we are the champions написа:Captain Stottlemeyer написа:we are the champions написа:3:1 за Арсенал обаче мисля ,че втория мач Байерн ще си вземе своето и ще продължи.
Само за протокола искам да отбележа, че за 11 гостувания през този сезон в Бундеслигата "Байерн" има 10 победи и 1 равенство, при голова разлика 27:1. Няма грешка: 1 (един) допуснат гол като гост в 11 (единадесет) мача...
http://www.bundesliga.de/de/liga/tabelle/
Това ми е ясно ама...първо този мач ще е доста по различен от Бундеслигата второ... вие го изкарахте ,че Арсенал няма смисъл да излиза на терена както казах Байерн е по класния отбор и ще продължи обаче в първия мач ще берете доста ядове
Аз лично няма да бера никакви ядове, защото по принцип симпатизирам на бундестима и на германските клубове, но не мокря възглавницата, ако те загубят и не се отъждествявам с тях до такава степен, че да казвам "ние". Дори когато става дума за "Левски", рядко използвам това местоимение.

П.П. Понастоящем в Германия най-много ми харесват играта и импровизациите в атака на "Борусия" - Дортмунд. "Байерн" са малко скучни. От английските клубове най-симпатичен ми е .... "Арсенал".