Иначе най-вероятния изход е 0:1 или 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
smoothc написа:За какво подценяване говориш,като утрешният двубой е 1/8 финал в Шампионската лига,а и още повече че Арсенал в последните 5 години имат само 2 загуби като домакин в този турнир!?
Арсенал неведнъж е показвал,че е най-силен точно когато е притиснат до стената,а и тези два мача реално,им останаха като единствената възможност за спасяване на сезона.
Байерн логично е крайният фаворит,но конкретно за този първи мач,аз лично съм доста скептичен...това неглежиране и изтъкване на слабата форма,в която се намират Арсенал нищо чудно да изиграе доста лоша шега на Байерн,отбор който определено играе страхотно към този момент,но в Лондон по всяка вероятност ще се сблъска с един коренно различен Арсенал!
Да не забравяме,че преди време Арсенал успя да спечели срещу Барселона-абсолютния фаворит и то с една доста силна и целеустремена игра,а на реванша всички помним какво се случи![]()
Моето усещане е ,че Арсенал няма да загуби този първи двубой,а пък ако им тръгне играта(още повече,че са и домакини) Байерн могат да бъдат доста неприятно изненадани,дори шокирани смея да твърдя,така че който отписва Арсенал в утрешния мач,а и изобщо в този турнир...наистина е в голяма грешка.
vasilnv написа:Не си мислете че Арсенал ще се дадат без бой. Въпреки моментната форма, Арсенал си е Арсенал и всякакво подценяване от страна на Байерн ще бъде грешка
MCMXIII написа:vasilnv написа:Не си мислете че Арсенал ще се дадат без бой. Въпреки моментната форма, Арсенал си е Арсенал и всякакво подценяване от страна на Байерн ще бъде грешка
Как си представяш, от Байерн да подцени мач в Лондон? Обясни ми го, моля те!
Sardukar написа:[offtopic]Успех на двата отбора! Аз лично ще съм за Арсенал, защото имам проблеми с баварците, но нека по-желаещите и можещите в тези две срещи да продължат. Искам битка
ПП ае като се сетя баварците, как се радваха при гола на Мюлер... и реакцията му, когато го сменихаНа мен не ми изглеждаше, като да НЕ подцениха ситуацията (финал в ШЛ). Наистина е гадно, когато доминираш игрово, вкараш гол и си помислиш, че може да отваряш шампанското. Много трудно се променя нагласата, а повярваш ли си, че си спечелил по-рано в ШЛ... шансът да отпаднеш е огромен! Без значение от името и потенциала на отбора, които е подценил.[/offtopic]
MCMXIII написа:Sardukar написа:[offtopic]Успех на двата отбора! Аз лично ще съм за Арсенал, защото имам проблеми с баварците, но нека по-желаещите и можещите в тези две срещи да продължат. Искам битка
ПП ае като се сетя баварците, как се радваха при гола на Мюлер... и реакцията му, когато го сменихаНа мен не ми изглеждаше, като да НЕ подцениха ситуацията (финал в ШЛ). Наистина е гадно, когато доминираш игрово, вкараш гол и си помислиш, че може да отваряш шампанското. Много трудно се променя нагласата, а повярваш ли си, че си спечелил по-рано в ШЛ... шансът да отпаднеш е огромен! Без значение от името и потенциала на отбора, които е подценил.[/offtopic]
[offtopic]Карловски, умно момче си и ще ме разбереш. Ако искаш, разбира се. Това дето ще ти го напиша, не го даваха по тв- то, а е от човек бил на стадиона на финала. Около 80- та минута Мюлер се държи за бедрото и маха към скамейката на тренерите, 80 и еди коя си вкарва гола и малко след това го сменят. Идеята ми е, че смяната е принудителна, а не с цел да обере заслужени овации. Избийте си от главите, че сериозен отбор ще подцени някой на финал
п.п. Миналата година по това време Байерн загуби от Базел. Не ги беше подценил, просто не им вървеше играта. Базел дори вкараха гол... Футбол[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта