CTAHKO написа:Най-вече дюнерджиите едвам издържат на напрежението![]()
![]()
затова напрежението понякога избива в съмнителен бял сос
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Най-вече дюнерджиите едвам издържат на напрежението![]()
![]()
Кировец написа:Red Warrior написа:Пич, ти явно си мениджър в ЧЕЗ и затова си доволен от цената на тока.
![]()
![]()
![]()
Във всеки форум на 30-40 мнения по теми за заплащане изскача един като него и да почва да ни нарежда, че сме мързели и неуки глупендери.
South_Park написа:CTAHKO написа:Най-вече дюнерджиите едвам издържат на напрежението![]()
![]()
затова напрежението понякога избива в съмнителен бял сос
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Daniel Levski написа:Red Warrior написа:Пич, ти явно си мениджър в ЧЕЗ и затова си доволен от цената на тока.
Не и аз не харесвам тези чехи, но това не е важно.Хайде със здраве и само ЛЕВСКИ.
Daniel Levski написа:Кировец написа:Red Warrior написа:Пич, ти явно си мениджър в ЧЕЗ и затова си доволен от цената на тока.
![]()
![]()
![]()
Във всеки форум на 30-40 мнения по теми за заплащане изскача един като него и да почва да ни нарежда, че сме мързели и неуки глупендери.
Истината боли !
Pichichi написа:Пича с 8 бона заплата не го мислете, да си ги харчи със здраве.
Само че както каза някой преди мен той просто няма право да взима отношение по темата и да обижда другите
че били мързеливи и необразовани, търсещи спокойствие защото съм сигурен че има по-образовани и работливи
от него хора които взимат 1/10-та от тези пари.
Parmalat написа:Pichichi написа:Пича с 8 бона заплата не го мислете, да си ги харчи със здраве.
Само че както каза някой преди мен той просто няма право да взима отношение по темата и да обижда другите
че били мързеливи и необразовани, търсещи спокойствие защото съм сигурен че има по-образовани и работливи
Кой взима 8000 лева заплата?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Parmalat написа:Pichichi написа:Пича с 8 бона заплата не го мислете, да си ги харчи със здраве.
Кой взима 8000 лева заплата?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта