ПФК Левски : Ростов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Re: ПФК Левски : Ростов

Мнениеот 1977 » 17 фев 2013 15:38

terata написа:
Djack_84 написа:Никъде не съм писал,че се кефя на играта на отбора.Но разберете,че това са контроли и нямат нищо общо с официлните срещи.Който е играл футбол може да го потвърди.А относно Милиев се подразних,защото го изкарвате едва ли не най-голямото недоразумение играло в Левски.Да не е играл никога в отбора разбирам – но има поне 20 стойностни мача - ФАКТ.Има разбира се и слаби мачове,но явно сега в подготовката е загатнал,че си връща формата.

Ок, 20 стойностни мача,от колко обаче? Хубаво, приемаме че не слаб а е мега добрия защитник. Защо обаче, бе разкаран с лека ръка преди началото на сезона, след като бе обявено от самия Илиан, че няма да разчита на него? Това нещо не ми кореспондира с "много е добър"...

ПП: И стига с тия твърдения, с "това са контроли, играта и резултата нямало значени". Като няма за кво въобще ми подритват там? Да, резултата определено няма значение, в контролите, но играта... айде, ясно е че не може да са в топ форма баш през контролите, но все пак да има нещо, за което човек да се хване. Някакво подобрение в играта, избистряне на състава, нещо... ама дотук нищо такова.

Не мисля,че си прав да нападаш треньора за липсата на игрови почерк защото да се изгради такъв са нужни поне 40 мача(тоест една състезателна година)-примери за това колкото искаш...
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 фев 2013 15:41

Djack_84 написа:А ето и факти – мача с Лацио на Олимпико – Милиев двойка центр.защитник с Рабех – без грешка 90 мин.Мача със Спортинг Лисабон в София – Милиев и Иво Иванов двойка бранители – безупречни целия мач играл се на заледен терен и мн тежки условия.Срещу Виляреал като гости – до 80 мин 0:0, с перфектна игра на Данчо Милиев.Головете дойдоха от грешка на десния фланг и Генев не си покр човека.

Браво, браво цели 3 мача от почти 40, бравос.. ся заради тях на Милиев трябва да се предложи доживотен договор с Левски.
Абе кви хора сте да живеете с некви мачове от преди незнам колко време. Един класен футболист, ще е на ниво в 90% от срещите. Един като Милиев е на ниво в останалите 10%, ако ме разбираш. Винаги един такъв като него може да направи 3-4 силни мача, на мускули, мотивация и т.н. Но... колкото и да се пъне все си е ...Милиев. Тъй като ми вадиш факти, нужно ли е и аз да ти споменавам редицата провали на Милиев, които вервай ми, са много повече от трите изброени от теб мача? Само си спомни на Герена срещу Лудогорец кво представляваше

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 17 фев 2013 15:42

Nuke написа:Сега е моментът да играе Милиев. Ако сбърка сериозно в този мач, може да се обзаложим, че до края на сезона ще търка пейката.

Абсолютно.Щом му се дава шанс,нека го използва.Ако покаже,че си възвръща формата и се представи добре,нека Илиан го налага заедно с Везалов.То все двама трябва да се налагат.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 17 фев 2013 15:42

terata написа:
PFK_Levski написа:
Ти като не можеш да обориш с факти се опитваш да обиждаш ...... жалко че няма да имам шанса да те науча на обноски .... жалко !

Малък си да ме учиш на обноски, виж обратното е по-вероятно, въпреки че първите ти 7 години са загубени безвъзвратно. Но винаги има надежда. Кви факти искаш? Казвай за какво? Не можел съм да го оборя с факти? Хахах, за кое бе младеж, за кое? И къде са твоите факти?

Ти ли ми го казваш за първите 7 години бе ? Ти , дето в едно изречение ме нарече палячо , келеш и още нещо ? Относно фактите , вече ти обясних в по-миналите мнения какво имам в предвид , ако не си зацепил си е за твоя сметка .

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 фев 2013 15:43

1977 написа:Не мисля,че си прав да нападаш треньора за липсата на игрови почерк защото да се изгради такъв са нужни поне 40 мача(тоест една състезателна година)-примери за това колкото искаш...

Да, ясно е че трябва време, тука спор няма. Но при него няма наченки на подобрение. Айде сега съпостави го примерно със Стоилов и след колко мача вече се виждаше, че играта на отбора тръгва сериозно нагоре? А тук подобрение... само в очите на ония "позитивните"

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 17 фев 2013 15:49

Айде засядаме да гледаме , аз и още един човек , който ще ви следи схемите ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 фев 2013 15:53

Ivo-Chernomoretz написа:Айде засядаме да гледаме , аз и още един човек , който ще ви следи схемите ;)

После при Херо ли ще отидете :lol: :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 17 фев 2013 15:54

ralka_levskarka написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Айде засядаме да гледаме , аз и още един човек , който ще ви следи схемите ;)

Точно вторият човек е Херо ( истински професионалист , който едва ли ще пропусни да ви гледа днеска ) ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 фев 2013 15:55

Ivo-Chernomoretz написа:
ralka_levskarka написа:

Точно вторият човек е Херо ( истински професионалист , който едва ли ще пропусни да ви гледа днеска ) ;)

То ясно, ама едва ли Херо е седнал до теб ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 фев 2013 15:55

Дано качат камерата на по-високо, че ще е едно гледане мани, мани.
Изображение

Върни се в “Архив”