Арсенал-Байерн (М)/1/8 финал-ШЛ/вторник/21:45ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

motg
Контакти:

Re: Арсенал-Байерн (М)/1/8 финал-ШЛ/вторник/21:45ч

Мнениеот motg » 19 фев 2013 01:24

С гол на Байерн преди 30тата минута, резултатът ще е разгромен за Арсенал.
Иначе най-вероятния изход е 0:1 или 1:2 :)

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 19 фев 2013 07:43

1-2 ,или може би равен мач с голове и Арсенал ще чакат сезон 2014-2015 ...евентуално
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 фев 2013 08:34

smoothc написа:За какво подценяване говориш,като утрешният двубой е 1/8 финал в Шампионската лига,а и още повече че Арсенал в последните 5 години имат само 2 загуби като домакин в този турнир!?
Арсенал неведнъж е показвал,че е най-силен точно когато е притиснат до стената,а и тези два мача реално,им останаха като единствената възможност за спасяване на сезона.
Байерн логично е крайният фаворит,но конкретно за този първи мач,аз лично съм доста скептичен...това неглежиране и изтъкване на слабата форма,в която се намират Арсенал нищо чудно да изиграе доста лоша шега на Байерн,отбор който определено играе страхотно към този момент,но в Лондон по всяка вероятност ще се сблъска с един коренно различен Арсенал!
Да не забравяме,че преди време Арсенал успя да спечели срещу Барселона-абсолютния фаворит и то с една доста силна и целеустремена игра,а на реванша всички помним какво се случи ;)
Моето усещане е ,че Арсенал няма да загуби този първи двубой,а пък ако им тръгне играта(още повече,че са и домакини) Байерн могат да бъдат доста неприятно изненадани,дори шокирани смея да твърдя,така че който отписва Арсенал в утрешния мач,а и изобщо в този турнир...наистина е в голяма грешка.

Я обясни на всички тук, кой от Байерн неглижира гостуването в Лондон? Едно име от клуба ако напишеш, ще те поздравя. Иначе си чаткай по клавиатурата, че някой да вземе пък да ти повярва.
Мачът е твърдо 1Х2.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 19 фев 2013 08:48

Не си мислете че Арсенал ще се дадат без бой. Въпреки моментната форма, Арсенал си е Арсенал и всякакво подценяване от страна на Байерн ще бъде грешка ;)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 фев 2013 08:50

vasilnv написа:Не си мислете че Арсенал ще се дадат без бой. Въпреки моментната форма, Арсенал си е Арсенал и всякакво подценяване от страна на Байерн ще бъде грешка ;)

Как си представяш, от Байерн да подцени мач в Лондон? Обясни ми го, моля те!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 19 фев 2013 08:56

MCMXIII написа:
vasilnv написа:Не си мислете че Арсенал ще се дадат без бой. Въпреки моментната форма, Арсенал си е Арсенал и всякакво подценяване от страна на Байерн ще бъде грешка ;)

Как си представяш, от Байерн да подцени мач в Лондон? Обясни ми го, моля те!

Ми предвид моментната форма на Арсенал не е трудно да си го представям :lol: . А и аз не съм казал, че Байерн ще подценят мача, а че ако го направят ще бъде грешка ;)
Крайния резултат ще покаже дали Байерн са подценили Арсенал или не ;)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 фев 2013 08:59

На тази фаза и при тези двубои думата "подценяване" е лишена от смисъл!
1:1 първия мач и победа за Байерн с 2 гола разлика на реванша.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 фев 2013 09:26

Успех на двата отбора! Аз лично ще съм за Арсенал, защото имам проблеми с баварците, но нека по-желаещите и можещите в тези две срещи да продължат. Искам битка :)

ПП ае като се сетя баварците, как се радваха при гола на Мюлер... и реакцията му, когато го смениха :mrgreen: На мен не ми изглеждаше, като да НЕ подцениха ситуацията (финал в ШЛ). Наистина е гадно, когато доминираш игрово, вкараш гол и си помислиш, че може да отваряш шампанското. Много трудно се променя нагласата, а повярваш ли си, че си спечелил по-рано в ШЛ... шансът да отпаднеш е огромен! Без значение от името и потенциала на отбора, които е подценил.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 фев 2013 09:46

Sardukar написа:[offtopic]Успех на двата отбора! Аз лично ще съм за Арсенал, защото имам проблеми с баварците, но нека по-желаещите и можещите в тези две срещи да продължат. Искам битка :)

ПП ае като се сетя баварците, как се радваха при гола на Мюлер... и реакцията му, когато го смениха :mrgreen: На мен не ми изглеждаше, като да НЕ подцениха ситуацията (финал в ШЛ). Наистина е гадно, когато доминираш игрово, вкараш гол и си помислиш, че може да отваряш шампанското. Много трудно се променя нагласата, а повярваш ли си, че си спечелил по-рано в ШЛ... шансът да отпаднеш е огромен! Без значение от името и потенциала на отбора, които е подценил.[/offtopic]

[offtopic]Карловски, умно момче си и ще ме разбереш. Ако искаш, разбира се. Това дето ще ти го напиша, не го даваха по тв- то, а е от човек бил на стадиона на финала. Около 80- та минута Мюлер се държи за бедрото и маха към скамейката на тренерите, 80 и еди коя си вкарва гола и малко след това го сменят. Идеята ми е, че смяната е принудителна, а не с цел да обере заслужени овации. Избийте си от главите, че сериозен отбор ще подцени някой на финал :shock:
п.п. Миналата година по това време Байерн загуби от Базел. Не ги беше подценил, просто не им вървеше играта. Базел дори вкараха гол... Футбол :)[/offtopic]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 фев 2013 11:19

MCMXIII написа:
Sardukar написа:[offtopic]Успех на двата отбора! Аз лично ще съм за Арсенал, защото имам проблеми с баварците, но нека по-желаещите и можещите в тези две срещи да продължат. Искам битка :)

ПП ае като се сетя баварците, как се радваха при гола на Мюлер... и реакцията му, когато го смениха :mrgreen: На мен не ми изглеждаше, като да НЕ подцениха ситуацията (финал в ШЛ). Наистина е гадно, когато доминираш игрово, вкараш гол и си помислиш, че може да отваряш шампанското. Много трудно се променя нагласата, а повярваш ли си, че си спечелил по-рано в ШЛ... шансът да отпаднеш е огромен! Без значение от името и потенциала на отбора, които е подценил.[/offtopic]

[offtopic]Карловски, умно момче си и ще ме разбереш. Ако искаш, разбира се. Това дето ще ти го напиша, не го даваха по тв- то, а е от човек бил на стадиона на финала. Около 80- та минута Мюлер се държи за бедрото и маха към скамейката на тренерите, 80 и еди коя си вкарва гола и малко след това го сменят. Идеята ми е, че смяната е принудителна, а не с цел да обере заслужени овации. Избийте си от главите, че сериозен отбор ще подцени някой на финал :shock:
п.п. Миналата година по това време Байерн загуби от Базел. Не ги беше подценил, просто не им вървеше играта. Базел дори вкараха гол... Футбол :)[/offtopic]

[offtopic]щом си рекъл ;) не искам да споря с теб на тема Байерн М Сигурно е както казваш. За мен лично радостта на баварците след гола, който вкараха и развоя на срещата след това ме карат да имам съмнения относно концентрацията им. Нищо, че са германци ;) Но ти ги гледаш кажи речи всеки път и навярно си прав.[/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Арсенал”