Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!

Мнениеот Кашчей » 16 фев 2013 17:09

pampi написа:
Кашчей написа:
tut написа:също прави впечатление, че като няма какво да каже веднага почва с неща от типа ....... таратор без краставица ...... айрян без мляко ...... :lol: :lol:

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

[offtopic]Не се притеснявай, Тут, и на теб някой ден ще ти сипят мляко в таратора.. и краставица ще ти нарежат.А дотогава продължавай с гениалните си постове за геренци, подуенци и вся остальная сволочь![/offtopic]

Ти кога си имал какво смислено да кажеш, ъм?А при вас циркът наистина е пълен, но дано поне футболистите ви не участват в него, ако разбираш какво ти казвам!Защото много от феновете, особено форумните такива, са в пълният си блясък в цирка.

Щом става дума за цирк, трябва да се доверим на Кашчей, защото по-голям клоун от него във форума няма, което значи, че по цирковите въпроси той е тесен специалист. :lol:
Кашчей, арогантността е самоубийствено качество, понеже формулата - "арогантност=его+невежество" е един порочен кръг - егото води до задълбочаване на невежеството, което пък подхранва още по-голямо его и т.н. С една дума, Кашчей, ти си неспасяем комплексар и дори ролята на форумен клоун ти идва малко в повече... 8-)

Градев, радвам се да те видя :) Осъди ли вече Черноморец за Анисе и Платини, та си се захванал да съдиш и Лудогорец :mrgreen:

Когато фен на ЦСКА говори за арогантност от страна на други е доста притеснително за душевното му здраве!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 фев 2013 21:24

Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:Ти кога си имал какво смислено да кажеш, ъм?А при вас циркът наистина е пълен, но дано поне футболистите ви не участват в него, ако разбираш какво ти казвам!Защото много от феновете, особено форумните такива, са в пълният си блясък в цирка.

Едва ли е смислено да си "фен" на отбор от чужда държава и да се чудиш,защо даден човек не е фен на отбор от града си,ако разбираш какво ти казвам!Какво означава форумен фен?Отговори ми конкретно,за да се опитам да те разбера!Имам си и мнение и позиция по въпроси касаещи ЦСКА,но нямам никаква позиция по въпроси касаещи русенския или манчестърския футбол,защото не ме интересува!На русенския пожелавам успух,на другия обратното,ако ме разбираш!

Не мисля, че да си фен на отбор от друга държава, когато си фен на отбора на града си е същото, като да си фен на отбор от друг град на твоята държава и да говориш за него с "ние".
Какво означава форумен фен ли.. Такъв, който само се бие в гърдите колко голям фен е, как ще направи това и това, как ще смаже Боклуците или Батков.. или който и да е друг ненавиждан собственик, а на протест ходи само пред компа.Такъв, който и на мач не ходи, защото.... Това не е моят ЦСКА /Левски/.Такъв, който е толкова запален по играта, че постоянно пита дали няма да дават някой мач и, ако го дават, по коя телевизия ще е, защото сам не може да си потърси информация.Форумен фен е и този, който, когато има мач на неговия отбор, в неговия град, не е на стадиона, а е пред компа.

Това е моето виждане за форумния фен.

Не мисля,че е нормално да подкрепяш отбор от друга държава,но това е мое мнение и не съдя хората който го правят!Ако мен не ме свързва нищо с ЦСКА,се чудя какво ли свързва теб с МЮ!Все пак живеем в свободна държава и всеки може да си избере футболния отбор или партията която да подкрепя!Можем да си избираме и жените с които да бъдем и никой няма право да оспорва изборът ни!Използвам "ние",защото така го чувствам и живея с проблемите и радостите на този клуб!
Колкото до форумния фен,добре си го описал!Явно просто си се погледнал в огледалото и готово!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 фев 2013 12:15

Кашчей написа:
pampi написа:
Кашчей написа:
tut написа:също прави впечатление, че като няма какво да каже веднага почва с неща от типа ....... таратор без краставица ...... айрян без мляко ...... :lol: :lol:

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

[offtopic]Не се притеснявай, Тут, и на теб някой ден ще ти сипят мляко в таратора.. и краставица ще ти нарежат.А дотогава продължавай с гениалните си постове за геренци, подуенци и вся остальная сволочь![/offtopic]

Ти кога си имал какво смислено да кажеш, ъм?А при вас циркът наистина е пълен, но дано поне футболистите ви не участват в него, ако разбираш какво ти казвам!Защото много от феновете, особено форумните такива, са в пълният си блясък в цирка.

Щом става дума за цирк, трябва да се доверим на Кашчей, защото по-голям клоун от него във форума няма, което значи, че по цирковите въпроси той е тесен специалист. :lol:
Кашчей, арогантността е самоубийствено качество, понеже формулата - "арогантност=его+невежество" е един порочен кръг - егото води до задълбочаване на невежеството, което пък подхранва още по-голямо его и т.н. С една дума, Кашчей, ти си неспасяем комплексар и дори ролята на форумен клоун ти идва малко в повече... 8-)

Градев, радвам се да те видя :) Осъди ли вече Черноморец за Анисе и Платини, та си се захванал да съдиш и Лудогорец :mrgreen:

Когато фен на ЦСКА говори за арогантност от страна на други е доста притеснително за душевното му здраве!

Колкото криво дърво се изправя или пък тъпо бръснарско ножче може да се наточи, толкова и Кашчей може да схване, какво му се говори.
Заядлив си като развален дамски цип и чеп за зеле не става от тебе, Кашчей, ама това си е твой проблем, така че продължавай да спамиш, щом добре се отразява на психичното ти здраве... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “ЦСКА”