Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

santi_santi
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santi_santi » 17 фев 2013 15:16

Много ми е интересно къде са гледали Михелич след като има 5 мача за цяла година на тренировки ли?Тонев пак лъже като дърт циганин!!!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 фев 2013 15:34

santi_santi написа:Много ми е интересно къде са гледали Михелич след като има 5 мача за цяла година на тренировки ли?Тонев пак лъже като дърт циганин!!!

5 мача малко ли са?

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 17 фев 2013 15:58

А много ли са,за цяла година?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 фев 2013 16:16

santi_santi написа:А много ли са,за цяла година?

Дай да уточним за какво говорим. За придобиване на представа, относно качествата на фуболист, са напълно достатъчно. За друго може и да не са.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 фев 2013 18:20

За пореден път оставам разочарован след големите очаквания. Равносметка за мен след тези контроли е следната: 2-3 добри мача (с Локо Москва, Виктория Пилзен и Шльонск) и другите слаби. Радващото е , че вкарахме гол почти във всичките мачове, лошото е, че допускаме същия брой голове. Другото, което не ми харесва е, че не създаваме много ситуации за гол, но пък в края на мачовете срещу нас се създават доста. Като цяло на този етап въобще не съм очарован, но, за съжаление, това е реалността.
Само Левски!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 фев 2013 19:38

siniq_fen написа:За пореден път оставам разочарован след големите очаквания. Равносметка за мен след тези контроли е следната: 2-3 добри мача (с Локо Москва, Виктория Пилзен и Шльонск) и другите слаби. Радващото е , че вкарахме гол почти във всичките мачове, лошото е, че допускаме същия брой голове. Другото, което не ми харесва е, че не създаваме много ситуации за гол, но пък в края на мачовете срещу нас се създават доста. Като цяло на този етап въобще не съм очарован, но, за съжаление, това е реалността.

А като се сетим, че можеше да вземем Тодор Неделев преди година, за доста по-малко пари, отколкото ще му искат в момента. Нито щяхме да знаем кой е Марсиньо, нито Михелич и разни такива. Можеше и някой български защитник да се вземе, пак по-добре от Ели, но това е положението.
За първенството 2-рото място мисля, че ни е уредено, за 1-вото ще е доста трудно и според зависи в каква форма са и Лудогорец, освен ние.
Тъпо е като се каже, че за юноши и млади български играчи, никой няма да има търпение, докато заиграят добре, а така и така се отделя толкова много време, за да се чакат някакви "перли" от карибите, които биват махани съвсем скоро след идването им и на тяхно място идват нови такива. Търпение никога не е имало, това не е оправдание, че в отбора са страхливци и като вземат някой, на който са гледали 3-4 мача, вместо някой юноша или български играч, който трябва да е бил подготвян с години, за да заиграе при нас, смятат че по някакъв начин ще променят нещата към по-добро. Хората или са глупаци, или обслужват нечии интереси, на някои хора, които прибират някакви парички от всички тези трансфери. Всеки може да си прецени сам кое е.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 фев 2013 22:12

Оценката ми за кипърската подготовка: добри отбори, качествени контроли - браво на Илиан и Тонев. Проблемите в защита остават. Гаджев за поредна подготовка - стабилен. Пламен е добре, че има конкуренция. Другите... не знам, но какво ще правим със защитата, не знам. Ще се надяваме да вкарваме +1 и това е.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 17 фев 2013 22:19

metodito написа:Оценката ми за кипърската подготовка: добри отбори, качествени контроли - браво на Илиан и Тонев. Проблемите в защита остават. Гаджев за поредна подготовка - стабилен. Пламен е добре, че има конкуренция. Другите... не знам, но какво ще правим със защитата, не знам. Ще се надяваме да вкарваме +1 и това е.

Какво браво на Тонев и Илиян половината контроли бяха уредени за 2:2. ЦКСА правят 3:3 ние 2:2 тоя боклук върти тотото мамата си трака. За играта на отбора няма какво да говорим трагедия и половина. С футболистчета като Йово,Плешо, Ели, Йорданов, Василев няма как да се очаква някаква игра.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 фев 2013 22:40

Levskar_90 написа:Какво браво на Тонев и Илиян половината контроли бяха уредени за 2:2. Чорбите правят 3:3 ние 2:2 тоя боклук върти тотото мамата си трака. За играта на отбора няма какво да говорим трагедия и половина. С футболистчета като Йово,Плешо, Ели, Йорданов, Василев няма как да се очаква някаква игра.

