а накрая отново недоволство :shock: Аз няма да се учудя,някой ден,някой политик да направи минималната пенсия 500 евро и да излязат подобни типове и да заявят - "Не ме интересува,че се дига пенсията,защо чак сега"

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Re: Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Мнениеот Genius. » 19 фев 2013 18:34

Още ли се занимавате с тея бе? :lol: :lol: :lol: Великия Серхио Агуеро ще управлява държавата по-добре от нашите политици. :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2013 18:39

ogrizko написа:Ей, хора! Направо ми писна, честно ви казвам! Единствено ГЕРБ и най-вече Бойко се мъчат да променят нещо в скапаната ни и сбозена отвсякъде държава ....ако не им дадете шанс за поне още 4 години, вероятно ще си тръгна от България и ще ви оставя да си сърбате комунистическо-турската си супа! Тия крадци и мошеници 20 години разграбваха България, донесоха ни кризата в държавата още преди да дойде световната икономическа криза! Ама то се скъсаха един през друг да лапат - Костов, Станишев, Доган ...и кой ли още не, единствено мислейки за джобовете си! Единствено с Бойко може нещата да се променят в положителна посока

Дожиждане :!:

Защо "против" ГЕРБ!?Бойко имаше цели 3,5 години и пълното доверие на народа,за да потърси отговорност от виновните за случващото се в момента(всички изброени от теб) 8-) Направи ли го...не!Наказани има ли..не!Вместо това,се правеше на безсмъртен и вездесъщ при всеки удобен момент и ни убеждаваше колко добре живеем и в същия момент си правеше каквото си поиска.Какво стана сега...като стана въпрос да се спасява властта и станахме солидарни с протестиращите и почнахме да вадим злоупотребите на ЕРП-тата.Тези злоупотреби да не би да са от вчера ;) Ами само те ли са.Цяла България знае кои са виновниците,само Бойко ги научава от новините...да бе да ;) .Да беше взел мерки,вместо да чака и да си мисли,че ще му се размине,а не да ми се прави на жертва сега :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Re: Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Мнениеот talpata » 19 фев 2013 18:41

от dunavfc на 19 Фев 2013 19:28

talpata написа:Яко АТАКА!!!Само Волен ще ги вкара в затвора всички.
Истината е че на всички управляващи до сега целта им е да се нагушат,да ограбят всичко,което има държавата ни,да държат народа беден,за да могат лесно да го манипулират и да угодят на скапаните западняци.

От човек,който заявява,че ако вземе властта,ще вдигне минималната заплата на 1000 лв. не очаквай много..

А като гласувах за ГЕРБ,какво получих.Очакванията ми бяха,че той ще е различен,а то какво се получи.Вместо да развива икономиката,да се вдигне БВП,вместо да намали безработицата тези от ГЕРБ държат страна стабилно финансово/според тях/чрез нови данъци,икономии и др.Как така цените ни са европейски,а няма пари за по големи заплати.Значи фирмите,които плащат на западняците по 2-3 000 евра заплати трябва да са фалирали там.А тук плащат по 200-250 евра заплата.Може да съм тъп,но не разбирам как ще фалират тук,ако плащат 500 евра,а там при 2000 евра не фалират.А и данъците им тук са по малки.

Върни се в “Свободна зона”