Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botev_plovdlv
- Контакти:
Re: Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Тва Българина винаги мисли по този начин.Пример-дигат хляба на 1 лев ама той ще каже -ЕЕЕ ПАК ДОБРЕ ЧЕ НЕ ГО НАПРАВИХА 1.50. Същато и сега.Герб биле лоши ама и предишните и те биле лоши.Затва видиш ли пак за Герб.С такова мисилене кво искате
botev_plovdlv написа:Тва Българина винаги мисли по този начин.Пример-дигат хляба на 1 лев ама той ще каже -ЕЕЕ ПАК ДОБРЕ ЧЕ НЕ ГО НАПРАВИХА 1.50. Същато и сега.Герб биле лоши ама и предишните и те биле лоши.Затва видиш ли пак за Герб.С такова мисилене кво искате
Или става или не става! Народа трябва да се научи да отсява плявата!
- Neron
- Контакти:
И аз по принцип не съм доволен и аз знам че може по-добре ама как да ида да гласувам за върли комунисти които заграбиха милиарди и турци при които нямаше никакво усвояване на еврофондове а само давахме. Трябва нещо ново което да е родено след 80та година и да не е било обвързвано с ДС БКП и т.н.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Ами то в България други освен комунисти няма ама Станишката и бандата му там Овч и т.н. са си баш комуняги. Нека дойдат на власт да ги видим как ще направят двойни заплатите как пенсиите ще станат поне 400 лева. Е да пенсиите може и да станат толкова нали те ще ги изберат. Нека. Лошото е че инфраструктурата пак ще замре а без нея няма накъде. Дори победена и разрушена Германия след ВСВ първата и цел е била да си оправи инфраструктурата.
Явно смяташ че е добре да ни крадат с фалшиви сметки за ток! Ще плащаш , но да е бойко - ама разбира ли му главата не ти пука.Той също явно така смята - да крадат, тя и шефката дето я назначил и тя краде. Който не е доволен е комунист, турчин или ....някакъв друг вреден елемент. То реално комуниста си ти.....преди си се кефил на живков , сега на портиера му
Neron написа:И аз по принцип не съм доволен и аз знам че може по-добре ама как да ида да гласувам за върли комунисти които заграбиха милиарди и турци. Трябва нещо ново което да е родено след 80та година и да не е било обвързвано с ДС БКП и т.н.
Не ги гледай "тях", те са ясни,виж го тоя какво прави

- Neron
- Контакти:
qqq написа:Neron написа:Ами то в България други освен комунисти няма ама Станишката и бандата му там Овч и т.н. са си баш комуняги. Нека дойдат на власт да ги видим как ще направят двойни заплатите как пенсиите ще станат поне 400 лева. Е да пенсиите може и да станат толкова нали те ще ги изберат. Нека. Лошото е че инфраструктурата пак ще замре а без нея няма накъде. Дори победена и разрушена Германия след ВСВ първата и цел е била да си оправи инфраструктурата.
Явно смяташ че е добре да ни крадат с фалшиви сметки за ток! Ще плащаш , но да е бойко - ама разбира ли му главата не ти пука.Той също явно така смята - да крадат, тя и шефката дето я назначил и тя краде. Който не е доволен е комунист, турчин или ....някакъв друг вреден елемент. То реално комуниста си ти.....преди си се кефил на живков , сега на портиера му
Много съм се кефел на Живков да знаеш направо съм се спуквал от кеф пък как е станало това като съм роден след 89та кой ли знае.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:qqq написа:Neron написа:Ами то в България други освен комунисти няма ама Станишката и бандата му там Овч и т.н. са си баш комуняги. Нека дойдат на власт да ги видим как ще направят двойни заплатите как пенсиите ще станат поне 400 лева. Е да пенсиите може и да станат толкова нали те ще ги изберат. Нека. Лошото е че инфраструктурата пак ще замре а без нея няма накъде. Дори победена и разрушена Германия след ВСВ първата и цел е била да си оправи инфраструктурата.
Много съм се кефел на Живков да знаеш направо съм се спуквал от кеф пък как е станало това като съм роден след 89та кой ли знае.
ами значи така си отгледан и възпитан - може би като платиш лично сметка за ток ще ти дойде умът
Над 100 000 протестиращи по улиците днес,дадоха отговор на този въпрос 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Повтарям..за мен това е най-доброто правителство за последните 23 години демокрация. ОПИТВАТ СЕ ДА НИ ПОМАГАТ.. а не като предните само за своите съпартийци, семейства и приятели.....Нагли бушмени....особенно Костов,Доган и Станишев....