metodito написа:Как може да петните името на Апостола, келеши?! Засрамете се! България загина не само заради комунистическите изроди, които властват 70 години, но и заради вас - едно младо поколение, което не знае нищо!!! Кои сте вие да поставяте светият образ на Левски там? Кой ви е дал право? България я няма вече! Що за кощунство?! Някой от вас чел ли е въобще идеите на Левски...а забравих... неграмотни сте. Вие знаете да носите свастики и бомбъри и всеки, който сгъне три изречения подред и в тях присъстват думите "нация" и "България" да почитате като бог... Та повечето от вас пишат български с главна буква, с което плюете на българския език. Нямате срама от нищо!
Аз съм роден и съм част от страна, от едно общество, което е гордо със свободни и толерантни хора, а вие сте част от една държава (не страна) пълна с омраза и комплекси. Аз съм горд, че съм имал сънародник като Левски, който е осъзнал неща, които вие няма и с най-големия напън на гънката си няма да осъзнаете ... Вие сте ЧАЛГА.
Тежки думи.. но не това е проблем. А факта, че за твърде много "националисти" те важат с пълна сила. Не знам дали "комунизма" е заличил България. 99% от истинските български националисти, които познавам са израсли именно в тази епоха.
Но това, което имаме сега ще я унищожи, вече почти е изпълнило тази цел. Така наречените млади националисти, много от които не правят разлика между понятията български националист и почитател на хитлеризма и фашизма.... Те петнят името и на малкото останали истински български националисти.
Все пак.. дано на този марш има истински българи, а не от тези със свастиките. Не от тези, които на първо място отиват като фенове на някой отбор, като членове на скинарска банда или на някаква организация, а от тези, истинските, които отиват като българи. Ще поживеем.. ще видим.
Методи.. прав си, но се надявам да има и хора, за които твоите думи не важат. Сигурно ще става дума за хора с архаично мислене като мен, но пак е нещо. Казах архаично, защото патриотизма в чист вид в тази страна е дефицитна стока.