Nepravda, забрави и Hahaha1. Тоя дори си сложил в подписа чуждо знаме. Егати българите, егати чудото!
До днес се чудех за кого да гласувам. Вече знам - твърдо за ГЕРБ! Не, че ги харесвам, но всеки друг глас би значело да наливам вода в комунистическата мелница. А аз мразя комунизма!!!
Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Даниела Пеловска - приближена до властта !
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
HoUs4oOL написа:Може ли някой да ми каже(понеже съм на 18 и не се интересувам,а и не разбирам от политика)защо ЕС не направи нещо и не ни помогне?Защо дават заеми на гърците,а за нас нищо?Изобщо имаше ли някаква полза от членството ни?Защото учителя ми по История(дърт комунист)казва,че единственото нещо което сме постигнали с влизането си в ЕС е това,че кризата ни е ударила и нас(нищо,че ние все сме си в криза).
Ми учителя ти е прав. До сега нищо не сме постигнали с това членство. Те и от ЕС не са длъжни да ни помагат. По принцип идеалната цел на съюза е да се премахнат границите между държавите, да се премахнат митата, да можеш да ходиш на екскурзия или да работиш в друга държава от съюза без пречки и т.н. Съюза няма за цел да взима пари от едните и да дава на други. И Въпреки това има т.н. кохезионни фондове които се захранват от по-богатите страни а по-бедните кандидатстват с проекти за развитие и печелят пари. Но понеже нашите са крадливи и повечето проекти са с цел някой да се облажи за това на нас никой не ни помагат повече. Общо взето за сега най-големия минус е , че паднаха митата и българския пазар беше залят от европейски стоки. Българското производство умира. Вносът ни е много по-голям от износа - а това е характерно за слабо развити страни със слаба икономика.
Момчета не се напъвайте, вече нямат нужда от вашите "услуги"! ГЕРБ губят изборите с разлика, просто това е волята на народа! Днес Бойко беше жалък, без самочувствие и тонус. Той бил играл мач в неделя и не знаел какво става! 3 Месеца преди изборите на Тиквата отново Станишев и Доган са му виновни, че той е изхарчил парите, а насреща няма нищо! Що за наглост е това? А тази Пеловска е злобна кучка, на която се плаща, за да оправи нещата, но и тя няма да помогне с нищо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
nepravda написа:????????????![]()
![]()
Кой ще бие довечера Милан или Барселона
![]()
Мача е Х

Играл съм го 2:2

Верно обче форума се напълни с хора, които нямат и един спортен пост

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
HoUs4oOL написа:Може ли някой да ми каже(понеже съм на 18 и не се интересувам,а и не разбирам от политика)защо ЕС не направи нещо и не ни помогне?Защо дават заеми на гърците,а за нас нищо?Изобщо имаше ли някаква полза от членството ни?Защото учителя ми по История(дърт комунист)казва,че единственото нещо което сме постигнали с влизането си в ЕС е това,че кризата ни е ударила и нас(нищо,че ние все сме си в криза).
Защото на ЕС не им пука за нас.Полза от членството си там нямаме.Това за падането на границите нас не ни грее.Защото бай Иван с 400 лева заплата,не може да иде до Приморско,а в Европа може да отиде,ако се лиши от ядене,вода и ток.

Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –
Твоё достоянье на все времена!
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –
Твоё достоянье на все времена!
Мдаа разви се някаква компроматна война м/у отделите на 2-та комунистически отбора.
За учителя, отговора сам си дал - защото е дърт комунист.

зеления написа:Nepravda, забрави и Hahaha1. Тоя дори си сложил в подписа чуждо знаме. Егати българите, егати чудото!
До днес се чудех за кого да гласувам. Вече знам - твърдо за ГЕРБ! Не, че ги харесвам, но всеки друг глас би значело да наливам вода в комунистическата мелница. А аз мразя комунизма!!!
+ 1 Да забравих го и него. Хубаво е,че има във форума и много свестни хора, като теб , Даниел левски, Голеадор, Теос, Иво-Черноморец и т.н. иначе може да се побъркаш от глупости които се пишат.
- Keine Lust
- Контакти:
nepravda написа:Keine Lust написа:От няколко дена форума се напълни с потребители дето сигурно нямат и 1 мнение по спортна тема, но за сметка на това са супер активни по политически.
Така е, и аз за това се включих защото ме дразнят.
Без да се обиждаш, но и ти спадаш в тази категория и пишейки това дето си цитирал визирах и теб!
Keine Lust написа:nepravda написа:Keine Lust написа:От няколко дена форума се напълни с потребители дето сигурно нямат и 1 мнение по спортна тема, но за сметка на това са супер активни по политически.
Така е, и аз за това се включих защото ме дразнят.
Без да се обиждаш, но и ти спадаш в тази категория и пишейки това дето си цитирал визирах и теб!
Не се обиждам, прав си. Затова спирам. Чао!