fire написа:Мнението на всеки е достойно за уважение,защото то е лично мнение,но в твоето не виждам нищо "лично"освен последните ти 2 изречения..........а и първото такова,в което се изразяваш меко казано арогантно за "95%" от участниците в темата до тук!
Ти очевадно си от онези,които все още нямат финансови проблеми,"папкат таткови парички" и нямат грам представа,как живеят обикновените и трудещи се хора у нас и пенсионерите,които имат по-голяма сметка за ток,отколкото пенсиите им!
Заемаш позиция,която защитава вече бившия ни министър....но очевадно,щом ползваш мнението му за личен аргумент си един от оставените от самия теб 5%,които не са "лаладжии"?!

Моето мнение е,че именно към въпросните "лаладжии" принадлежиш и ти,но за щастие те не са 95% в тази тема и другите подобни а точно обратното!
ПП: Нямам за цел да те обидя! Казвам го по принцип за хора с подобно мислене!
1. Мнението ми е абсолютно лично. Цитирам Дянков за да са ясни причините да ОТКАЖЕ в този момент субсидиите на аристократите. Този отказ е и повода за свалянето му.
2. Няма значение дали имам или не финансови проблеми, но за твое успокоение "не папкам таткови парички", а напротив.
3. Имам много добра представа как живеят хората и разбирам нагласата на обществото.
4. Дянков не е човека, който изцоца пенсионните фондове, но и няма инструменти да вдигне трансферните платежи.
5. Дянков не е виновен за цената на еленргията.
Не мога да се обидя от подобно мнение!
Може по много въпроси също да влизам в графата "лаладжия", но поне едно е сигурно:
1. Винаги съм си плащал данъците и не съм ощетил бюджета със стотинка.
2. Не съм ползвал банкови кредити "на корем" през периода 2005-2009, които сега да се чудя как да обслужвам и същевременно да псувам баковите институции какви "кръвопийци" са.
3. Нямам телефон за 1000+ лева на изплащане.
4. Сменил съм си дограмата и съм санирал жилището си преди да похарча толкова пари за кола и сега не обвинявам ЕРП-тата за сметките си за ток.
5. Когато имам проблем в живота си не търся "виновници" а търся начин да си го реша!