Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Дянков подаде оставка

Мнениеот Jürgen » 18 фев 2013 16:05

florentin_petre написа:А какво направиха въобще политиците за последните 24 години, крадоха, лъгаха, а децата им къде учат те???
97 година ни изкараха на улицата, обещаха и ни излъгаха. 2013 пак ни изкараха, е питам аз пак ли ще им позволим?

Абе,абе :oops: :oops: .
Къде коментирам аз предишните? Сега е на власт ББ,нали така.Какво да говоря за предишните-ми те са ясни,няма смисъл значи!
Не го ли виждаш и тоя,тоя е същия,само празни обещания,некадърен кабинет отвсякъде-това и сляп да си пак трябва да го видиш направо :shock: ,лизане на г....е на Сащ,на евреите,на кой ли не,мизерия,БЕЗПРАВИЕ!!!Дай да не продължавам.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 фев 2013 16:07

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
Нееее, ГЕРБ хич не включваха "зелена енергия", ама хич ти казвам.За сравнение- при Станишев бяха включени 10 мегавата фотоволтаици, а при ГЕРБ- 15 ХИЛЯДИ мегавата! И не ми говори за закона моля те-законите са за това за да бъдат променяни и отменяни.ГЕРБ раздадоха лицензи за фотоволтаични централи на свои хора, начело с любовницата на ББ! Онзи дето щеше да "възражда" ЦСКА, депутат от ГЕРБ- и той има такава централа в Етрополе! Що не кажете че Цветелина Бориславова е категоричен лидер в производството на зелена енергия, а банката и отпуска кредити за подпомагане на този бизнес! Парите от добавката "зелена енергия", отиват в джоба на Цветелина, Емил Димитров и други олигарси свързани с ГЕРБ!

Никой не говори колко волтажа са включени и т.н. Това да има природна енергия не е нещо лошо-лошото е договорът за нейното изкупуване на преференциални цени на тази енергия...
Според Каракачанов освен Иван Костов отговорност за моментната ситуация носят правителствата на Симеон Сакскобургготски, по време на което се приватизират ЕРП-тата, както и на Тройната коалиция заради несъобразените преференциални цени за "зелена енергия".

А задавал ли си си въпросът как се прекратява такъв договор с чуждестранни държавни фирми?
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 фев 2013 16:09

anker1878 написа:Дянков беше силен в материята си , но слаб в кадруването.

И коя му беше на Дянков материята, стригане на народа ли? Той завалията я направи баш като Хитър Петър и магарето дето го научил да не яде... само че пустият му народ не умира, бе. 8-) ..
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 фев 2013 16:10

sin4ec написа:
parvanoff написа:
sin4ec написа:Айдеееее, на ГЕРБ къщичката се разпадна! Егати кефа, лошото е, че за 4 години разкатаха майката на България!

Сега да анализираме поредният опит за пропаганда. Отличителни черти-нищо конкретно не се казва! Критикува се на обща основа с клиширани фрази. Плюе се без никакви доводи. Няма никаква обосновка на мнението, а и другото мнение до неговото е същата работа, както и по-другото...

Това не е критика, а установяване на факт( че къщичката се е разпаднала). А за разкатаната майка доводите са навсякъде около нас. Аргументите си срещу най-бездарното и неграмотно правителство на България съм споменавал многократно и постоянно през тези 4 години. Когато през въпросните години прилагаш политика на замразени доходи, а цените се покачват с 50-60%, че и с пъти, трябва да си много тъп да не разбереш какво ще последва. Разликата е там, че преди 4 години много хора викаха " ура " и " да живей ", а днес си палят сметките за ток. Когато говорех докъде ще ни докара този, нямаше кой да чуе. Сега ГЕРБ ще бъдат унижени от БСП и аз ще гледам с голямо удоволствие този сеир!

Написал съм по-назад какво са направили некадърниците-ти ще кажеш ли какво положително направиха кадърните? Това че някъде си споменавал някакви аргументи ми е все тая-и друг път съм те репликирал, а не съм видял аргументи!
само Левски и България

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 фев 2013 16:11

parvanoff написа:
Jürgen написа:
milen.hristov написа:хейтъри, вижда се кои имат обосновани мнения, Някой пишат така все едно клубният им отбор побеждава в ШЛ

Добре де,кажи ми сега какво толкова направи ББ за БЪЛГАРИЯ,че да продължаваме с НЕГО???
Само не ми изреждай стадиони,пътища и т.н.
Чакам добре обоснованото ти мнение ;) .