Плешо и аз не го харесвам, но отборите бяха свестни (с изключение на арменците). Важно е и това, че загубите не са повече от 50%. Оценката ми е 4.50/от 6.00. Това за тотото не го мисля, човек и това е.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 фев 2013 22:45

Добра и лоша новина

Христо Йовов приключва с футбола от лятото. Не е новина, но за първи път я казаха официално. Направи го Иво Тонев и анонсира шефско кресло за Бижутера. Един от големите слиза от сцената. Какви ще бъдат последните впечатления е въпрос на време, но това не е най-важното. Йовов даде достатъчно на Левски, като футболист, сега ще се опита да е полезен и като някакъв друг. Какъв точно, ще кажат по-късно.

Дебютирал на 16 години с гол в мач срещу Академик София, Ицо вече се е запътил към последния си официален двубой. Въпросът е доколко е готов за новото поприще. Акъл и футболен интелект, с лопата да ги ринеш при Йовов. Въпреки всичко, той отново ще дебютира през идното лято и пак ще го направи доста млад. Други вече се опариха като Боримиров и Гонзо, но сякаш шансовете за успех на Ицо, не са за подценяване.

Идеята Христо да остане в клуба е безкрайно добра. Даже бих я нарекъл отлична. Подобни кадри не се изпускат за нищо. Йовов има най-важните способности. Той е тъмно син, познава играта, видял е всичко във футбола, изключително контактен човек, умее да е в центъра на вниманието, дори когато не го иска. Това е логичното продължение за него, да остане в Левски. Излишно е да правим сравнение на неговата съдба в клуба, и тази на Тодор Янчев, при „червените“. Решението на Иво Тонев е добра новина за Левски. Това е нещо, което се е обмисляло дълго време.

Лошо ще е, ако Христо Йовов влезе разпилян в новото си амплоа, каквото и да е то. Той трябва да бъде концентриран така, както беше от момента, когато се върна в Левски преди години. Тогава се беше налудувал и родният му тим взе най-доброто от него.

Нестандартният футболист вероятно е наясно, че в новия бизнес ще го чакат по-заплетени задачи от тези на терена. Сега съперниците ще са повече и по-яростни от защитниците на игрището. Добре е Йовов да запази самочувствието, което често му е било от полза до този момент. Христо е работил с доста добри специалисти и началници по време на кариерата си и вероятно е „откраднал“ от тях. Няма да сбърка, ако запази своята идентичност, тъй като би могъл да е нов модел на футболен ръководител. Един доста опитен и ерудиран колега го сравни в частен разговор със Сираков и Стоилов, което е доста висока оценка.

Предстоящото оттегляне на Йовов има и своите негативи. За играта винаги е жалко, когато такава мастита фигура си тръгне. По-неприятно е, че точно подобен род футболисти вече са кът. Съблекалнята и колективът в Левски, ще са различни от идното лято. Йовов е нещо като отдушник в напечените моменти. Умее да разведрява обстановката, има мнение, което не си спестява. Вътрешната опозиция понякога е доста полезна. Случващото се обаче не е изненада. Самият Йовов вече знае, че времето му на терена изтича.

Решението е взето, а след известно време ще бъде и обяснено по-подробно. Йовов ще е едно от водещите лица в Левски в годината на вековния юбилей. Тази задача е много отговорна и Христо трябва да е с пъти по-сериозно отворен към нея.

Не знам дали в клуба са наясно, но феновете очакват много от Левски в следващите месеци. Те ще искат трофеи, стадион бижу, който Иво Тонев се амбицира да направи, а ако Левски си произведе и ръководител Бижутер, тимът го чакат хубави години. Ицо Йовов е помагал в писането на една приказка, сега трябва да продължи, но не с топка, а с писалка. Левскарите искат европейски стадион и европейски отбор, който да играе на ниво в европейските турнири. На първо време в групите на Лига Европа. Това е реалната цел, ако се стигне до другите групи, никой няма да се разсърди.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”