ПФК Левски : Ростов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Re: ПФК Левски : Ростов

Мнениеот hienizator » 17 фев 2013 17:57

konvoec написа:Ега ти безсилието в последните минути... Даде се топка напред и без да опита някой да поеме отговорност и да се обърне, моментално се връща с пас назад, дори да има възможност за хубава атака...

Изключително дразнещо ... аз ако съм треньор на Левски ще го забраня със закон точно това връщане ... Милиев си отива моментално също ... неговата игра е само пасове настрани и жалки опити за изнасяне ... Като цяло доста ще е тегаво още от първия мач! Като знам че едва ли някой си е направил труда да разузнае Черноморец или сме си го оставили разузнаването направо за мача да знаем как ще играят срещу нас другият сезон! :)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 фев 2013 17:58

изключително лошо впечатление прави разцъкването всеки път на топката между Илиев и някой от беговете (в повечето случаи- левия), като след някакво лутане и безцелни пасчета помежду им, в крайна сметка се чисти топката напред около центъра и тя се печели от съперника,което веднага дава възможност за опасна негова атака.Зле сме както в изнасянето на топката, така и в създаването на положения.На този етап 2-рото място в класирането на А група е максимума,който можем да очакваме от този отбор на Левски...Дано да бъркам, но това виждам от контролите и уменията на играчите...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 фев 2013 17:59

PFC Litex написа:МОТМ Пламен Илиев.

Тук вече не съм съгласен, с основна вина за първия гол беше, отделно от това ми се струва, че е почнал да си почива - гола на Дукла за 2:0, днешния втори гол. Дори не си помръдна малкия пръст.
Само Левски!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 фев 2013 18:00

Работим в правилна посока, надявам се през май месец да се поздравим с титла, имаме всички шансове!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 фев 2013 18:01

siniq_fen написа:

Тук вече не съм съгласен, с основна вина за първия гол беше, отделно от това ми се струва, че е почнал да си почива - гола на Дукла за 2:0, днешния втори гол. Дори не си помръдна малкия пръст.

Визирам само и единствено днешният мач за това се и казва "Играч на мача" ;)
За първия гол Пелето дремеше, а Пламен каквото можа го извади, в края на мача вратата ви беше като стрелбище.
Когато един пряксвободен удар е изпълнен с хирургическа точност и сила, то няма вратар който да може да извади подобно положение ;)
Последна промяна от PFC Litex на 17 фев 2013 18:02, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 17 фев 2013 18:02

Ами само с мерак не става, вижте колко човека имат струващи над милион евра, после вижте и нашите колко са. Играят и в по-силно първенство и съсем нормално да са по-добри от нас, но за първенството съм оптимист. ;)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 фев 2013 18:02

PFC Litex написа:
siniq_fen написа:

Визирам само и единствено днешният мач за това се и казва "Играч на мача" ;)
За първия гол Пелето дремеше, а Пламен каквото можа го извади, в края на мача вратата ви беше като стрелбище.

Пелето дремеше, ама Пламен не може да подава такава топка на атакуван играч. За мен трябва да се подели вината между двамата.
Само Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 фев 2013 18:04

siniq_fen написа:Пелето дремеше, ама Пламен не може да подава такава топка на атакуван играч. За мен трябва да се подели вината между двамата.

Да се надяваме, че такава грешка в официален мач, няма да бъде допусната.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 17 фев 2013 18:07

Само 2-ма от титулярите на Ростов днеска са участвали срещу Ботев Пловдив .... значи днеска сме играли срещу титулярите , докато Ботев с резервите са направили 3:2 и то в края на мача , вярно че нямам право да сравнявам мач с мач , но все пак ;) . Гари ми хареса днес , Прохазка също ..... бе ще мачкаме ! ПФК Литекс къде ги видя многото удари на Ростов в края ? Една греда имат и един удар с глава мисля , дето не беше труден за спасяване ....

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 17 фев 2013 18:10

Срещу Ростов съм доволна от равенството!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Архив”