Арсенал-Байерн (М)/1/8 финал-ШЛ/вторник/21:45ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Арсенал-Байерн (М)/1/8 финал-ШЛ/вторник/21:45ч

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 фев 2013 13:41

Байерн категорично е по-добрият отбор, но мачът няма да е лесен за баварците. Арсенал не бива да бъдат подценявани, но мисля че моят любим отбор от Мюнхен ще ги отстрани. 8-) Със сигурност ще вкараме гол в Лондон, а защо не и два.
Прогноза - 1:2 за Байерн 8-)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 19 фев 2013 13:56, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 19 фев 2013 13:55

Аз пък си мисля, че Арсен не би бил доволн на 0:0. За какво му е тоя 0:0? Какво ще прави втория мач на Алианц-Арена?

Дано се получи експлозивен мач, с много атаки. Ако Байерн вкарат ранен гол - може да стане лошо за Арсенал. От друга страна - Нойер играе с лека контузия в пръстите на дясната ръка.

ПП: Интересно ми е колко често Вермален играе ляв бек? Аз съм го виждал един-два мача, но не съм гледал последните седмици Арсенал... Дали няма да пусне Робен по-рано от обикновенно (Хайнкес прави смени 75+ мин.) и да се възползва от скоростта му.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 19 фев 2013 13:58

Ако Арсенал тръгнат да играят за 0:0 първо мача няма да свърши така защото Байерн ще вкара поне 1 гол а пак и дори да завърши 0:0 Арсенал това не ги устройва по никакъв начин Венгер просто заблуждава противника според мен :)

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 19 фев 2013 14:07

Сардукар, как можеш да си мислиш, че някой треньор ще извади голмайстора си във финал на ШЛ между Байерн и Челси, само за да му ръкопляска публиката? Хайнкес направи явна смяна - извади и Мюлер и вкара ван Буйтен (ако не се лъжа). Логично, ако цял мач не ти е връзвало, да се опиташ със зъби и нокти да задържиш тва 1:0, при оставащи 7-8 мин. с продълженията, а Челси щяха само да помпят топката, като английски отбор. За тва и влезе ван Буйтен...
Сигурен съм, че всички в Байерн, от чистачката пред телевизора, до Ули и Кале просто са се молили да задържат преднината, предвид пропуските, гредата, дузпата и спасяванията на Чех, а не са наредили да отварят шампанското.
Дори малко след свършиха дузпите показаха Ули с ръце в джобовете, който не беше изнервен или издразнен, че са подценили ситуацията или са изтървали финала, защото направиха всичко възможно. Дори при дузпите изглеждаше, че пак Байерн ще надделеят, когато Нойер спаси дузпата на Мата.

ПП: MCMXIII, aз примам това, което казваш, като човек бил на финала, просто не мога да проумея как някой би си мислил, че смяната би била продуктивана от "почетна обиколка, с вдигнати ръце". :D
Последна промяна от dxl на 19 фев 2013 14:13, променено общо 3 пъти.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 фев 2013 14:09

dxl написа:[offtopic]Сардукар, как можеш да си мислиш, че някой треньор ще извади голмайстора си във финал на ШЛ между Байерн и Челси, само за да му ръкопляска публиката? Хайнкес направи явна смяна - извади и Мюлер и вкара ван Буйтен (ако не се лъжа). Логично, ако цял мач не ти е връзвало, да се опиташ със зъби и нокти да задържиш тва 1:0, при оставащи 7-8 мин. с продълженията, а Челси щяха само да помпят топката, като английски отбор. За тва и влезе ван Буйтен...[/offtopic]

[offtopic]И на теб ти казвам. Томас е сменен заради контузия. Справка: фенове били на мача.[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 фев 2013 14:13

dxl написа:Аз пък си мисля, че Арсен не би бил доволн на 0:0. За какво му е тоя 0:0? Какво ще прави втория мач на Алианц-Арена?

Дано се получи експлозивен мач, с много атаки. Ако Байерн вкарат ранен гол - може да стане лошо за Арсенал. От друга страна - Нойер играе с лека контузия в пръстите на дясната ръка.

ПП: Интересно ми е колко често Вермален играе ляв бек? Аз съм го виждал един-два мача, но не съм гледал последните седмици Арсенал... Дали няма да пусне Робен по-рано от обикновенно (Хайнкес прави смени 75+ мин.) и да се възползва от скоростта му.

Ето го четирипръстият:

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 19 фев 2013 16:51

Играл съм го Х. Като прочета Арсенал - Байерн , мозъка ми прави някакви сложни изчисления и накрая в съзнанието ми изплува резултат 1:1 :idea:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 фев 2013 16:55

[offtopic]
Сардукар, как можеш да си мислиш, че някой треньор ще извади голмайстора си във финал на ШЛ между Байерн и Челси, само за да му ръкопляска публиката?

И къде съм казал, че заради това е сменен? За мен причината относно смяната му не ме вълнува! Факт е, че като го смениха "забиваше" и си мислеше, за шампион![/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 фев 2013 17:14

Бреееее, такъв мач а има-няма 60 поста ......
Форума прелива от политика. Томислав да не смени Ники Александров със Сашо Диков :)

ПП: Очаквам баварската машина да не вилнее много довечера, щото съм го играл Х :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Арсенал”