ПФК Левски : Ростов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПФК Левски : Ростов
Именно...добър или лош това е състава на който се е спряло ръководството.Добре ще е в оставащите 2 мача да се пускат и обиграват тези ирачи и да се правят по 2-3 смени евентуално.
Аре като е "именно" да ми обясните, защо по дяволите се привлякоха М. Василев, Велев, Димов, Михелич и т.н. Каква е ползата от тяхното привличане? Защо във втори пореден трансферен прозорец, повече от половината новопривлечени се оказва, че не стават? Кой ги привлича? Нали са все първи избор на Илиан? Къде е подобрението в играта на Левски, което ни обещават вече незнам колко време? Защо махаме Милиев, че е слаб, а се гласи за титуляр? Защо Илиан обеща ще няма да взима играчи от Берое, а вече двама са в Левски, а за третия не му се отвори парашута? Много въпроси без отговор... Левски няма да е шампион при този треньор... тва и малките деца го разбраха вече. Няма стил, няма мисъл в играта, нищо... Абе въобще Илиан Илиев знае ли че е треньор на Левски?
Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Йордан Милиев, Димитър Везалов, Нуно Пинто, Станислав Ангелов, Роман Прохазка, Кристовао Рамос, Владимир Гаджев, Гари Родригес, Базил де Карвальо
ето ги 11-те които трябва да ни поведат към титлата ...
Само незнам Прохазка като къв ще го играе....Най-вероятнокато човек гледащ мача от близо
ето ги 11-те които трябва да ни поведат към титлата ...

Само незнам Прохазка като къв ще го играе....Най-вероятнокато човек гледащ мача от близо

terata написа:Аре като е "именно" да ми обясните, защо по дяволите се привлякоха М. Василев, Велев, Димов, Михелич и т.н. Каква е ползата от тяхното привличане? Защо във втори пореден трансферен прозорец, повече от половината новопривлечени се оказва, че не стават? Кой ги привлича? Нали са все първи избор на Илиан? Къде е подобрението в играта на Левски, което ни обещават вече незнам колко време? Защо махаме Милиев, че е слаб, а се гласи за титуляр? Защо Илиан обеща ще няма да взима играчи от Берое, а вече двама са в Левски, а за третия не му се отвори парашута? Много въпроси без отговор... Левски няма да е шампион при този треньор... тва и малките деца го разбраха вече. Няма стил, няма мисъл в играта, нищо... Абе въобще Илиан Илиев знае ли че е треньор на Левски?
Въпросите ти наистина са много точни, но аз не целях да коментирам качествата на селекцията или на треньора, а евентуалния стартов състав.
Само Левски!
terata написа:Аре като е "именно" да ми обясните, защо по дяволите се привлякоха М. Василев, Велев, Димов, Михелич и т.н. Каква е ползата от тяхното привличане? Защо във втори пореден трансферен прозорец, повече от половината новопривлечени се оказва, че не стават? Кой ги привлича? Нали са все първи избор на Илиан? Къде е подобрението в играта на Левски, което ни обещават вече незнам колко време? Защо махаме Милиев, че е слаб, а се гласи за титуляр? Защо Илиан обеща ще няма да взима играчи от Берое, а вече двама са в Левски, а за третия не му се отвори парашута? Много въпроси без отговор... Левски няма да е шампион при този треньор... тва и малките деца го разбраха вече. Няма стил, няма мисъл в играта, нищо... Абе въобще Илиан Илиев знае ли че е треньор на Левски?
Това,че не започват сега не значи,че след няколко мача няма да играят.Или ти си мислиш,че тези 11 ще изкарат целия полусезон без контузии,наказания или спад във формата
- ralka_levskarka
- Контакти:
Terata - за кой трети футболист говориш? Ако е за Каядо казаха, че въобще не са го искали.
На мен състава ми харесва с изключение на Пламен Илиев, сякаш Мишо ми хареса повече в контролите.
Някои не одобрявате Прохазка, но пък дори и да не блести толкова много, отнема доста топки и тича много, бори се.
Михелич мисля, че ще влезе през второто полувреме. Илиан може би не залага толкова на новите, защото срещу Черноморец и Херо ще търси сигурност, т.е. играчи, които са си в пълната си форма. Велев не мисля, че е разочарование. Само Милен не ми харесва, бърз е, но само толкова.
На мен състава ми харесва с изключение на Пламен Илиев, сякаш Мишо ми хареса повече в контролите.
Някои не одобрявате Прохазка, но пък дори и да не блести толкова много, отнема доста топки и тича много, бори се.
Михелич мисля, че ще влезе през второто полувреме. Илиан може би не залага толкова на новите, защото срещу Черноморец и Херо ще търси сигурност, т.е. играчи, които са си в пълната си форма. Велев не мисля, че е разочарование. Само Милен не ми харесва, бърз е, но само толкова.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
- Контакти:
Тепърва ще се налагат новопривлечените, споко. Аз за Милиев се ядосвам, че играе, защото е нечестно към много други играчи. Дори Иво Иванов беше по-добър, макар че и двамата са тролеи. На много момчета не бе даден шанс, а бяха отпратени адски лесно, докато на Милиев се дава шанс многократно. Играеше, въпреки че беше най-слабият на терена. Диамунтен го разкараха, Рисп го разкараха. На тях им намериха отбори или "скъсаха" контрактите, на Милиев не. Не го знам как се представил в тренировките, но го видях, че изнася топката по същия начин - с шут напред и е също толкова неориентиран. В един от първите мачове, в които игра и спортал излъчваше, той си изпусна човека и ни вкараха гол. Това си е персонална грешка. Иначе, защитата ни като цяло се подрежда зле и не се покриват добре противниците, но това си е общо. И въпреки всичките тези негативни неща, които казвам за Милиев, по-добре той да играе, за сметка на Ели, който не знам кой го е гледал, но може да си подаде молба за напускане... За Димов още не съм много сигурен, нека поиграе няколко официални мача и ще го видим става ли...
Боже Господи!
Да разбирам ли ,че Милиев ще почне титуляр и в Бургас?!?! 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- ralka_levskarka
- Контакти:
turbogena написа:Боже Господи!Да разбирам ли ,че Милиев ще почне титуляр и в Бургас?!?!
Пламен Димов май не може да играе срещу Черноморец

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:turbogena написа:Боже Господи!Да разбирам ли ,че Милиев ще почне титуляр и в Бургас?!?!
Пламен Димов май не може да играе срещу Черноморец
И защо да не може? Той не е под наем, че да има забрана да не играе срещу бившия си отбор