Христо Луков - Един велик българин !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

DIABLO
Контакти:

Re: Луковмарш 2013

Мнениеот DIABLO » 16 фев 2013 12:17

По принцип съм против такива прояви защото заедно застават хора които се мразят и бият при всеки удобен случай.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 фев 2013 12:23

DIABLO написа:По принцип съм против такива прояви защото заедно застават хора които се мразят и бият при всеки удобен случай.

Най-накрая да те видя и ти да напишеш нещо в този форум 8-) Силата ти е да пишеш на ЛС и то предимно препинателни знаци 8-) И изобщо,комуникацията с теб е цяло изпитание :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 16 фев 2013 12:55

Винаги съм се кефил когато Новак Джокович след победа в даден мач поздравява сънародниците си в трибуните с изпъната ръка и трите пръста!Това прави ли го фашист?Завиждам им на сърбите за единството на нацията и самочувствието което имат!Не са като при нас всеки малко да е успял и го правим маскара!Като не го харесвате Луков трайте си!Харесвайте си вашите герои!Оставете хората да се радват и уважават техните!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 фев 2013 13:03

Е,очакваше се да се пусне такава тема,учудващо се възкресяват хора които отдавна историята е отхвърлила,каквото и да ми го хвалите този така наречен патриот си е с фашистки прояви и е ръководител на организацията Съюз на българските национални легиони с две думи фашистка идеология и симпатия.В XXI век сме защо се захласвате по подобни хора и каузи.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 16 фев 2013 13:05

По-радиото чух(става въпрос за Zrock),че паметника на Левски бил покрит с бял чаршаф и имало някаква питанка.Та някой знае ли дали това е вярно?Извинявам се ако не съм чул правилно и си пиша измислици. :)

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 16 фев 2013 15:36

No Pyro No Fun написа:
arekusanderu написа:Ще се сберат около 100 бръснати глави и какво от това...........аз не ви подкрепям,и не ви уважавам .... :mrgreen: :mrgreen: ;)

100? Айде виж пак...

Луковмарш няма и не може да има нищо общо с любимият ми отбор ЦСКА,драги ми колега.Не намесвайте политиката със спорта. :mrgreen: :mrgreen: :o
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
buenavista
Контакти:

Мнениеот buenavista » 16 фев 2013 19:17

Сектата на гладките мозъци пак ли ще почита паметта на един отявлен фашист? И как е възможно същите тези да развяват знаме с лика на Васил Левски?
"За враговете на демокрацията и Републиката-Смърт". Това е казано и написано от Васил Левски...ами той ако беше жив, щеше собственоръчно да избие гладките мозъци, които довечера ще развяват лика му. Един такъв гладък мозък Васил Левски го е ликвидирал в Ловеч.

Иначе нормалните хора и утре сме на протест срещу ГРОБ! Както е казал поета: "Хиляди...маса...НАРОД!"

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 17 фев 2013 08:51

arekusanderu написа:
No Pyro No Fun написа:
arekusanderu написа:Ще се сберат около 100 бръснати глави и какво от това...........аз не ви подкрепям,и не ви уважавам .... :mrgreen: :mrgreen: ;)

100? Айде виж пак...

Луковмарш няма и не може да има нищо общо с любимият ми отбор ЦСКА,драги ми колега.Не намесвайте политиката със спорта. :mrgreen: :mrgreen: :o

Аз къде съм казал че има общо? Просто казвам че са много повече от 100 човека...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”