noo написа:Айде стига с тези пътища. При предното правителство са построени над 110 км магистрали, а сега ако се изпълнят обещаните километри ще бъдат около 120 км. Но след като се режи лента за всеки построен километър магистрала (за някой по два пъти), нормално е да мислят хората, че много се строи. А къде го виждаш това развитие? За твое сведение чуждестранните инвестиции последните 3-4 години са в отрицателен размер. (при предните за 4 години са 25 млд евро). Да не сме говорили за заплати и цени, ами за какво да говорим? За времето и пейзажа ли? Ами какво ще кажеш за безработицата, за убиването на дребния бизнес, за здравеопазването, за образованието, за корупцията, за бедността. Аман от платени агитатори.ZinedineZidane написа:Изберете си пак БСП...
Ако някой ми обясни как точно за 3 години се оправя нещо, което е докарано до тотален колапс, ще го поздравя.
Ако не друго, то ГЕРБ започна от там, откъдето трябва да се започне - от пътищата. Няма развитие ако няма пътища, набийте си го в главите. И въобще, за малкото време, през което са на власт ГЕРБ направиха неща, които НИКОЙ не започна дори през последните 15 години, НИКОЙ. Феновете на червената "партия", моля напомнете ми какво се случи през няколкократните управления на любимците ви. Какво?
Само не започвайте с цени, заплати и пр. Ако не сте забелязали, в последните години цяла Европа е в затруднено положение. Тогава, когато трябваше да се усвояват средства, тогава започна кризата. България нямаше как да я подмине. Но това е мноого дълга тема и няма смисъл от писане по нея.
Последно да попитам? Помните ли колко проекта за стотици милиони евро бяха изтървани по времето на тоя боклук с очилцата? Помните ли? Това чия вина е? На ГЕРБ?
Лошото е, че личността ББ бърка в задниците на много хора. Но няма вариант да се случи нещо положително ако някой не тропа по масата, не налага мнение и не се държи като господ, пък ако ще и да е див селянин. Такъв ни е манталитета и сами сме си виновни!
Платен агитатор!

Стига с тези пътища?! Ти би ли ми казал къде са тези 110 км. магистрала ПОСТРОЕНИ от предишното правителство? Кои участъци? И къде видя да пиша, че се развиваме? Казвам, че от това се започва. Какво ще дойде, не знам.
И не е лошо като правиш сравнения с миналото управление, да вземеш предвид и общото състояние на ЕС. Защото ББ управлява изцяло в условията на криза, за разлика от твоите любимци. И не го защитавам. Мне, ни най-малко. Дори напротив, но в момента не виждам адекватна алтернатива. БСП като такава просто ме ужасява. Примери безброй, освен ако не си на 7 години и не помниш близкото минало.
И наистина за последно, понеже няма много смисъл. Здравеопазване, образование и бедност не са проблеми от 3 години. Аз не помня при БСП да е било различно. Причините са много по-дълбоки, а за момента в сравнение с една Испания например (и не само), нещата не се различават особено, що се касае до безработица и криза като цяло. А за корупцията, наистина ме напуши на смях. Св. Станишев, св. Доган и остатъка - никога лев не взели!