Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Да бяха взели 6 Родригеса поне се вижда че е с класа нат нашите
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
siniq_fen написа:Какво му е на Пламен Димов, ние не сме го видели как играе, ама вече го отписахме.
Ивчо, то и Родрегес го плюха, плюха, ама след мача, ауу той тоя е много бърз, финтирва ги, не знам си какво.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
Новите в Левски май пак са катастрофа
Вече няколко контроли гледам на Левски и съм напълно убеден ,че отбора не е мръднал и сантиметър напред! Мишо Иванов - не лош вратар допускащ типичните за вратарите на Левски грешки. Пламен Димов-повече от посредствен 250000 за него е кощунство. За Милиев ,каквото и лошо да кажем все ще е малко. Велев-един два импулса и после същата сива картина,като всичките халфове на Левски. Милен Василев-пълно недоразумение,който го е довел трябва да се сдобие с ограничителна заповед за Герена. Михелич е повече от обикновен дотук. Родригес загатна за качества,но за такива отначало загатна и Слори. Иска ми се да кажа и нещо за централните нападатели на Левски. Такива просто няма в момента. Силва е просто безобразно слаб ,а Карвальо няма нищо общо с оня от есента. Или с две думи,слаби та слаби отзад и много слаби в нападение. С този треньор толкова.
Re: Новите в Левски май пак са катастрофа
То целият ни отбор в момента е катастрофа . Не съм доволен от резултатите и моментната форма .
- ralka_levskarka
- Контакти:
levski magic написа: ,а Карвальо няма нищо общо с оня от есента. Или с две думи,слаби та слаби отзад и много слаби в нападение. С този треньор толкова.
Припомни ми- в контролите от лятото Карвальо вкарваше ли?? Не. В първенството вкарва ли? Вкарва. Един път го казах и пак ще го кажа - нека сме благодарни, защото без неговите голове нямаше да сме на точка от Лудогорец. За първи път от 4 години насам започваме така първенството и пак сме неблагодарни. Нямаме грешка просто.
- amstel_beer
- Контакти:
ЕМИЛ написа:То целият ни отбор в момента е катастрофа . Не съм доволен от резултатите и моментната форма .
Хайде тези неща да ги коментираме след мачовете за първенството.

- Levskar_90
ralka_levskarka написа:levski magic написа: ,а Карвальо няма нищо общо с оня от есента. Или с две думи,слаби та слаби отзад и много слаби в нападение. С този треньор толкова.
Припомни ми- в контролите от лятото Карвальо вкарваше ли?? Не. В първенството вкарва ли? Вкарва. Един път го казах и пак ще го кажа - нека сме благодарни, защото без неговите голове нямаше да сме на точка от Лудогорец. За първи път от 4 години насам започваме така първенството и пак сме неблагодарни. Нямаме грешка просто.
На Етър, Монтана и тем подобни и дядо ти Йово ще вкара.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- ralka_levskarka
- Контакти:
Levskar_90 написа:ralka_levskarka написа:levski magic написа: ,а Карвальо няма нищо общо с оня от есента. Или с две думи,слаби та слаби отзад и много слаби в нападение. С този треньор толкова.
На Етър, Монтана и тем подобни и дядо ти Йово ще вкара.
Срещу Лудогорец Карвальо получи ли хубав голов пас?? Въобще получи ли шанс да стреля? Е как да вкара тогава? Да лети ли?
ralka_levskarka написа:Припомни ми- в контролите от лятото Карвальо вкарваше ли?? Не. В първенството вкарва ли? Вкарва. Един път го казах и пак ще го кажа - нека сме благодарни, защото без неговите голове нямаше да сме на точка от Лудогорец. За първи път от 4 години насам започваме така първенството и пак сме неблагодарни. Нямаме грешка просто.
Всъщност предвид програмата ни го започнахме не особено силно. Толкова много отбори в такова тежко състояние не си спомня да е имало откакто гледам футбол. Реално излиза, че ние, Лудогорец и Ботев нямахме финансови проблеми или поне те бяха леки на фона на другите. А селекцията последните 4-5 години е толкова сбъркана, че виновника може спокойно да се замисли за футболните си познания и да се преориентира към други занимания.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Rivaldo10 написа:ralka_levskarka написа:Припомни ми- в контролите от лятото Карвальо вкарваше ли?? Не. В първенството вкарва ли? Вкарва. Един път го казах и пак ще го кажа - нека сме благодарни, защото без неговите голове нямаше да сме на точка от Лудогорец. За първи път от 4 години насам започваме така първенството и пак сме неблагодарни. Нямаме грешка просто.
Всъщност предвид програмата ни го започнахме не особено силно. Толкова много отбори в такова тежко състояние не си спомня да е имало откакто гледам футбол. Реално излиза, че ние, Лудогорец и Ботев нямахме финансови проблеми или поне те бяха леки на фона на другите. А селекцията последните 4-5 години е толкова сбъркана, че виновника може спокойно да се замисли за футболните си познания и да се преориентира към други занимания.
Така е Пешо, обаче наистина направи много- направи това, за което е взет. Подават му вкарва, не му подават - не вкарва. Просто, ако не беше вкарвал щеше да има думи от рода, "ама как не можа да вкара?! " , а сега пак. Е на някои хора може ли да им се угоди?! Е сори, ама не могат да дойдат Меси и Иниеста.