Кировец написа:Кашчей написа:Кировец написа:Това е друга тема на разговор. Въпроса е, че Стойчо назначи Паро в ЦСКА - Стойчо бе изгонен, но Паро продължи да "работи" съвместно с палачите на клуба Титан - днес се задава уволнение за Паро, но пак виновен е Стойчо. Е за мен Паро е изпята песен. Мнението ми в началото на темата съм го казал за него. Да ходи да си разкарва кученцето и да даде шанс на другите. Те какво ще сторят - ще им видим делата и тогава ще ги съдим, ако въобще имаме това право.
Да смениш Паро с Жеков е като да смениш празна делва с празна лейка- съдържанието е едно и също, само формата им е различна.
Стойчо НЕ МОЖЕ да назначава в ЦСКА, защото е треньор.Той може само да предложи нещо или да поиска даден трансфер (когато говорим за хора).
Наричай го както си искаш. Паро трябваше да играе в тандем с Младенов, но той го предаде или по-точно повярва на Титан.
Не случайно Чезари, когато обяви, че при ликвидация на ЦСКА феновете ще направят нов отбор, който да тръгне от окръжните групи - каза следното -
МОЖЕ да поканим Паро и Пенев в новия клуб, но не се знае! явно мнозинството отчита грешки при Паро и е снело доверието си към него в някаква степен.
Ама ти си мислиш, че Паро, както и сега Жеков, е имал някаква реална власт в клуба ли? На мен по-странно ми е включването на Якимов, защото той досега винаги е странял от тези игри. Не мисля, че е много наясно с нещата и той, защото не е по-млад от Паро.
Аз не виждам особено голяма логика директор в отбора да играе в тандем с треньора-за трансферите ли, за друго ли?
Стойчо го уволниха, той подаде иск за заплатите си.Сега го назначават за 4-и път, синът му отново ще цица от ЦСКА, без да върши нещо съществено, но на теб (вас) Паро ви е виновен. Стойчо няма и половината успехи на Паро, ама с едно изказване за говеждия стадион ви легна на сърцата.