Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дянков подаде оставка
Сега и Тиквара да го последва!!!
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
-
THE G.A.M.E
Re: Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Не съм доволен от управлението на ГЕРБ.
Обслужват корпоративни интереси, и почти унищожиха малкият и среден бизнес.
Обслужват корпоративни интереси, и почти унищожиха малкият и среден бизнес.
- milen.hristov
- Контакти:
grasiani написа:Няма го Дянков,сега как ще стигнем гърците по заплати.
Аз не искам да стигам гърците по заплати, и после да съм паразита на целият евросъюз и всички да събират помощи за мен, защото не съм си правил сметките на парите.
Нека бъдем и с по-големи заплати , ако това не означава инфлация, и държавата може да си го позволи
България трябва да напусне ЕС и Станишев да отива в Кремъл да моли майка Русия да спаси България!
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –
Твоё достоянье на все времена!
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –
Твоё достоянье на все времена!
- milen.hristov
- Контакти:
Hahaha1 написа:gugushito написа:Бойко се издъни страшно,това е ясно,но да се дава втори шанс на тия комунистически отрепки от БСП![]()
![]()
,това наистина вече е копаене на дъното... аз лично мисля,че вече сме прекрачили ръба на пропастта... спасението е в заминаването!!! Не мога да повярвам,че все още има наивници,разчитащи,че ще дойде добрия чичко(от какъвто и да е цвят) ,който няма да краде и ще запретне ръкави да оправи нещата
АБСУРД !!!!
САМО ПУТИН И МАЙКА РУСИЯ МОГАТ ДА СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ!
излезни на подобен протест в русия.
Ако се прибереш ела ми се обади. стиа с тоя путинизъм
milen.hristov написа:allez_les_blues написа:Станишев успя да изолира Гоце и кликата му,което не е за подценяване.По време на ТК, Гоце имаше изключително зловредно влияние.Той лично набута ДПС в коалицията( идеята първо беше само БСП иНДСВ да сформират коалиция), за да си осигури подкрепата на Доган и турските гласове за президентските избори.Освен това през целия мандат Гоце се месеше и задкулисни дърпаше конците, а Станише още млад и зелен, и твърде наивен, не му възразяваше.След загубата на изборите през 2009г., Серж се усети, и лека-полека изолира Гоце и хората му.Мисля че заслужава шанс за поправителен, така че макар и с отвращение и погнуса, ще гласувам за БСП, тъй като не виждам никаква алтернатива
ЛЪЖА
Тройанта коалиция беше създадена с мандатоносител дпс, защото преди това бсп,ндсв по отделно не можаха да сформират правителство. Пък както знаем за бсп е важно келепир да има, такива неща като чест, морал , български интереси а не турски и руски НЯМА.
Тя и целувката която даде Доган на Станишев е заради този пуст келепир.За това и двете партии гласуваха в ПАСЕ против България,пак заради този келепир.И този съюз сега между ДПС и БСП е заради келепира.Но от тези алекови герои , какво ли друго може да очакваш.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Ivo-Chernomoretz написа:Ей сега става лошо ..... той е единственият добър икономист ... жалко ! КЕФЕТЕ СЕ СЕГА МРЪСНИ , ДОЛНИ КОМУНЯГИ
Не го казвай пред хора това, че ще изкараш половин година в болница.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

почва да става лошо.
- child in time
- Контакти:
Hahaha1 написа:България трябва да напусне ЕС и Станишев да отива в Кремъл да моли майка Русия да спаси България!
А няма нужда! Русия моля ви не ни освобождавайте повече от нищо и никого ! Благодаря предварително!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
Е,най-после Господ чу молбите ни
!!!