Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Re: Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Мнениеот botev_plovdlv » 17 фев 2013 19:00

Тва Българина винаги мисли по този начин.Пример-дигат хляба на 1 лев ама той ще каже -ЕЕЕ ПАК ДОБРЕ ЧЕ НЕ ГО НАПРАВИХА 1.50. Същато и сега.Герб биле лоши ама и предишните и те биле лоши.Затва видиш ли пак за Герб.С такова мисилене кво искате

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 17 фев 2013 19:02

botev_plovdlv написа:Тва Българина винаги мисли по този начин.Пример-дигат хляба на 1 лев ама той ще каже -ЕЕЕ ПАК ДОБРЕ ЧЕ НЕ ГО НАПРАВИХА 1.50. Същато и сега.Герб биле лоши ама и предишните и те биле лоши.Затва видиш ли пак за Герб.С такова мисилене кво искате

Или става или не става! Народа трябва да се научи да отсява плявата!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 фев 2013 19:02

И аз по принцип не съм доволен и аз знам че може по-добре ама как да ида да гласувам за върли комунисти които заграбиха милиарди и турци при които нямаше никакво усвояване на еврофондове а само давахме. Трябва нещо ново което да е родено след 80та година и да не е било обвързвано с ДС БКП и т.н.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 17 фев 2013 19:03

Neron написа:Ами то в България други освен комунисти няма ама Станишката и бандата му там Овч и т.н. са си баш комуняги. Нека дойдат на власт да ги видим как ще направят двойни заплатите как пенсиите ще станат поне 400 лева. Е да пенсиите може и да станат толкова нали те ще ги изберат. Нека. Лошото е че инфраструктурата пак ще замре а без нея няма накъде. Дори победена и разрушена Германия след ВСВ първата и цел е била да си оправи инфраструктурата.

Явно смяташ че е добре да ни крадат с фалшиви сметки за ток! Ще плащаш , но да е бойко - ама разбира ли му главата не ти пука.Той също явно така смята - да крадат, тя и шефката дето я назначил и тя краде. Който не е доволен е комунист, турчин или ....някакъв друг вреден елемент. То реално комуниста си ти.....преди си се кефил на живков , сега на портиера му

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 17 фев 2013 19:04

Neron написа:И аз по принцип не съм доволен и аз знам че може по-добре ама как да ида да гласувам за върли комунисти които заграбиха милиарди и турци. Трябва нещо ново което да е родено след 80та година и да не е било обвързвано с ДС БКП и т.н.

Не ги гледай "тях", те са ясни,виж го тоя какво прави :evil: .

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 фев 2013 19:05

qqq написа:
Neron написа:Ами то в България други освен комунисти няма ама Станишката и бандата му там Овч и т.н. са си баш комуняги. Нека дойдат на власт да ги видим как ще направят двойни заплатите как пенсиите ще станат поне 400 лева. Е да пенсиите може и да станат толкова нали те ще ги изберат. Нека. Лошото е че инфраструктурата пак ще замре а без нея няма накъде. Дори победена и разрушена Германия след ВСВ първата и цел е била да си оправи инфраструктурата.

Явно смяташ че е добре да ни крадат с фалшиви сметки за ток! Ще плащаш , но да е бойко - ама разбира ли му главата не ти пука.Той също явно така смята - да крадат, тя и шефката дето я назначил и тя краде. Който не е доволен е комунист, турчин или ....някакъв друг вреден елемент. То реално комуниста си ти.....преди си се кефил на живков , сега на портиера му

Много съм се кефел на Живков да знаеш направо съм се спуквал от кеф пък как е станало това като съм роден след 89та кой ли знае.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 17 фев 2013 19:07

Neron написа:
qqq написа:

Много съм се кефел на Живков да знаеш направо съм се спуквал от кеф пък как е станало това като съм роден след 89та кой ли знае.

ами значи така си отгледан и възпитан - може би като платиш лично сметка за ток ще ти дойде умът

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 фев 2013 19:09

Над 100 000 протестиращи по улиците днес,дадоха отговор на този въпрос 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 17 фев 2013 19:10

Повтарям..за мен това е най-доброто правителство за последните 23 години демокрация. ОПИТВАТ СЕ ДА НИ ПОМАГАТ.. а не като предните само за своите съпартийци, семейства и приятели.....Нагли бушмени....особенно Костов,Доган и Станишев....

Скиор
Контакти:

Мнениеот Скиор » 17 фев 2013 19:18

:roll: Абе какво да кажа.Сега не е добре.Управлението няма капацитет.То се вижда с просто око.Последните събития го потвърждават. Но пък от лятото ще ни управлява нова тройка.Сергей,Ахмет и Меглена. Т.е. втората вълна на БКП и ДС. Терминал 2 и централна гара се намират в София. Хайде ,че свършиха билетите.

Върни се в “Свободна зона”