Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Дянков подаде оставка

Мнениеот Pichichi » 18 фев 2013 15:04

Ако едно общество не харчи толкова, колкото изкарва, то има 2 избора:
1. Харчи на кредит за сметка на децата си
2. Спестява за децата си

Ако можеш да си позволиш да имаш деца !!!
И ако държавата ти позволи да си ги гледаш и възпитаваш така както ти намериш за добре а не да ти благодари
посредством предоставяне на сметка за задължително тръгжане на 4г. на училище !!!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 фев 2013 15:04

milen.hristov написа:
allez_les_blues написа: Програма за изтребване на българския народ - Приета на московския ционистки конгрес 1988 г.

I. Удържане на властта:

1. Заграбване на средствата за масова информация.
2. Всички, които участват пряко във властта трябва да имат местни имена и външност.
3. Директорът може да бъде гой(НЕ-евреин), но поне един от неговите заместници трябва да бъде от нашите.
4. Да не се допускат до властта трудещите се.
5. Да се поддържа репресивен апарат за пълен контрол.
6. Масон, който е оставил следи при провеждане на акция или използване на специални средства, завършва живота си със самоубийство или го ликвидират.
7. Да бъдат създадени и поддържани структури за чистка в оществото; обезглавяването на гоите да се провежда по план, независимо от степента на активност.

II. Идеология:

1. Средствата за Масова Информация, литературата и изкуството да се използват за демонстриране преимуществата на капитализма пред социализма.
2. За репресиране на гоите (неевреите) може да се използва митът за антисемитизма.
3. Да се разоръжи езичеството и да се внедрява религия, промиваща мозъците, на робски принципи. Поробването и асимилацията на българите трябва да продължава с нарастващи темпове.
4. Да се действа само от името на народа и за народа, само с добри намерения - може да се говори всичко.
5. Да не се допуска разпространение на антиеврейски лозунги сред обществото.
6. Да не се допуска разпространение на листовки, обръщения, вьзвания и заявления на гоите, нито призиви за справедливост и възмездие.

http://sturmbolg.blog.bg/politika/2007/ ... kov.118161

За това си изказване си за ПЕРМЕНТЕН БАН

Бряяях, че си курназ.... от това изказване (по-точно копиране) е самата истина до последната буквичка. Ама човек трябва да търси, мисли и анализира! В случая обаче хора като теб с ПЕРМАНЕНТЕН БАН на мозъчната им дейност, това е невъзможно! :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 фев 2013 15:05

Hahaha1 написа:
nghcvth написа:
milen.hristov написа:Радвам се, че все още има мислещи хора

Значи всички, които не са за Борисов и ГЕРБ са салбоумни, така ли?!?

Така излиза явно...

Че то си е така-може отново да погледнете статистическите изследвания и да видите на кого му се качват процентите и кой ще стане първа политическа сила... Но не-те тия агенции лъжат... Трябва да стане белята, за да се видим колко сме тъпи...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 фев 2013 15:07

Pichichi написа:
Ако едно общество не харчи толкова, колкото изкарва, то има 2 избора:
1. Харчи на кредит за сметка на децата си
2. Спестява за децата си

Ако можеш да си позволиш да имаш деца !!!
И ако държавата ти позволи да си ги гледаш и възпитаваш така както ти намериш за добре а не да ти благодари
посредством предоставяне на сметка за задължително тръгжане на 4г. на училище !!!

Аз забравих, че под турско робство не са се отглеждали деца и са получавали детски и т.н. Егати изказването...
само Левски и България

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 фев 2013 15:08

milen.hristov написа:
galin56 написа:
child in time написа:45 години вещо управление под съветския ботуш стигат! ;)

Абе вярно е, стигнаха на някои хора 25 години да крадат без да спират. Особено видно е извън големите градове - София, Пловдив и Варна, където за 25 години един пирон не се заби а още има какво да се открадне. Но вевече е на привършване, почти всичко се разруши и ограби.

Метрото и спртната зала са нито и да е един пирон. Нрастващият брой детски градини също е нито един пирон.
Нормалната инфраструктура също е нито един пирон.
Това са само държавните инвестици с помощта на евро проекти, а частните колко са

А тези европроекти, чии фирми ги работиха и що всички свестни западни фирми избягаха от България?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 18 фев 2013 15:09

Ако Томислав Дончев е новият министър ще съм доволен. Беше кмет на Габрово и според се справяше много добре.
Последна промяна от Niksh0 на 18 фев 2013 15:10, променено общо 1 път.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 18 фев 2013 15:10

magga написа:
Kris_men2000 написа:
magga написа:Абе на вас няма угодия :lol: искахте да се махне Дянков, а сега питате защо го махат .... отклонявало се вниманието-да, може би, но ако не го беше разкаращ щяхте ли да казвате, че нищо не прави ? Щяхте ... решете какво искате и след няколко месеца преценете дали искате ББ или Сергейчо и Доган, защото аз лично ако дойде Сергейчо много ще се замисля дали да не се изнеса от България и да си довърша висшето в чужбина и да не се върна тук :)

Ами отивай още сега на кой го държиш тука.Или имаш далавера докато тези мутренски кретени са на власт.В момента тука е рай за такива бандюги като теб,а не за обикновенния работещ човек.Затова ако искаш тръгвай още сега за някоя бандитска държава за да се чувстваш в свои води.Прав ти път и не се връщай никога.От такива като теб България няма нужда има си ги в излишък.Сбогом отворко тръгвай още сега какво чакаш.

