NikeBG написа:Слушам.
Окей. Аз пък ще си пробвам късмета за 1 път и ще пусна 2-2 на точен.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот angelyca » 19 фев 2013 17:06
NikeBG написа:Слушам.
Мнениеот Red_Neck » 19 фев 2013 17:18
Мнениеот angelyca » 19 фев 2013 17:39
Red_Neck написа:ПП: Пуснал съм го 2:2 и се надявам да не бъда разочарован. Дано стане мач!
Мнениеот Joro_Barca » 19 фев 2013 17:48
Мнениеот tibidabo » 19 фев 2013 17:55
Мнениеот slash1912 » 19 фев 2013 19:23
doktora25 написа:Red_Neck написа:doktora25 написа:Прогнозата ми я знаете, но няма да я казвам, че няма да излезе ако я кажа. Forza Milan! Надявам се на добър турнирен резултат.
За Милан добър турнирен резултат ще е 0:0 и паркиране на автобуса на Камп Ноу - това вече е изпитано неколкократно
Надявам се да стане качествен сблъсък.
Ако трябва и влак ще паркират, но трябва да бият - това е единственото изпитано досега и патентовано средство за противодействие срещу тити каката. Престъпление е използването на някаква друга схема на игра, а и катеначото по никакъв начин не убива интригата и драматизма в мача. Към момента само Байерн може да се надиграва с Барселона, защото разполага с по-добри футболисти и по-силен отборен дух.
Мнениеот angelyca » 19 фев 2013 20:25
slash1912 написа:За Милан-Барса очаквам изненадата тази вечер-1:0.
Мнениеот megan fox » 19 фев 2013 22:19
tibidabo написа:Валдес-Алвеш-Пуйол-Пике-Алба-Буси-Шави-Иниеста-Сеск(!?)-Педро и Меси
Мнениеот kingofpop » 19 фев 2013 22:52
megan fox написа:tibidabo написа:Валдес-Алвеш-Пуйол-Пике-Алба-Буси-Шави-Иниеста-Сеск(!?)-Педро и Меси
А НЕ! БЕЗ ФАБРЕГАС!!! Нека поне срещу Милан не играем с човек по-малко!!! По-добре да играе Тейо...Алексис също не е вариант!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Мнениеот megan fox » 19 фев 2013 23:40
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта