Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Пресконференция на Бойко Борисов

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2013 14:19

iori написа:
Hahaha1 написа:Да идване на БСП и сериозно руско присъствие в България!

Ходи си в Русия при тамошните олигарси и мутри да си оправиш живота.

Не му обръщай внимание ;) Какво да говорим за държава,в която всичко,което се завива с по-малък ключ от 24,се счита за нано-технология 8-) И те щяли да ни оправят :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 19 фев 2013 14:20

Който и да си отиде, който и да дойде ще е все същото. И аз да дойда ще гледам за 2-3 год. (зависи колко ще ме търпи народа) да оправя живота на децата си, че чак и на внуци и пра-внуци. Ама по-нагла напаст от комунягите не съм виждал. Станишев, Р.Овч. , Р.Петков, Кунева, Петър Димитров..... направо нямам думи.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Даниела Пеловска представител на протестиращите ?

Мнениеот Levskar_90 » 19 фев 2013 14:21

И какво Боко взима лиценза на ЧЕЗ за да си осигури комфорт в София и околноста, а останалата част от България кучетата ги яли. Да не говорим, че почти никоя точка от исканията няма да изпълни. Пеловска подставени лица, наръгване на човека от народа Иван Петров тъжно...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 фев 2013 14:22

А между другото не знам защо никой не говори за съдебната ни система? Тези хрисими хорица, които всяка година си раздават коледни бонуси. Аз имам позната съдийка, която взима към 5000 лева заплата, а даже не си плащат самостоятелно и осигуровките. Ние им ги плащаме :!: Кога ще има протест пред Висшия съдебен съвет?
Последна промяна от Red Warrior на 19 фев 2013 14:23, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 19 фев 2013 14:23

Red Warrior написа:
CTAHKO написа:
MoNteSo написа:"Чешката фирма ЧЕЗ, която оперира електрическата мрежа на Албания, е загубила лиценза си след спор с правителството, довел до прекъсвания във водоснабдяването и спирания на тока, предаде "Асошиейтед прес". Държавният регулатор ЕРЕ обяви днес, че електроразпределението ще бъде върнато под правителствен контрол. CEZ Shperndarje е собственик на 76% от акциите в оператора за дистрибуция. От компанията твърдят, че са били принудени да предприемат спирания на тока заради неплатени сметки, докато позицията на правителството е, че CEZ Shperndarje е пренебрегнала ангажиментите си за инвестиции в инфраструктурата. Чешката компания обяви, че ще търси компенсации, като казва, че решението е "в нарушение на местното законодателство".

ДОСТАТЪЧНО Е ДА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ АЛБАНЦИТЕ! СМЯТАМ НЕ Е ТРУДНО ДА СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ НЕ Е ИНВЕСТИРАНА И ЕДНА СТОТИНКА В ПРЕНОСНАТА МРЕЖА КОЯТО НИ ИЗЛИЗА НЯКОЛКО ПЪТИ ПО-СКЪПО ОТ САМОТО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО! КОМЕНТИРАМЕ ЛИ ОЩЕ ???

То вече стана ясно,че ще им отнемат лиценза.Тук обаче идва логичният въпрос "Защо само на ЧЕЗ" :?: Другите да не би да са чисти като сълзица ;)За себе си имам някакви предположения,но очаквам да видя и вашите мнения.

Доколкото разбрах досега било излязло становище на ДКВР само за ЧЕЗ и затова...

Цъ. Това е официално.
Правителство, президентство, парламент, телевизии всичко е в София и колкото и да са мащабни протестите в България за тези в София ще има най-голям отзвук. Тушира ли се напрежението в София за управляващите няма никакво значение, че излезли 500 човека в Полски Тръмбеш.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2013 14:25

Keine Lust написа:
Red Warrior написа:Доколкото разбрах досега било излязло становище на ДКВР само за ЧЕЗ и затова...

Ццццц. Това е официално. Правителство, президентство, парламент, телевизии всичко е в София и колкото и да са мащабни протестите в България за тези в София ще има най-голям отзвук. Тушира ли се напрежението в София за управляващите няма никакво значение, че излезли 500 човека в Полски Тръмбеш.

+1
Аз съм на същото мнение.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 фев 2013 14:26

А бе какъв морал искаме в държава, в която всички митрополити са били агенти на Държавна сигурност? :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 19 фев 2013 14:27

Когато се проведе първия референдум по съществен въпрос и хората излязат да гласуват, а не си продават гласовете като братята роми за едното наяждане, едва тогава мога да съм оптимист за бъдещето. Въобще не ме интересува пресконференцията на Б.Б. и исказванята на червените магистралки кой бил виновен, сами сме си виновни че ги търпим двайсет години и се оставяме да бъдем манипулирани че живеем в демокрация.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 фев 2013 14:28

Тая публично поиска съд за Р.Овч. и Шулева,а това мафията няма да и го прости!Ще я обезкостят!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 19 фев 2013 14:29

Levskar_90 написа:И какво Боко взима лиценза на ЧЕЗ за да си осигури комфорт в София и околноста, а останалата част от България кучетата ги яли. Да не говорим, че почти никоя точка от исканията няма да изпълни. Пеловска подставени лица, наръгване на човека от народа Иван Петров тъжно...

Правилно мислиш, приятелю, управляващите желаят да си осигурят комфорт в София.
Иначе ще започнат да се появяват все повече троянски коне сред протестиращите, като тази шунда Пеловска!

Върни се в “Архив”