Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: ,,ЛЕВСКИ Е ДОБЪР ОТБОР"-КАЗАНО ОТ ВАЛВЕРДЕ

Мнениеот tprodanov » 18 сеп 2009 11:03

shumnaliq написа:бахти всички армейци ги е яд че не взеха 3 точки а вие се радвате на загуба .....

Ахахахахах, младеж, помисли върху следното - ние вчера изиграхме най-трудния си мач в групата. А вие най-лесния. Хайде отивай да се радваш :mrgreen:

danchobara
Контакти:

Re: Истината е в юношите !

Мнениеот danchobara » 18 сеп 2009 11:12

Напълно съм съгласен със мнението на lakito7.Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 сеп 2009 11:13

tprodanov написа:
shumnaliq написа:бахти всички армейци ги е яд че не взеха 3 точки а вие се радвате на загуба .....

Ахахахахах, младеж, помисли върху следното - ние вчера изиграхме най-трудния си мач в групата. А вие най-лесния. Хайде отивай да се радваш :mrgreen:

ти как разбра кой е най-трудния и кой най-лесния и в нашата група и във вашата бе?Аз пък ще ти кажа , е ти салзбург ли какви са ще ви бият !Вие така си мислихте и за дебрецен много са слаби ала бала и ви треснаха.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Алфа Ромео
Контакти:

Мнениеот Алфа Ромео » 18 сеп 2009 11:15

хаха, а как точно решихте, че това е най-лесният ни мач??? Вие делите мачовете си на лесни и трудни - като обикновено таите надежди за домакинствата, а навън отписвате още преди първия съдийски сигнал. Мога да ти кажа, че най-лесният ни мач е гостуването ни на Фулъм, ма вие това не го разбирате, защото никога нямате надежди за гостувания, различни от дестинации като Андора, Казахстан, Люксембург, Азербайджан (а, пардон, и там не взехте победа)...
Така че вие си делете мачовете на лесни и трудни, а ние чакаме всеки един мач с надежда за точки. ОК?

bokomilanista
Контакти:

Мнениеот bokomilanista » 18 сеп 2009 11:17

ДОНЯКЪДЕ ОТГОВОРИХ НА ВЪПРОСЪТ В ТЕМАТА ЗАЩО НЕ ТАБАКОВ......ТОВА Е ВЕРНИЯ ПЪТ.НАШИТЕ МЛАДИ ИГРАЧИ ТРЯБВА ВСЕ ПОВЕЧЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ДОВЕРИЕ И ДА ТРУПАТ САМОЧУВСТВИЕ.КАКТО КАЗАХ И В ДРУГАТА ТЕМА САМО ХИЧО ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЛИ ОТ ИГРАТА СИ ИЗЛИШНИТЕ ФИНТОВЕ НА КОИТО НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ СЕ ЛОВИ А И С ТЯХ СЕ ГУБИ ВРЕМЕ ПРЕЗ КОЕТО ЗАЩИТАТА НА ДРУГИЯ ОТБОР УСПЯВА ДА СЕ ОРГАНИЗИРА

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 18 сеп 2009 11:18

Добре се представихме мисля, но Ратко направи една единствена грешка като смени Христов с Йовов и той после сам си я разбра като пусна Огнянов на върха на атака, като видя, че с Йовов не се получи....това е грешката от страна на треньора, но се представиха достойно, можеше и повече... ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

^Kok0^
Контакти:

Мнениеот ^Kok0^ » 18 сеп 2009 11:25

Я тихо уее!!! Най - лесният ви мач е с Фулъм като гости щото пак ще излязат с детската дивизия ... :lol: :mrgreen: ... излизали секи мач за точки ... в Рим сигурно ще ми кажете , че няма да паднете от Рома ... вие ще вземете толкоз точки от рома колкото и Фулъм бяха голям отбор ... хахаха... и те като вас 2 паса не могат да вържат ... тъй че нас нз обаче вас с тая игра няма кого да бийте .. щом резервите им не можете ... аа и още нещо... Иван Караджов .... великия млад вратар на Цецка :mrgreen: ... и вие вече си имате ники михайлов ... само дето ники е 100 пъти по - добър от вашата звезда...

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 18 сеп 2009 11:28

браво нали не са ви били бате ,кака и играхте супер.сцепихте ги и в неделя така да се представите

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 сеп 2009 11:29

^Kok0^ написа:Я тихо уее!!! Най - лесният ви мач е с Фулъм като гости щото пак ще излязат с детската дивизия ... :lol: :mrgreen: ... излизали секи мач за точки ... в Рим сигурно ще ми кажете , че няма да паднете от Рома ... вие ще вземете толкоз точки от рома колкото и Фулъм бяха голям отбор ... хахаха... и те като вас 2 паса не могат да вържат ... тъй че нас нз обаче вас с тая игра няма кого да бийте .. щом резервите им не можете ... аа и още нещо... Иван Караджов .... великия млад вратар на Цецка :mrgreen: ... и вие вече си имате ники михайлов ... само дето ники е 100 пъти по - добър от вашата звезда...

:lol: :lol: :lol: :lol: много си смешен братле!Не ви знам логиката по точно много от логите!Преди да излезнете за мача а тия с ебати слабажите , ще ги размежем , ще ги бием и после като ви бият а тия са много добри бе.Второ ЦСКА винаги играе със слаби отбори Левски с най-силните!Трето срещу цска винаги излизат резервите , срещу Левски се напъват докрай!То се видя вчера мача.Сигурно е имало 3000 чвоека и вилярял играеше колкото да не заспи!А тода ли не може си подадем двам паса ще го видиме в неделя!И за разлика от вас левскарите ни не се радваме на процентно владеене и на добра игра!Ако не е победа не се радваме!А вие като сте паднали с 1 на 0 и се кефите все едно сте излезли от групата!Ей това е ралзиката в ЦСКА и Левски!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 18 сеп 2009 11:31

ми за жалост с изключение на Генев (който от първия му мач за 1вия тим ми харесва) не мисля, че другите могат да станат титуляри.
Цачев няма никаква физика (ама никаква), Хичо с хиляди шансове да се докаже, а мястото му "изяде" едно 18 годишно бразилче, където не беше виждало сняг... Балтанов не разбрах, че играе вчера, а и какво положение изпусна...БАрдон на неговото място нямаше да стреля гаргите...пък и на тези години (вярно, че терена беше тежък) ама да отпадне физически преди дъртаците е срамно...
а за други юнош в първия състав бе се сещам...

Върни се в “Архив”