Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Parmalat

Re: Колко ви е сметката за ток?

Мнениеот Parmalat » 16 фев 2013 16:15

arekusanderu написа:В момента живея в Русия,и за последният месец-януари заплатихме 201 рубли,или 5 евро...........2 човека........ :) ;)

Къде живееш в Русия определено не е Сибир.Там няма да минеш с 201 рубли. :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2013 16:15

Daniel Levski написа:Аз не само живея в София, а и съм роден тук. А в някой градове сами сте виновни за малките заплати, защото търсите основно спокойствие.

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 фев 2013 16:16

Пич, ти явно си мениджър в ЧЕЗ и затова си доволен от цената на тока. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 фев 2013 16:16

South_Park написа:+1, като живее в София си мисли че навсякъде е така - не случайно са казали че парите развалят човека , нашия си плаща тока , и ако ще и с 1000лв да го вдигнат , пак няма да протестира , тъй като може да си го позволи със заплатата ;)

Мене ми се чини, че братлето е прекалило с 0-лите. Искаше да каже 800 - ама сам осъзна, че 800 за висшист в София си е подигравка и реши да ни развесели. :lol:

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 16 фев 2013 16:17

Parmalat написа:
arekusanderu написа:В момента живея в Русия,и за последният месец-януари заплатихме 201 рубли,или 5 евро...........2 човека........ :) ;)

Къде живееш в Русия определено не е Сибир.Там няма да минеш с 201 рубли. :lol:

Белгородска област,град Стари оскол....... ;)
FORZA CESENA !!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 фев 2013 16:18

Ама софиянците сте егати рибките.Как ви лъжат с това парно.Минавайте на дърва всички.Поне имате асансоьри щото аз всеки ден нося от мазата до 4 етаж чували с дърва.При нас няма такива екстри като асансьор,но има крокодили,плъхове и диви котки. Така че трябва да се действа бързо.Пълни се чувала и се бяга нагоре по стълбитр,а нашите стълби са по 40 сантиметра вискоки едната.Освен тези жиотинки имаме и дубик на таванската ,която е точно над апартамента.Чува се между 1 и 5 едно блъскане,трушене,бягане,крещене.Духа тогава се събужда,а аз си лягам.Като започне да блъска си лягам спокойно:lol:
Последна промяна от Parmalat на 16 фев 2013 16:23, променено общо 3 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 16 фев 2013 16:18

Daniel Levski написа:
South_Park написа:
Кировец написа:
Daniel Levski написа:Имам приятел в Будапеща за много по малка консумация от мойта е платил 320 евро . Това е поредно доказателство,че тока в България не е скъп. Просто учете и работете добре и ще имате пари, поне така е при мен, като роодителите ми не са нито били богати, нито комунисти с връзки, всичко сам съм постигнал, и не ми пречи да си плащам консумативите, ваканции, дрехи, храна и т.н. Много хора забравят при комунистите какъв режим на тока беше и всичко се купуваше с купони . Затова хора осъзнайте се и стига сте мрънкали.

Историята с ученето и доброто работене е отвратитена манипулация. Ако ще и 5 висшета да имаш в някои градове повече от 300-400лв няма да взимаш, айде - 500 понеже си "по-умен" и ще си шеф на групата. :lol:
Ако преди се е купувало с купони и е имало такива - сега се купува с пари, а тях ги няма и се намират трудно. :lol:

+1, като живее в София си мисли че навсякъде е така - не случайно са казали че парите развалят човека , нашия си плаща тока , и ако ще и с 1000лв да го вдигнат , пак няма да протестира , тъй като може да си го позволи със заплатата ;)

Аз не само живея в София, а и съм роден тук. А в някой градове сами сте виновни за малките заплати, защото търсите основно спокойствие.

Искаш да кажеш , че малки заплати се взимат за работа , която не изисква голямо натоварване и напрежение :?:
Тогава какво ще кажеш за дюнерджиите, които се пържат на жегата , касиерите в супермаркетите , в обменните бюра и, хората зареждащи в бензиностанциите и т.н.,където напрежението е твърде голямо а заплатите повече от смешни :roll
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 фев 2013 16:20

Red Warrior написа:Пич, ти явно си мениджър в ЧЕЗ и затова си доволен от цената на тока. :lol:

:lol: :lol: :lol:
Във всеки форум на 30-40 мнения по теми за заплащане изскача един като него и да почва да ни нарежда, че сме мързели и неуки глупендери. :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 фев 2013 16:21

Най-вече дюнерджиите едвам издържат на напрежението :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 16 фев 2013 16:22

Red Warrior написа:Пич, ти явно си мениджър в ЧЕЗ и затова си доволен от цената на тока. :lol:

Не и аз не харесвам тези чехи, но това не е важно.Хайде със здраве и само ЛЕВСКИ.

Върни се в “Архив”