Промениха изборният закон и спряха автобусите от една съседна държава! Вързаха касовите апарати към НАП, с което повишиха събираемоста на данъците-това и Каролев дори го призна. Сложиха хиляди камери по пътищата с цел да се намали ужасяващото шофиране и да се намали корупцията при КАТ. Сложиха камери в пунктовете за прегледи, за да намалеят незаконно минаващите прегледи автомобили и така да се предодвратят катастрофите. Сложиха камери и на места, където се извършва сеч с цел да предодвратят незаконната сеч. В условия на криза запазиха страната от тежки икономически катаклизми, както се получи в някои други страни, дори в Европейският съюз. Няма голяма инфлация-стабилност. Подобриха усвояемостта на европейските средства и от опит мога да кажа, че и там намалиха шуробаджанащината. Имаше кампания и се събориха незаконно построени сгради. Постоянно се правят проверки на търговската мрежа, при това в присъствието на камери и журналисти. Осъдиха се някои представители на организираната престъпност, други избягаха, както и някои държавни служители, въпреки че е много трудно да постигнеш нещо такова при невмешателство в съдебната власт. Уволняват много хора в администрацията, които не си вършат работата, включително и министри. Дава се възможност на хората да си изразяват мнението, да протестират, обръща се внимание на протестиращите. Реагират с помощи при бедствия, но друг е въпросът, доколко администрацията ги разпределя правилно. И понеже съм рибар мога да кажа, че доста се подобриха нещата и в тази сфера-взеха да правят по-чести проверки, да конфискуват мрежи и т.н. И ще добавя и нещата, които ти си написал, защото едно от основните неща за добър климат за инвестициите са пътищата! А те са и предпоставка за намаляване на катастрофите, както и на разходите на обикновения човек за амортизация на автомобилите и на фирмите разбира се... Построените спортни съоръжения, градини, метро също не е за подценяване, както и развитието на зимните ни курорти. Естествено не мога да напиша всичко, което са направили, защото то не е малко...

Село Бисер забрави ли....или това,че прокуратурата е пълна отвсякъде с корупция,осъдили ми там неколко човека-АМИ ДРУГИТЕ?
Жизнения стандарт на българина подобрили се? Не говоря за богаташите,говоря за обикновения българин?! Грешната ни външна политика (то не,че вътрешната ни политика е кой знае колко добре,ама пак е нещо :x ),цените на тока,на водата.....Недоволството на хората вчера....има ли смисъл да продължавам???!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 фев 2013 16:11

pampi написа:

И коя му беше на Дянков материята, стригане на народа ли? Той завалията я направи баш като Хитър Петър и магарето дето го научил да не яде... само че пустият му народ не умира, бе. 8-) ..

Ти икономист ли си? И какви са тези абсурдни твърдения-аз умрели от глад не съм видял-около теб е пълно сигурно?
само Левски и България

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 18 фев 2013 16:13

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
Нееее, ГЕРБ хич не включваха "зелена енергия", ама хич ти казвам.За сравнение- при Станишев бяха включени 10 мегавата фотоволтаици, а при ГЕРБ- 15 ХИЛЯДИ мегавата! И не ми говори за закона моля те-законите са за това за да бъдат променяни и отменяни.ГЕРБ раздадоха лицензи за фотоволтаични централи на свои хора, начело с любовницата на ББ! Онзи дето щеше да "възражда" ЦСКА, депутат от ГЕРБ- и той има такава централа в Етрополе! Що не кажете че Цветелина Бориславова е категоричен лидер в производството на зелена енергия, а банката и отпуска кредити за подпомагане на този бизнес! Парите от добавката "зелена енергия", отиват в джоба на Цветелина, Емил Димитров и други олигарси свързани с ГЕРБ!

