Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Даниела Пеловска - приближена до властта !
Жалък опит на Буда отново да се подиграе с народа!!СРАМ!
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –
Твоё достоянье на все времена!
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –
Твоё достоянье на все времена!
- Keine Lust
- Контакти:
Levskar_90 написа:Бях пуснал същата тема, но ми я изтриха. В партийното форумче това е закон. Бог да пази България.
gong/viewtopic.php?f=53&t=129675
Тук ти е темата...
-
- Контакти:
Keine Lust написа:Levskar_90 написа:Бях пуснал същата тема, но ми я изтриха. В партийното форумче това е закон. Бог да пази България.
gong/viewtopic.php?f=53&t=129675
Тук ти е темата...
Много удобно. Преместена в неква чорба от теми, темички и постове за да няма реална дискусия по тоя въпрос.
И тука май младежкото бсп по заръка на СерГЕЙ е налазило, абе другари знаем ви подривните действия! 

- South_Park
Theos написа:И тука май младежкото бсп по заръка на СерГЕЙ е налазило, абе другари знаем ви подривните действия!
за да избегна подобни квалификации , заявявам : Бойко е Велик

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- Keine Lust
- Контакти:
От няколко дена форума се напълни с потребители дето сигурно нямат и 1 мнение по спортна тема, но за сметка на това са супер активни по политически.
South_Park написа:Theos написа:И тука май младежкото бсп по заръка на СерГЕЙ е налазило, абе другари знаем ви подривните действия!
за да избегна подобни квалификации , заявявам : Бойко е Велик
Човече, кажи за какво се бориш и си кажи исканията, аз ти казвам че Янко Петров дето се има за лидер на протеста е член на бсп! Така ,че протеста е политизиран и компрометиран само от този факт!
South_Park написа:Какво ме интересува че е бил от БСП , не съм от БСП нито от Герб
Ок явно само тебе те вълнува каква е Пеловска

- mistreated
- Контакти:
Re: Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?
Аз не съм убеден, че присъствие на гражданите в националните институции ще реши проблемите. Почти сигурно е, че тези, които ужким ще бъдат "хора на народа" пак ще са внедрени по партийна линия, както днешната пародия с Пеловска или цитирания някой си Янко Петров, който пък бил член на БСП.
А и дори и да не са корумпирани или партийно обвързани, то те ще бъдат бързо обработени от машината.
Спасението е само и единствено възможност за отвод от страна на народа. И най-важното - некорумпирана и бързо работеща съдебна система. Всичките ни проблеми през тези 23 години тръгват от безнаказаността, на която се радват всички бивши и настоящи политици и управляващи.
Както писа някой преди мен царя щеше да осъжда Костов, Станишев щеше да съди царя, Бойко щеше да вкарва в затвора и Станишев, и царя и Доган.
И вие сте тръгнали да се карате кой бил червен, син, комунист или капиталист. Та то няма такива партии бе хора. Има една партия и тя е с лайняно-кафяв цвят, защото всички са омазани до веждите!
А и дори и да не са корумпирани или партийно обвързани, то те ще бъдат бързо обработени от машината.
Спасението е само и единствено възможност за отвод от страна на народа. И най-важното - некорумпирана и бързо работеща съдебна система. Всичките ни проблеми през тези 23 години тръгват от безнаказаността, на която се радват всички бивши и настоящи политици и управляващи.
Както писа някой преди мен царя щеше да осъжда Костов, Станишев щеше да съди царя, Бойко щеше да вкарва в затвора и Станишев, и царя и Доган.
И вие сте тръгнали да се карате кой бил червен, син, комунист или капиталист. Та то няма такива партии бе хора. Има една партия и тя е с лайняно-кафяв цвят, защото всички са омазани до веждите!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Направо ме разби тази с нагло и арогантно държане. Държа се не като протестиращ ами като ЗАЩИТНИК на Бойковата идея , а бе личеше си ,че тази не и е чиста работата , на прима виста .. после като се разрових в НЕТА за нея се потвърдиха ДОГАТКИТЕ МИ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете