Мишел Платини е българин!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Мишел Платини е българин!

Мнениеот Theos » 16 фев 2013 17:42

Янис Зику написа:Нужни са 5 години, освен ако не получи паспорт като Кишада и Марселиньо, които вече могат да играят за националния ни отбор. Не знам как, но ги получиха..

Няма как да играят, правилата на ФИФА са 5 години.
А Кишида и Марселиньо са тук от година и половина. Това ти казвам ,че дори да имат бг паспорти, не са ли живяли тук 5 години нямат право да играят.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 фев 2013 17:43

Theos написа:
Янис Зику написа:Нужни са 5 години, освен ако не получи паспорт като Кишада и Марселиньо, които вече могат да играят за националния ни отбор. Не знам как, но ги получиха..

А Кишида и Марселиньо са тук от година и половина. Това ти казвам ,че дори да имат бг паспорти, не са ли живяли тук 5 години нямат право да играят.

Не е Кишада, а Шоко, но все тая.
Платини е в България от 2008г....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 фев 2013 17:44

dreben23 написа:
5 години стаж има момчето, какво му е лесното! Само той си знае колко му е било лесно. Да речем Платини си го е заслужил поне, докато другите кандидати ще трябва да отработват. :mrgreen:

Аз ако отида в Бразилия или някъде другаде по света и направя "5 години стаж" ще ми издадат ли паспорта на съответната страна ? Не ме интересува кой колко стаж и какви успехи има , мен ме интересува , че за отрицателно време правим българин всеки втори мангал , който идва в България , а когато въпросът е за някой българин се задейства бюрократичната машина...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 16 фев 2013 17:47

vaskonti написа:
Theos написа:

Не е Кишада, а Шоко, но все тая.
Платини е в България от 2008г....

Кишада и Марселиньо получиха наскоро също... Иначе новия им футболист оставаше без картотека.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 16 фев 2013 17:48

bilyaletdinov написа:
dreben23 написа:
5 години стаж има момчето, какво му е лесното! Само той си знае колко му е било лесно. Да речем Платини си го е заслужил поне, докато другите кандидати ще трябва да отработват. :mrgreen:

Аз ако отида в Бразилия или някъде другаде по света и направя "5 години стаж" ще ми издадат ли паспорта на съответната страна ? Не ме интересува кой колко стаж и какви успехи има , мен ме интересува , че за отрицателно време правим българин всеки втори мангал , който идва в България , а когато въпросът е за някой българин се задейства бюрократичната машина...

Много крайно и сидеровски гледаш на това, Платини не е лош футболист, и в момента е много по добре да има човек които играе и вкарва отколкото Николета, Рангелов и сие които за толкова мачове нямат и половин гол.
И спрете с тоя паспорт бе хора, паспорт се издава веднага, правилата на ФИФА е нужно да се гледат!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 фев 2013 17:49

Не беше ли Македонец 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 фев 2013 17:56

Theos написа:Много крайно и сидеровски гледаш на това, Платини не е лош футболист, и в момента е много по добре да има човек които играе и вкарва отколкото Николета, Рангелов и сие които за толкова мачове нямат и половин гол.
И спрете с тоя паспорт бе хора, паспорт се издава веднага, правилата на ФИФА е нужно да се гледат!

Въпросът е принципен и показва двоен стандарт и отношение към хората искащи български паспорт . Мен не ме интересува дали Платини ще цъка за България или не , а как толкова лесно побългаряваме знайни и незнайни футболисти от цял свят ? Бербата направи 7 години на Острова , ама не съм чул да му дадат английско гражданство . Не гледам крайно , просто не искам да приема тази действителност .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 фев 2013 18:06

Разбирам какво имаш предвид- идват чужденци от всякъде и изяждат хляба на българина, така си е, но и нашият талант не е чак толкова голям, колкото си мислим. :cry:

Единият път обсъждаме защо не натурализираме някой, другият път защо го правим. Нема угодия на българина! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 16 фев 2013 18:08

BadBoy написа:Колкото по-далече от националния отбор, толкова по-добре, а това бг гражданство почнаха да го раздават като салфетки в нощен бар.

То пък,защото е много престижно!!! ;)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 фев 2013 18:14

Платини е най-добрият чужденец в родната А група. Хубаво е, че ще Пенев ще има възможност да го използва във важните мачове.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”