Thsmith написа:Adramelech написа: Естествен отбор му се вика на това. .....Щом не намираш... май проблема е в теб, а?
Виждам те какъв си висшист с дебела подплата и мачкаш здраво недъгавите и необразованите в естествения отбор.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Adramelech написа: Естествен отбор му се вика на това. .....Щом не намираш... май проблема е в теб, а?
Thsmith написа:Щом си мислиш, че предлагаш нещо което струва повече... намери някой който е готов да плати толкова за него. Щом не намираш... май проблема е в теб, а?
Кировец написа:Thsmith написа:Adramelech написа: Естествен отбор му се вика на това. .....Щом не намираш... май проблема е в теб, а?
Виждам те какъв си висшист с дебела подплата и мачкаш здраво недъгавите и необразованите в естествения отбор.
Кировец написа:Thsmith написа:Щом си мислиш, че предлагаш нещо което струва повече... намери някой който е готов да плати толкова за него. Щом не намираш... май проблема е в теб, а?
Проблема е в сбърканата държава, човече наричащ себе си демократ, който чете между редовете на демокрацията писана от комунисти в България.
И с примера ми за Страсбург ти показвам и доказвам как в България за едно нещо ти дават много по-малко "средства" за разлика от чуждестранното заплащане на база същата процедура. Толкова ли е сложно да го проумееш, ами се опитваш да ме направиш малоумен и се измъкваш типично по демократски - ни лук ял, ни лук мирисал - човека на новото време. Проблема бил в мен...
Exclusive написа:Тия протести показват недоволството на хората, но нищо няма да променят. Кучетата си лаят, керванът си върви.
Утре ние отиваме да го подадем на Ушев
Кировец написа:Пуля се щото е възприето и по-често срещано определението за процеса Естествен подбор, а за отбор не съм чувал и звучи и изглежда смешно изписано в спортен форум.
Колкото до останалите неща всеки ги знае и не ги оспорвам, а като говоря за работа имам целта да покажа, че за по-малко време ще постигнеш добър резултат в сравнение с българската реалност въпреки квалификацията за която ти и Даниел подхванахте въпрос. Ясно е, че тя в голям процент не гарантира успех в нашата реалност и не искам да продължавам да споря на тази тема.
Колкото до това какво съм дал на държавата АЗ - държавата е моето семейство, приятели, колеги, комшии, хора по улицата, които аз не съм ограбил или наранил, и за които съм готов да умра - те могат да кажат какво съм дал и какво не. Държавата е пенсионерите, чиито пенсии се изплащат благодарение на новото поколение трудещи се, държавата е ромите, на които им плащаме тока и водата.
Щом сме тук значи даваме - всеки ден.
Не задавай повече въпроси - няма да отговоря - спирам да пиша в тази тема. Бъди здрав!
Кировец написа:Пуля се щото е възприето и по-често срещано определението за процеса Естествен подбор, а за отбор не съм чувал и звучи и изглежда смешно изписано в спортен форум.
Код: Избери всички
http://bg.wikipedia.org/wiki/Естествен_отборПотребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта