RedeviL написа:
Е не може да бъде! Според колегата parvanoff нямало такова нещо!parvanoff написа: И затова има и пропаганди от типа-умрели сме от глад при тея, защото са най-зле-инфлацията за 4 години е 10 процента, а почти всички заплати в бюджетната сфера се вдигнаха с толкова, но ние сме умрели от глад... Или пък-протести навсякъде-обръща се внимание на протестиращите, никой не ги бие, но има полицейщина.
За сметка на това:parvanoff написа: През 2009-та година например се събраха много хора, но полицията ни смаза от бой и на втория ден не дойде почти никой! А тогава излязохме с точни и конкретни искания. Сега се излиза заради някакви цени на тока, които са въведени от предишни управляващи, както да ги кажем и бъдещи...
Е как да не се смееш на толкова изкривен мироглед!?
Понеже си ме цитирал. Беше ли на протеста? Видя ли точно какво е станало, дали примерно не са чупили витрини, коли или нещо друго? Дали не са се опитвали да се бият с някого?
Изгледай този клип, а ако все пак имаш желание ми прати линк да видя какво е станало вчера. Ето какво бе 2009-та година-аз бях там и мога да разкажа-имаше 10 човека с маски, които се опитваха да провокират полицията, имаше хора, които предупредиха полицията да ги изведат от протестите, но полицаите не го направиха и после почнаха да бият наред, без никой от другите протестиращи да им е направил нищо! А сега чакам твоят разказ от мястото на събитието...
http://vbox7.com/play:20280d15
А когато го постнах този клип в предишна тема никой не каза нищо! Както и ти разбира се не ми отговори на един простичък въпрос-защо не излязоха толкова хора, когато се протестираше за детските градини и за майчинските? Можеш ли сам да си отговориш на този въпрос?