Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Пресконференция на Бойко Борисов

Мнениеот Заклет Левскар » 19 фев 2013 14:33

MaRTo1233 написа:България отново ще стане велика при избирането на жена" - Ванга

Доскоро си мислех че ще е Кунева .... но се съмнявам вече. Всичките са един дол дренки. За мен е нужно Велико народно събрание и намаляне на депутатите до 50 като всички са млади хора до 35-40 годишна възраст милеещи за родината.... а не някакви от всякъде дошли професори които търсят изгодата! Мое мнение ....!!

Кунева ??? ... тази жалка твар е сравнима само с повръщня .... по-скоро Сашка Васева отколкото Кунева, ...бълвоч...
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 фев 2013 14:33

4 годишното замразяване на доходите беше тотално безумие! На всичкото отгоре е опоскана и хазната и резерва, плюс на ЗК фонда! Хората са докарани до бедност, а ефект-никакъв! Вината и отговорността за това са на правителството. А лицензът на всеки може да бъде отнет при доказани нарушения на условията, какви неустойки и какви обезщетения ви гонят? Само не ми е ясно какво правителство ще си изберем, защото е ясно единствено кой не трябва да управлява. А кой тогава ЩЕ УПРАВЛЯВА?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

nepravda

Мнениеот nepravda » 19 фев 2013 14:33

dunavfc написа:Боже господи,нападнаха двете жени,които са част от гражданските протести,все едно са направили най-голямото престъпление :shock: Журналистите искаха още малко да накарат двете жени да се извиняват,че говорят против БСП,шокиран съм !

+ 1, тези журналисти за нищо не стават . Вярно,че има цензура на журналистите. Поставена от вестниците и телевизиите на комунистите и ДПс.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 19 фев 2013 14:34

Red Warrior написа:Всместо да се направи реферндум с въпроси: "Искате ли всеки гражданин да има право да сезира Конституционния съд? - както е в Германия. Или "Искате ли гражданите да избират магистратите пряко и съдебните решения да се взимат от съдебни заседатели? - както е в САЩ. Те ни занимават с глупости за тютюнопушенто, или гей браковете. :roll:

Това е Булгаристан,какво очакваш :x !!!

nepravda

Мнениеот nepravda » 19 фев 2013 14:34

sin4ec написа:4 годишното замразяване на доходите беше тотално безумие! На всичкото отгоре е опоскана и хазната и резерва, плюс на ЗК фонда! Хората са докарани до бедност, а ефект-никакъв! Вината и отговорността за това са на правителството. А лицензът на всеки може да бъде отнет при доказани нарушения на условията, какви неустойки и какви обезщетения ви гонят? Само не ми е ясно какво правителство ще си изберем, защото е ясно единствено кой не трябва да управлява. А кой тогава ЩЕ УПРАВЛЯВА?

В частният сектор няма замразяване на доходите. Ти какво защитаваш чиновниците и депутатите ли? :P

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 19 фев 2013 14:35

ПП. Дават ли я някъде тая пресконференция :roll: ?

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 19 фев 2013 14:36

Hahaha1 написа:
CTAHKO написа:
iori написа:
Hahaha1 написа:Да идване на БСП и сериозно руско присъствие в България!

Ходи си в Русия при тамошните олигарси и мутри да си оправиш живота.

Не му обръщай внимание ;) Какво да говорим за държава,в която всичко,което се завива с по-малък ключ от 24,се счита за нано-технология 8-) И те щяли да ни оправят :lol: :lol: :lol:

Някога през живота си в Русия бил ли си?Виждал ли си изобщо някой руски град,освен в гугъл изображения?Или ей така каквото си чул от някой виц в шоуто на Слави?Смешник. ;)

http://vbox7.com/play:a912ba1040 какво повече има да ми коментираш за Русия, открий десетте разлики като излезеш по улиците в БГ г-н несмешмик
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 19 фев 2013 14:38

AN71 написа:
Заклет Левскар написа:Който и да си отиде, който и да дойде ще е все същото. И аз да дойда ще гледам за 2-3 год. (зависи колко ще ме търпи народа) да оправя живота на децата си, че чак и на внуци и пра-внуци. Ама по-нагла напаст от комунягите не съм виждал. Станишев, Р.Овч. , Р.Петков, Кунева, Петър Димитров..... направо нямам думи.

Аз не съм на същото мнение пускай си и чети по често за Васил Левски като мислиш по този начин няма да се оправим ама явно са малко хората в тази държава като него което е много жалко :(

От сто години поне не се е раждал човек като Васил Левски, няма и да се роди. А ти казваш, че са малко хората в държавата като него. Не ставай смешен
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2013 14:39

Hahaha1 написа:
CTAHKO написа:Не му обръщай внимание ;) Какво да говорим за държава,в която всичко,което се завива с по-малък ключ от 24,се счита за нано-технология 8-) И те щяли да ни оправят :lol: :lol: :lol:

Някога през живота си в Русия бил ли си?Виждал ли си изобщо някой руски град,освен в гугъл изображения?Или ей така каквото си чул от някой виц в шоуто на Слави?Смешник. ;)

В момента,от къде мислиш,че ти пиша ;) Дърт,платен комуняга :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 19 фев 2013 14:39

Заклет Левскар написа:От сто години поне не се е раждал човек като Васил Левски, няма и да се роди. А ти казваш, че са малко хората в държавата като него. Не ставай смешен

И ти откъде знаеш,че няма да се роди?? Да не си случайно надарен със свръхестествените способности да виждаш бъдещето :) ???

Върни се в “Архив”