Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
South_Park

Re: 10 000 блокираха Е-79 край Благоевград

Мнениеот South_Park » 17 фев 2013 14:49

urkoto написа:Яко хвърчат павета срещу ушевите - явно има отново платени провокатори :idea:

Самите полицаи са провокатори - какво защитават - чешка фирма , българи се бият с българи против ЧЕШКА колониална фирма- кой им плаща заплатите на тези полицаи - ЧЕЗ ли ги плаща - не - плащат ги тези протестиращи , които после полицията бие .
Извод => НЕ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ , тъй като се използват против ВАС :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Нека ми дойде васконти или славия форевър да ми казва, че се чувства защитен и свободен , след като си плащал данъците :!:
Последна промяна от South_Park на 17 фев 2013 14:50, променено общо 2 пъти.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 фев 2013 14:49

amoros написа:Не става само със стригане това не разбра очилатия изрод Дянков.Народа тотално обедня незнам Борисов защо толкова държи на него.Вярно е ,че Герб е без алтернатива но наистина се оляха сами ще се свалят.

Сакън, не го барайте момчето, то е един финансов титан, даже европейците нямат такъв икономически гений. Я прочетете, що е станало миналата седмица:

"Вицепремиерът Симеон Дянков остро нападна Европейската комисия, че методиката й за оценка на финансовото състояние на отделните страни е сбъркана, съобщава в. Сега.
Поводът бе, че на последното си заседание във вторник късно вечерта ЕКОФИН - Съветът на икономическите и финансовите министри от ЕС, не промени оценката си, според която България е сред страните, които имат някакви икономически неравновесия. Вчера Дянков коментира, че методиката на Брюксел за определяне на дисбаланси е сбъркана, и увери, че изобщо няма почва за притеснения."

Така де, къде са те, къде сме ний, само могат да ни завиждат за благосъстоянието... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 17 фев 2013 14:51

South_Park написа:
urkoto написа:Яко хвърчат павета срещу ушевите - явно има отново платени провокатори :idea:

Самите полицаи са провокатори - какво защитават - чешка фирма , българи се бият с българи против ЧЕШКА колониална фирма- кой им плаща заплатите на тези полицаи - ЧЕЗ ли ги плаща - не - плащат ги тези протестиращи , които после полицията бие .
Извод => НЕ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ , тъй като се използват против ВАС :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Нека ми дойде васконти или славия форевър да ми казва, че се чувства защитен и свободен , след като си плащал данъците :!:

Еничари!
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 фев 2013 14:51

миле гърбавия написа:
Captain Stottlemeyer написа:
obi4am_pirin написа:...Нещата стават сериозни...герберите да взимат мерки че покрай ЕРП-тата да не заминат и те!

Пред червените рози, турските лалета, царските лилии и костовите теменужки май за предпочитане остават все пак....герберите. ;)

Ама те са от едно котило бе ,приятелю!

Приятелю, добре че ме светна. ;) Току виж съм забравил да прескоча някоя трамвайна линия като излизам на улицата, хване ме ток и си остана непросветен. :lol: На 58 години съм, друже, живял съм при най-различни управници и режими и много добре знам, че всичките пърдят в едно гърне. Всъщност, най-близо до истината е героят на Щастливеца: "Всички са маскари". Затова, докато гласуването не стане задължително, както е в някои страни, ще се въздържа отново от това упражнение, което правя успешно от доста години насам... 8-)
П.П. А когато стане задължително, за да не ме глобят ще гласувам с празна бюлетина, или ще упражня своя граждански вот с рисунка на стилизиран среден пръст. 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 17 фев 2013 14:55, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 фев 2013 14:54

Бойко Борисов п*дарас п*дерас, :mrgreen:
Изображение

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 17 фев 2013 14:56

АБЕ ЗАЩО НЯМА ЦИГАНИ НА КАКВИТО И ДА БИЛО ПРОТЕСТИ?

ПОМИСЛЕТЕ СИ ЗАЩО?????????

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 фев 2013 14:57

South_Park написа:Самите полицаи са провокатори - какво защитават - чешка фирма , българи се бият с българи против ЧЕШКА колониална фирма- кой им плаща заплатите на тези полицаи - ЧЕЗ ли ги плаща - не - плащат ги тези протестиращи , които после полицията бие .

Много плоско мислене.
Полицаите са там да опазват обществения ред и ако техните действия са различни от тези в момент, то познай каква анархия ще настъпи.
Ти анархия ли искаш или да се разрешат проблемите за които се стачкува?
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 17 фев 2013 14:57

PFC Litex написа:Бойко Борисов п*дарас п*дерас, :mrgreen:

Истина е, колега :mrgreen:
С Хомодянков си бъркат по дупките, докато Плевнята ги снима и си патка злобарки :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 17 фев 2013 15:00

Голеадор, ти знаеш за Доган и Моника, защото ти е позволено да разбереш :!: Един ден и на Тиквата и Цвъцко ще излезнат кражбите и схемите, и тогава пак ще си поговорим :!:

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 17 фев 2013 15:01

PFC Litex написа:
South_Park написа:Самите полицаи са провокатори - какво защитават - чешка фирма , българи се бият с българи против ЧЕШКА колониална фирма- кой им плаща заплатите на тези полицаи - ЧЕЗ ли ги плаща - не - плащат ги тези протестиращи , които после полицията бие .

Много плоско мислене.
Полицаите са там да опазват обществения ред и ако техните действия са различни от тези в момент, то познай каква анархия ще настъпи.
Ти анархия ли искаш или да се разрешат проблемите за които се стачкува?

Нека пуснат гражданите да минат , ако тогава почнат да чупят нека се намесят , а не предварително - да не са врачки , че да са 100% сигурни че ще настъпят ексцесии :?:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Архив”