ПФК Левски : Ростов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Re: ПФК Левски : Ростов

Мнениеот Djack_84 » 17 фев 2013 10:27

Именно...добър или лош това е състава на който се е спряло ръководството.Добре ще е в оставащите 2 мача да се пускат и обиграват тези ирачи и да се правят по 2-3 смени евентуално.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 фев 2013 10:47

Аре като е "именно" да ми обясните, защо по дяволите се привлякоха М. Василев, Велев, Димов, Михелич и т.н. Каква е ползата от тяхното привличане? Защо във втори пореден трансферен прозорец, повече от половината новопривлечени се оказва, че не стават? Кой ги привлича? Нали са все първи избор на Илиан? Къде е подобрението в играта на Левски, което ни обещават вече незнам колко време? Защо махаме Милиев, че е слаб, а се гласи за титуляр? Защо Илиан обеща ще няма да взима играчи от Берое, а вече двама са в Левски, а за третия не му се отвори парашута? Много въпроси без отговор... Левски няма да е шампион при този треньор... тва и малките деца го разбраха вече. Няма стил, няма мисъл в играта, нищо... Абе въобще Илиан Илиев знае ли че е треньор на Левски?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 фев 2013 10:52

Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Йордан Милиев, Димитър Везалов, Нуно Пинто, Станислав Ангелов, Роман Прохазка, Кристовао Рамос, Владимир Гаджев, Гари Родригес, Базил де Карвальо

ето ги 11-те които трябва да ни поведат към титлата ... :mrgreen:

Само незнам Прохазка като къв ще го играе....Най-вероятнокато човек гледащ мача от близо ;)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 фев 2013 11:02

terata написа:Аре като е "именно" да ми обясните, защо по дяволите се привлякоха М. Василев, Велев, Димов, Михелич и т.н. Каква е ползата от тяхното привличане? Защо във втори пореден трансферен прозорец, повече от половината новопривлечени се оказва, че не стават? Кой ги привлича? Нали са все първи избор на Илиан? Къде е подобрението в играта на Левски, което ни обещават вече незнам колко време? Защо махаме Милиев, че е слаб, а се гласи за титуляр? Защо Илиан обеща ще няма да взима играчи от Берое, а вече двама са в Левски, а за третия не му се отвори парашута? Много въпроси без отговор... Левски няма да е шампион при този треньор... тва и малките деца го разбраха вече. Няма стил, няма мисъл в играта, нищо... Абе въобще Илиан Илиев знае ли че е треньор на Левски?

Въпросите ти наистина са много точни, но аз не целях да коментирам качествата на селекцията или на треньора, а евентуалния стартов състав.
Само Левски!

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 17 фев 2013 11:03

terata написа:Аре като е "именно" да ми обясните, защо по дяволите се привлякоха М. Василев, Велев, Димов, Михелич и т.н. Каква е ползата от тяхното привличане? Защо във втори пореден трансферен прозорец, повече от половината новопривлечени се оказва, че не стават? Кой ги привлича? Нали са все първи избор на Илиан? Къде е подобрението в играта на Левски, което ни обещават вече незнам колко време? Защо махаме Милиев, че е слаб, а се гласи за титуляр? Защо Илиан обеща ще няма да взима играчи от Берое, а вече двама са в Левски, а за третия не му се отвори парашута? Много въпроси без отговор... Левски няма да е шампион при този треньор... тва и малките деца го разбраха вече. Няма стил, няма мисъл в играта, нищо... Абе въобще Илиан Илиев знае ли че е треньор на Левски?

Това,че не започват сега не значи,че след няколко мача няма да играят.Или ти си мислиш,че тези 11 ще изкарат целия полусезон без контузии,наказания или спад във формата

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 фев 2013 11:04

Terata - за кой трети футболист говориш? Ако е за Каядо казаха, че въобще не са го искали.

На мен състава ми харесва с изключение на Пламен Илиев, сякаш Мишо ми хареса повече в контролите.
Някои не одобрявате Прохазка, но пък дори и да не блести толкова много, отнема доста топки и тича много, бори се.
Михелич мисля, че ще влезе през второто полувреме. Илиан може би не залага толкова на новите, защото срещу Черноморец и Херо ще търси сигурност, т.е. играчи, които са си в пълната си форма. Велев не мисля, че е разочарование. Само Милен не ми харесва, бърз е, но само толкова.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 фев 2013 11:10

Тепърва ще се налагат новопривлечените, споко. Аз за Милиев се ядосвам, че играе, защото е нечестно към много други играчи. Дори Иво Иванов беше по-добър, макар че и двамата са тролеи. На много момчета не бе даден шанс, а бяха отпратени адски лесно, докато на Милиев се дава шанс многократно. Играеше, въпреки че беше най-слабият на терена. Диамунтен го разкараха, Рисп го разкараха. На тях им намериха отбори или "скъсаха" контрактите, на Милиев не. Не го знам как се представил в тренировките, но го видях, че изнася топката по същия начин - с шут напред и е също толкова неориентиран. В един от първите мачове, в които игра и спортал излъчваше, той си изпусна човека и ни вкараха гол. Това си е персонална грешка. Иначе, защитата ни като цяло се подрежда зле и не се покриват добре противниците, но това си е общо. И въпреки всичките тези негативни неща, които казвам за Милиев, по-добре той да играе, за сметка на Ели, който не знам кой го е гледал, но може да си подаде молба за напускане... За Димов още не съм много сигурен, нека поиграе няколко официални мача и ще го видим става ли...

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 17 фев 2013 11:14

Боже Господи! :o Да разбирам ли ,че Милиев ще почне титуляр и в Бургас?!?! :shock:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 фев 2013 11:17

turbogena написа:Боже Господи! :o Да разбирам ли ,че Милиев ще почне титуляр и в Бургас?!?! :shock:

Пламен Димов май не може да играе срещу Черноморец :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 фев 2013 11:20

ralka_levskarka написа:
turbogena написа:Боже Господи! :o Да разбирам ли ,че Милиев ще почне титуляр и в Бургас?!?! :shock:

Пламен Димов май не може да играе срещу Черноморец :?

И защо да не може? Той не е под наем, че да има забрана да не играе срещу бившия си отбор :?

Върни се в “Архив”