Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Дянков подаде оставка

Мнениеот Red_Neck » 18 фев 2013 15:14

Pichichi написа:
Ако едно общество не харчи толкова, колкото изкарва, то има 2 избора:
1. Харчи на кредит за сметка на децата си
2. Спестява за децата си

Ако можеш да си позволиш да имаш деца !!!
И ако държавата ти позволи да си ги гледаш и възпитаваш така както ти намериш за добре а не да ти благодари
посредством предоставяне на сметка за задължително тръгжане на 4г. на училище !!!

:) Абе, кой може да те ограничи за тези неща .... защо все ДЪРЖАВАТА ви е виновна не мога да разбера.
... и за възпитанието на децата ли държавата ще го отнесе .... :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 фев 2013 15:14

[quote="veni__85"
освен БСП трябва да са вън абсолютно всички. [/quote]
Защо пък освен БСП :shock: :shock: ???

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 фев 2013 15:14

bnborisov написа:
galin56 написа:
bnborisov написа:почва да става лошо.

Ами че то до сега добре ли беше? :roll: :lol: :lol:

поне знам че като се събудя сутринта хлаба пак ще ми е 0.80 ст. , а не 10.20 лв примерно (ако си спомняш за какво говоря де)

Само ще подкрепя мнението ти с това
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=439925

и с наглостта на кандидат премиера станишев преди 16 години

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 фев 2013 15:15

Аз забравих, че под турско робство .....

Гениално !!!!
Супер си все пак си от ГЕРБ а те са умните и честни нали така, стискай здраво бюлетината и календарчето
с лика на вездесъщия.
Пък който не му харесва вездесъщия е комунист, нискообразован, мързелив, крадец и т.н.т.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 фев 2013 15:15

galin56 написа:
bnborisov написа:
galin56 написа:
bnborisov написа:почва да става лошо.

Ами че то до сега добре ли беше? :roll: :lol: :lol:

поне знам че като се събудя сутринта хлаба пак ще ми е 0.80 ст. , а не 10.20 лв примерно (ако си спомняш за какво говоря де)

Ами бъди спокоен тогава, и утре ще ти е хляба толкова и другиден пак. Защото има валутен борд, който си го имаше и ще го има и без Дянков. А хляба си се вдигаше всяка година с по 10-15% и по времето на Дянков, без причина така, че това ако са ти притесненията - спокойно!

Валутен борд скоро няма да има, защото държавата дефакто е фалирала, по принцип валутният борд е временна мярка, докато тръгне икономиката, но...ние нямаме икономика и резервът не може да се попълни.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 фев 2013 15:15

veni__85 написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Видяхме , че като сме силни и те се паникьосват , явно Бойко се е уплашил , какво ще стане и ,ако зърнопроизводителите излезнат да протестират...........

Силни ли? Много излязохме бре... Къде къде по-големи протести е имало и никой не им е обръщал внимание, а тези им обръщат, но за теб нямало никаква разлика-ок...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 фев 2013 15:16

Red_Neck написа::) Абе, кой може да те ограничи за тези неща .... защо все ДЪРЖАВАТА ви е виновна не мога да разбера.
... и за възпитанието на децата ли държавата ще го отнесе .... :)

А защо да не може :roll: ? Примерно ти дават да имаш по 2 деца макс,и след това майката се подлага на операция,след която да не може повече да ражда!!!
ПП. За мангалите ще е много полезен тоя закон :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 фев 2013 15:17

galin56 написа:Аз казах главно извън София, Пловдив и Варна. Аз нормална инфраструктура не виждам. Нито един стадион, парк, улица без дупки, нормални фасади на сгради и къщи, паяжини по грозните стълбове ..... Само НДК, АЕЦ Козлудуй и виадуктите и тунелите за Ботевград бият всичко построено след 90' от земята. А колко други неща има направени - цяла държава.

Пропусна Кремиковци, Завода в Радомир, Плама Плевен .... и т.н.
А те, че са направени - това е факт, но как са направени? На каква цена? Нали сега точно тази "сметка" плащаме - държавни дългове, неконкурентна промишленост и най-вече хора превъзпитани с две протегнати ръце все към държавата да гледат!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 фев 2013 15:17

Pichichi написа:
Аз забравих, че под турско робство .....

Гениално !!!!
Супер си все пак си от ГЕРБ а те са умните и честни нали така, стискай здраво бюлетината и календарчето
с лика на вездесъщия.
Пък който не му харесва вездесъщия е комунист, нискообразован, мързелив, крадец и т.н.т.

Моето е довод, а на твоето се казва плюене! За това че нямаш потенциалът да разбереш какво е написано търси проблемът другаде... Но не е лесно да се анализира-трябват си възможности... И не лъжи-аз нямам право да съм политически ангажиран-хубаво е да го знаеш преди да почнеш да отправяш обвинения!
само Левски и България

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 фев 2013 15:19

Red_Neck написа:
galin56 написа:Аз казах главно извън София, Пловдив и Варна. Аз нормална инфраструктура не виждам. Нито един стадион, парк, улица без дупки, нормални фасади на сгради и къщи, паяжини по грозните стълбове ..... Само НДК, АЕЦ Козлудуй и виадуктите и тунелите за Ботевград бият всичко построено след 90' от земята. А колко други неща има направени - цяла държава.

Пропусна Кремиковци, Завода в Радомир, Плама Плевен .... и т.н.
А те, че са направени - това е факт, но как са направени? На каква цена? Нали сега точно тази "сметка" плащаме - държавни дългове, неконкурентна промишленост и най-вече хора превъзпитани с две протегнати ръце все към държавата да гледат!

Трудно можеш да обясниш простотията, която е извършена по време на комунизма. Как почти всички заводи загинаха след промените, защото изведнъж трябваше да почнем да си плащаме руският природен газ...
само Левски и България

Върни се в “Свободна зона”