Видеоклип доказа: Караджов НЕ е виновен за гола във вратата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Видеоклип доказа: Караджов НЕ е виновен за гола във вратата
аз също съм твърдо зад това младо момче.....има страшно много потенциал в него просто му липсва самочувствие и опит
Linky написа:Не го ли взехте от Сливен?
Ъъъ, ааа, аз колега съм от Левски, Иван Караджов си е част от школата на ЦСКА, червените взеха от Сливен Здравко Чавдаров.
mike28 написа:Linky написа:Не го ли взехте от Сливен?
Ъъъ, ааа, аз колега съм от Левски, Иван Караджов си е част от школата на ЦСКА, червените взеха от Сливен Здравко Чавдаров.
Объркал съм се 2 пъти , извинявай

САМО ЛЕВСКИ!
Караджов изигра ситуацията като по учебник, както и го тренират! В последните години е на мода вратарите да играят като либеро и да не си стоят забити в наказателното поле, като целта е да се прихващат такива дълги пасове, които биха прехвърлили защитния вал и биха попаднали в някой бързоног нападател! Тази мода обаче е причина и за допускане на такива голове като снощния, даже и най-добрите вратари са били потърпевши от това че не си стоят на голлинията!
Затова нека всички да са по-снизходителни към Караджов и да не го обвиняват за този гол, още повече че той е млад вратар с добро бъдеще!
Затова нека всички да са по-снизходителни към Караджов и да не го обвиняват за този гол, още повече че той е млад вратар с добро бъдеще!

Стига сте въртяли и сукали.Абсолютна вина на Караджов.Какъв го търси на средата на терена? Там си има играчи със съответните функции..В случая Иван Иванов щеше да се справи с положението.
- Red_champions
Караджов е прекрасен вратар,ей!!!!!!Не го винете за една грешка!Случва се!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Чета и гледам само едни и същи глупости- Караджов,Караджов,Караджов и никои не споменава истинската причина за изравнителния гол- Минев. Да точно така Минев е истинският виновник за изравнителния гол с неговата откровенна симулация и въргаляне по терена.Сигурен съм че Любо много добре си е дал сметка за ситуацията и се надявам, че ще се опита да промени тази толкова българска черта у нашите футболисти- просене на фаулове и симулации когато загубят топката вместо да се опитат по наи-бързия начин да коригират грешките си. Това е което направи Минев и за това според мен тои е истинския виновник за изравнителния гол
- borislavcho
- Контакти:
Защото темата е друга. Като имаш желание да коментираш резервите на Фулъм или титулярите на Дебрецен пуни друга тема.
Основната вина за гола има това голямо недоразумение с огромно /без покритие/самочувствие Иван Иванов.Първо - паса към нападателя на "Фулъм" бе през централната зона,където трябваше да бъде недоразумението.Иванов изостана толкова фатално,че Караджов се принуди да излезе да пресече паса.Второ-все пак вратаря с излизането си успя да забави нападателя,но недоразумението толкова бе изостанало,че успя да направи шпагат чак когато топката беше вече във вратата.
-
- Контакти:
jorojuve написа:Чета и гледам само едни и същи глупости- Караджов,Караджов,Караджов и никои не споменава истинската причина за изравнителния гол- Минев. Да точно така Минев е истинският виновник за изравнителния гол с неговата откровенна симулация и въргаляне по терена.Сигурен съм че Любо много добре си е дал сметка за ситуацията и се надявам, че ще се опита да промени тази толкова българска черта у нашите футболисти- просене на фаулове и симулации когато загубят топката вместо да се опитат по наи-бързия начин да коригират грешките си. Това е което направи Минев и за това според мен тои е истинския виновник за изравнителния гол
Според мен най-точното мнение