Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот BadBoy » 18 фев 2013 20:01

ЕМИЛ написа:Недоумявам как може да говорите лошо за Илиян Йорданов !!!! Той поне се раздава от сърце и играе толкова колкото може . Не се крие.....

1000% съм сигурен, че и теб да пуснат и ти ще се раздадеш до сетен дъх на терена, но това не е достатъчно.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 фев 2013 20:04

THE G.A.M.E написа:
Кировец написа:Ще биете Херо - все пак е ваша рожба, ама лудите в Пловдив ще ви напълнят кошницата.

Ами ако излезем с положителен резултат от Пловдив ?
Чакай да позная, тогава ще има: "Ама Мъри е ваш човек". :lol:

Спестете си глупостите ... Не искаме нищо от вас !
Още повече пък някакво признание ... Вие не ни признавате победите в отделни мачове, ние пък титлите ви.
И те така ...

Това е едната опция (1). Другата е директивата (2). Следващата е ВСИЧКИ отбори лягат на Левски, а се надъхват на Лудогорец (3) . И петата ТОТО! :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 фев 2013 20:07

Иначе Тонев няколко пъти намеква за компания организираща концерти да получи ексклузивни права върху стадиона срещу съответната сума, та нищо чудно парите да се чакат от въпросната, а не от Газпром.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 фев 2013 20:45

BadBoy написа:Иначе Тонев няколко пъти намеква за компания организираща концерти да получи ексклузивни права върху стадиона срещу съответната сума, та нищо чудно парите да се чакат от въпросната, а не от Газпром.

Значи да разбираме, че компания за организация на концерти бърка и вади грубо 40 млн. за стадион на ПФК Левски в замяна на екслузивни права :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 фев 2013 21:03

ralka_levskarka написа:
THE G.A.M.E написа:
Кировец написа:Ще биете Херо - все пак е ваша рожба, ама лудите в Пловдив ще ви напълнят кошницата.

Ами ако излезем с положителен резултат от Пловдив ?
Чакай да позная, тогава ще има: "Ама Мъри е ваш човек". :lol:

Спестете си глупостите ... Не искаме нищо от вас !
Още повече пък някакво признание ... Вие не ни признавате победите в отделни мачове, ние пък титлите ви.
И те така ...

Това е едната опция (1). Другата е директивата (2). Следващата е ВСИЧКИ отбори лягат на Левски, а се надъхват на Лудогорец (3) . И петата ТОТО! :mrgreen:

Споко, сладурковци - няма да има положителен резултат за вас. Убеден съм! Стоилов отдавна не е "ваш" човек, за разлика от г-н Издънка в името на Левски, че няма да се класират за УЕФА. :cry:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 фев 2013 21:09

TristaNNN написа:
BadBoy написа:Иначе Тонев няколко пъти намеква за компания организираща концерти да получи ексклузивни права върху стадиона срещу съответната сума, та нищо чудно парите да се чакат от въпросната, а не от Газпром.

Значи да разбираме, че компания за организация на концерти бърка и вади грубо 40 млн. за стадион на ПФК Левски в замяна на екслузивни права :?

В момента се търси сума между 15 и 20М лева, а за цялостно завършване на съоръжение дори Тонев не говори.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 фев 2013 21:11

Кировец написа:Споко, сладурковци - няма да има положителен резултат за вас. Убеден съм! Стоилов отдавна не е "ваш" човек, за разлика от г-н Издънка в името на Левски, че няма да се класират за УЕФА. :cry:

Извинявай "сладур" , забравих, че вие феновете на ЦСКА си имате вътрешни информатори.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 фев 2013 21:14

Гледайте за Левски по Нова Спорт

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Газпром и Левски- Ами ако не стане "Брака"!!??

Мнениеот Der Schmarotzer » 18 фев 2013 21:22

Кировец написа:
Levski_76 написа:Здравейте приятели.Покрай лошите или не дотам задоволителни резултати в контролите май забравихме за Нещо.Това Нещо е а ако онези от Газпром се откажат ??Не Не съм параноик но,,,, ужким всичко било на 6 а октомври декември януари сега уж март ще ли да подписват Договор за Спонсорство.Мене малко ми понамирисва целото тва протакане та за тва ви питам а ако не стане ко прайм(оставям без коментар евентуалните подигравки на "онези дет през час фалираме")

Бойко си отиде, останаха Газпром да го направят и се връщате в първи клас. :|

Ти май още не си разбрал нищо... ама айде от нас да мине...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 фев 2013 21:23

BadBoy написа:
TristaNNN написа:

В момента се търси сума между 15 и 20М лева, а за цялостно завършване на съоръжение дори Тонев не говори.

Едва ли обаче ще дойдат от организатори на концерти, а и в краен случай има банки, преди няколко месеца Тонев спомена тъкмо тях като краен вариант. Да не забравяме също така, че все още няма нищо официално с Газпром.
Последна промяна от TristaNNN на 18 фев 2013 21:25, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”