Не знам дали е вярно само ще ти кажа, че АЕЦ Козлудуй е 2 гигавата. И от него излиза 1/3 от тока за цялата държава. АЕЦ Белене щеше и тя да е с два реактора по 1 гигават. Ти говориш за 15 гигавата само фотоволтаици. Силно ме съмнява да е така. Дай линк от къде си го прочел това!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 18 фев 2013 16:14

pampi написа:

Колега, абе незнам ама всеки втори българин има Ауди А4 паркирано пред блока, само това ме кара да вярвам ,че едва ли е толкова умрял.
Ние сме царе да се оплакваме , но не и да оценяваме нещо което е градивно.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 фев 2013 16:17

Jürgen написа:Село Бисер забрави ли....или това,че прокуратурата е пълна отвсякъде с корупция,осъдили ми там неколко човека-АМИ ДРУГИТЕ?
Жизнения стандарт на българина подобрили се? Не говоря за богаташите,говоря за обикновения българин?! Грешната ни външна политика (то не,че вътрешната ни политика е кой знае колко добре,ама пак е нещо :x ),цените на тока,на водата.....Недоволството на хората вчера....има ли смисъл да продължавам???!
Това ли само измисли да кажеш? А ти помниш ли наводненията от 2005 година-това да се е случило? Колко пъти се вдигнаха цените на тока при Герб? На водата? Попитах те-знаеш ли колко е лесно без намеса в съдебната власт да се осъди някой, който има много пари? Какво е грешното във външната ни политика? Не следиш ли световните новини-че цяла Европа и цял свят са в криза? И че имаме един от най-големите растежи на БВП в Европа, въпреки тази криза? Естествено-ти изброи 3-4 неща. И тук идва логичният ми въпрос-ти видял ли си някъде да има безгрешно правителство?
само Левски и България

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 фев 2013 16:18

parvanoff написа:
RedeviL написа:
parvanoff написа:
sin4ec написа:Айдеееее, на ГЕРБ къщичката се разпадна! Егати кефа, лошото е, че за 4 години разкатаха майката на България!

Сега да анализираме поредният опит за пропаганда. Отличителни черти-нищо конкретно не се казва! Критикува се на обща основа с клиширани фрази. Плюе се без никакви доводи. Няма никаква обосновка на мнението, а и другото мнение до неговото е същата работа, както и по-другото...

Какво обоснование, бе колега!? Ти не виждаш ли какво става в цяла България в момента или за теб това не е основателно доказателство за цялостния провал на ГЕРБ..

Казах, че е необходимо да мислиш, преди да пишеш, каквото и да е. С това ще отговоря и на предишният колега. През 2009-та година например се събраха много хора, но полицията ни смаза от бой и на втория ден не дойде почти никой! А тогава излязохме с точни и конкретни искания. Сега се излиза заради някакви цени на тока, които са въведени от предишни управляващи, както да ги кажем и бъдещи... Яхва се от някои хора недоволството на хората против частни компании, за да се прокарват политически цели! Защо нямаше толкова протестиращи заради липсата на детски градини? Или заради природата, която се руши? Или заради детските надбавки? Ще ми отговориш ли сега ти? Защото всеки излиза, когато е лично засегнат и изобщо не може да види къде е проблемът-Герб нямат нищо общо с договорите с тези компании и не те са включвали зелени енергии и там подобни други разходи! Ние сме правова държава и не може току така да се изгонят едни европейски инвеститори, както го направиха индианците от Албания, че и онзиден чух едно мнение от специалисти, които казаха, че сега албанците се чудели как да ги върнат обратно... Затова казах, че трябва да се мисли...
П.П. И ако не си прочел и аз казах, че уволнението на този министър е може би, за да си вдигнат рейтингът, но аз не съм толкова циничен, за да твърдя нещо, без да имам доказателства. Може би е така-и какво от това? Уволнението не е ли съобразяване с общественият интерес? Та нали всички искат неговото уволнение...

Като са толкова добри, колкото ги изкарваш - ще ми кажеш ли какво направиха ГЕРБ, за да защитят националните интереси? Продадоха останалите 33% държавно участие в ЕРП-та.. Тези някакви си цени на тока и парното, както се изрази ти, са непосилни за доста голяма част от хората! Никога не съм твърдял, че за сегашното положение с ЕРП-тата вина имат само от ГЕРБ, но сегашното положение е по-критично от всякога и народното недоволство доказва това нещо! При това положение не е нормално да не се води никаква социална политика и да се замразяват всички доходи при положение, че хората получават двойно по-големи сметки за ток и парно! Абсурдно е да сравняваш ситуацията през 2009-та със сегашната! Сегашните протести са масирани и обхващат всички големи и почти всички средно големи градове в България!
Последна промяна от RedeviL на 18 фев 2013 16:23, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”