Ти болен ли си бе :lol: Комунист ли си :lol: аз ако на 20 съм бандит дали ще се занимавам да ти пиша във форуми и да се чудя как да работя и уча едновременно ? Кой е тоя обикновен работещ човек ? И какъв е тоя тъп израз обикновен човек ... ти ако мислиш, че си обикновен, то аз не съм, както и никой човек не е обикновен, средностатистически или нещо от тоя род... всеки е уникален сам за себе си и всеки живее своя си живот по начина по който му харесва ! Жалко, че мислиш, че България няма нужда от мен или от другите млади хора, защото всеки един ще ти каже каквото аз казах, а именно не искаме БСП, не искаме вашето минало на години, когато комунисти са управлявали и бъди спокоене ако аз си замина с мен си заминават ощ стотици и хиляди, а ти оставаш тук да си бъдеш обикновен работник, който плюе по форумите и си мисли, че така изразява някакво мнение. Нито се чувствам засегнат от такива като теб, но ми е жал за българина, който си мисли, че е обикновен, но пък за това си заслужаваме съдбата :)

Ти кого плаши ( не искаме БСП, не искаме вашето минало на години, когато комунисти са управлявали и бъди спокоене ако аз си замина с мен си заминават ощ стотици и хиляди).Кой си ти та ще тръгват хиляди с теб.Такива като теб са тръгвали много след 2- 3 месеца като разберът колко са некадърни се връщат при майките си като насрани.И после реват цял живот ,че видете ли аз съм велик но никой не ме оценява на този свят.Ти моето момче се мислиш за някой а всъщност си пълна нула.Ти досега трябваше да си дал нещо на тази държава и след това на я плашиш че ще я напуснеш.Боли я онази работа държавата за теб.Ти си никой първо се дакажи а след това плаши.Но и ти като другите ако се докажеш в нещо първо ще отидеш да лижеш чузди гъзове и след това цял живот си плюеш държавата която те е направила човек.Такива като теб има в изобилие . При най-малкия проблем изчезват веднага.И моляте не говори за комунизма че ставаш смешен.Роден си 2 године след като е паднал комунизма.Първо разпитай дядоти за онова време и тогава ръси простотии.Само дано дядоти да не е от репресираните от Белене който са ги яли белите червей а като ги огледаш нямат еди беляг и кожата им е като бебишко дупе гладка.И стига си губи времето в писане а събирай багажа нали щеше да възираш.Сбогом.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 фев 2013 15:11

pampi написа:
milen.hristov написа:
galin56 написа:

Абе вярно е, стигнаха на някои хора 25 години да крадат без да спират. Особено видно е извън големите градове - София, Пловдив и Варна, където за 25 години един пирон не се заби а още има какво да се открадне. Но вевече е на привършване, почти всичко се разруши и ограби.

Метрото и спртната зала са нито и да е един пирон. Нрастващият брой детски градини също е нито един пирон.
Това са само държавните инвестици с помощта на евро проекти, а частните колко са

А тези европроекти, чии фирми ги работиха и що всички свестни западни фирми избягаха от България?

Кои са всички тези свестни фирми? Кока кола? Бирените фабрики? Представителствата на големите автомобилни компании? Представителствата на големите компютърни фирми?
само Левски и България

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 18 фев 2013 15:11

Ivo-Chernomoretz написа:
allez_les_blues написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Ей сега става лошо ..... той е единственият добър икономист ... жалко ! КЕФЕТЕ СЕ СЕГА МРЪСНИ , ДОЛНИ КОМУНЯГИ

ти луд ли си бе?!- тоя знае само три неща: рестрикции, рестрикции и пак рестрикции! Че то и аз така мога да бъда финасов министър- ще викам "няма пари" , ще режа, съкращавам и ликвидирам- той само това върши. Имаше един Мавродиев от ГЕРБ, преди изборите 2009г се говореше че тй ще е финансов министър, обаче от Световната банка "спуснаха" своята пионка Дянков.А иначе това може дори да разцепи ГЕРБ, тъй като там е публична тайна че се делят на "кръга Цветанов" и "кръга на Дянков"...не се знае как ще реагират сега хората на Дянков в партията .

Не не съм луд и мисля действително ! ВЪН БСП ОТ ПОЛИТИКАТА

Съгласен съм , но освен БСП трябва да са вън абсолютно всички. Протестите за цената на тока трябва да прераснат в протести срещу всички които в момента са в парламента. Трябва да ги натиснем да се промени цялата избирателна система от пропорционална на мажоритарна , да намалим броя на депутатите. Не може да гласуваш за една абривииатура , а да идват 240 човека който за 4 години идват когато си искат на работа и получават над 200 лв. заплата. Всичко това трябва да се промени и не да чакаме , а сами да го направим. Докато се водят спорове кой е по-голям ГЕРБ или БСП , а не разберем , че няма разлика между двете ще продължават да си правят каквото искат ,дори няма да се учудя на една коалиция между двете партии , като ще излезнат с номера, че го правят за доброто на България , защото на всеки е ясно , че в следващият парламент трябва да има коалиция.
Видяхме , че като сме силни и те се паникьосват , явно Бойко се е уплашил , какво ще стане и ,ако зърнопроизводителите излезнат да протестират...........

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 18 фев 2013 15:13

milen.hristov написа:
galin56 написа:

Аз казах главно извън София, Пловдив и Варна. Аз нормална инфраструктура не виждам. Нито един стадион, парк, улица без дупки, нормални фасади на сгради и къщи, паяжини по грозните стълбове ..... Само НДК, АЕЦ Козлудуй и виадуктите и тунелите за Ботевград бият всичко построено след 90' от земята. А колко други неща има направени - цяла държава.

Върни се в “Свободна зона”